Rashka Опубликовано: 10 сентября 2012 Автор Опубликовано: 10 сентября 2012 Guya tənzimlənən amortizatorlar qoyanda maşın aşağılıq olmayacaq? Sadəcə sənədləşdirmək lazımdır hər şeyi. Deyir konstruksiyada dəyişiklik etmisən, sox gözünə sənədi ki, bu mal beynəlxalq standartlara uyğundur! İndi sizin pulla satdığınız texniki baxış bunu qəbul etməyəcək?! Ondan da əlavə, texniki baxışdan keçmişəm? Keçmişəm. Bəs nə istəyirsiz məndən? Qanun çərçivəsində onları təkərə salmaq lazımdır. Başqa çıxış yoluvuz yoxdur. Bilirəm ki, yazdıqlarımı etmək babat əsəb tələb edir. Rauf koylover alib qoysam,elede cetinlik olmayacaq,lazim olmayacaq tezden prujinlari cixardib taxmaga,rezbaynan qaldraram i vse!onlarin saytinda men online sual yazmiwam,cavab yazmadilar,hemde mawini aparanda men demiwem ki texosmotoru bele ke4miwem,deyir ki yox,men bawa duwe bilmirem,niye Amerikada ve Avropada olar,ancaq bizde olmaz,ele bil bizimkiler hamisi avtokonstuktorlar evvel olublar Цитата
FRHD Опубликовано: 10 сентября 2012 Опубликовано: 10 сентября 2012 Biri mənə bu koyloveri başa salacaq? Цитата
Rashka Опубликовано: 10 сентября 2012 Автор Опубликовано: 10 сентября 2012 Rəşid, pnevmo məsələsində ciddisən? Koylover nədir? Sən arada məzuniyyət götür gəl Bakıya. Farhad beynime girib,ozun bilirsen ki men ag reng isteyirem,bilmirem neynim,ya bunu satib inomarka alim,ancaq belede imkanim yoxdu,baxa ne olacaq!Koylover amortizatordu requlirovkaynandi,qaldirmaq salmaq olar mawinin ustunde Цитата
FRHD Опубликовано: 10 сентября 2012 Опубликовано: 10 сентября 2012 Ağ rəngin yeri var! İnsan özü onu tənzimləyə bilir yoxsa ancaq usta lazımdır? Цитата
Wa1do Опубликовано: 10 сентября 2012 Опубликовано: 10 сентября 2012 Biri mənə bu koyloveri başa salacaq? Coilovers ingilis dilindədi. Azərbaycan dilində qarşılığını mən "Tənzimlənən amortizatorlar" kimi tərcümə edirəm. Bu nümunədir. http://www.jom.de/products/gb/Lowering/JOM-BlueLine/Audi/A3/Coilover-suspension-kit-JOM-BlueLine-Audi-A3-8P-Sportback-Cabrio-14TFSi-16-18TFSi-20-20T-DSG-19TDi--50-55-mm-thread-spring.html 1 Цитата
Rashka Опубликовано: 10 сентября 2012 Автор Опубликовано: 10 сентября 2012 Biri mənə bu koyloveri başa salacaq? http://www.hyundai-club.su/talk/topic/5118-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D1%83%D0%B5%D0%BC%D1%8B%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%8B-dgr-%D0%BF%D0%BE%D0%B4-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7/ Цитата
Wa1do Опубликовано: 10 сентября 2012 Опубликовано: 10 сентября 2012 Ağ rəngin yeri var! İnsan özü onu tənzimləyə bilir yoxsa ancaq usta lazımdır? Özün edə bilərsən, sadəcə vaxt lazımdır. Bir də sizin maşınlara var, ya yox, bilmirəm. Xarici avtomobillərdən hansınınsa amortizatoru uyğun gəlirsə, məncə alıb, qoymaq olar. Цитата
Rashka Опубликовано: 10 сентября 2012 Автор Опубликовано: 10 сентября 2012 Coilovers ingilis dilindədi. Azərbaycan dilində qarşılığını mən "Tənzimlənən amortizatorlar" kimi tərcümə edirəm.Bu nümunədir.http://www.jom.de/pr...ead-spring.htmlRauf rustar prioraya 1000 dollara satilar,ancaq drive2 gordum biri alib volkswagene 300 avroya Цитата
Wa1do Опубликовано: 10 сентября 2012 Опубликовано: 10 сентября 2012 Rauf rustar prioraya 1000 dollara satilar,ancaq drive2 gordum biri alib volkswagene 300 avroyaOna görə deyirəm də. Xarici maşınlardan hansınınkısa uyğun gəlirsə, onu almaq daha sərfəlidir. JOM ucuzdur və keyfiyyəti də yaxşıdır. Цитата
FRHD Опубликовано: 10 сентября 2012 Опубликовано: 10 сентября 2012 Maraqlı şeydir!Amma nə bilim...Mən dostum 014`ün arxa və qabağını kəsdirmişdi.Ancaq texniki baxışa gedəndə qəbul etməmişdilər, sonra gedib altına nəsə qoydu qaldırdı.Sonra yenidən aşağı saldı. Цитата
Rashka Опубликовано: 10 сентября 2012 Автор Опубликовано: 10 сентября 2012 Maraqlı şeydir!Amma nə bilim...Mən dostum 014`ün arxa və qabağını kəsdirmişdi.Ancaq texniki baxışa gedəndə qəbul etməmişdilər, sonra gedib altına nəsə qoydu qaldırdı.Sonra yenidən aşağı saldı.indi mende arxasina demir qoydurdum)) Цитата
Wa1do Опубликовано: 10 сентября 2012 Опубликовано: 10 сентября 2012 (изменено) Maraqlı şeydir! Amma nə bilim... Mən dostum 014`ün arxa və qabağını kəsdirmişdi. Ancaq texniki baxışa gedəndə qəbul etməmişdilər, sonra gedib altına nəsə qoydu qaldırdı.Sonra yenidən aşağı saldı. Texniki baxışdan aşağılıq olanda keçmir?! Niyə nə qədər aşağı salıbmış ki?! Ümumiyyətlə mənim bildiyim maşın aşağılıq olanda yolu daha yaxşı tutur. Əlbəttə ki, söhbət kəsilmiş yaylardan getmir, idman üslublu sərt yaylardan gedir. Изменено 10 сентября 2012 пользователем Avtomaniya Цитата
FRHD Опубликовано: 10 сентября 2012 Опубликовано: 10 сентября 2012 Lazım olanda aşağı sala bilərsən də. Цитата
Wa1do Опубликовано: 10 сентября 2012 Опубликовано: 10 сентября 2012 (изменено) Lazım olanda aşağı sala bilərsən də. Alma desəm çıxarsan, armud desəm çıxmazsan. Qaldır get texniki baxışa, ordan ustaya get, aşağı endir. Изменено 10 сентября 2012 пользователем Avtomaniya 2 Цитата
Rashka Опубликовано: 10 сентября 2012 Автор Опубликовано: 10 сентября 2012 (изменено) Texniki baxışdan aşağılıq olanda keçmir?! Niyə nə qədər aşağı salıbmış ki?! Ümumiyyətlə mənim bildiyim maşın aşağılıq olanda yolu daha yaxşı tutur. Əlbəttə ki, söhbət kəsilmiş yaylardan getmir, idman üslublu sərt yaylardan gedir. Rauf bizimkiler bawa duwmuler,onlar senin kimi gormeyibler,onlar senin kimi inetde maraglanmirlar,onlari ancaq pul maraglandirirmen onlara neqer deyirdim,deyirem gel bax da yaylara,deyir yox olmaz,deyirem gel zavodskoyu gosterim evdedi,deyir yox Alma desəm çıxarsan, armud desəm çıxmazsan. Qaldır get texniki baxışa, ordan ustaya get, aşağı endir. Rauf indi axtaraq tapaq prioraya hansi mawinan gedir koylover Изменено 10 сентября 2012 пользователем Rashka Цитата
Uzi Опубликовано: 10 сентября 2012 Опубликовано: 10 сентября 2012 Жалко не я на твоем месте был)) Устроил бы им демагогию)), я просто обожаю свои гражданские права отстаивать Как-то на одном фотосете, за небольшие пошлости нас хотели в обезьянник увезти)) Так я тому менту(взрослый дядька был) начал втирать статьи из Конституции и ГК России , выдавая их за наши (естественно зная, что основные статьи не сильно отличаются), так я ему так мозг вынес, что они в конце концов просто так уехали))) 1 Цитата
Rashka Опубликовано: 10 сентября 2012 Автор Опубликовано: 10 сентября 2012 Узи я тоже могу ему втирать статьи РФ,всё равно не поможет когда он сидит за рулём тачки и уже подъезжает к штрафной,мне чё истерику закатывать,начинать плакать что ли????????????????????)))))))))))))))))))))))))) Цитата
Wa1do Опубликовано: 10 сентября 2012 Опубликовано: 10 сентября 2012 Rauf bizimkiler bawa duwmuler,onlar senin kimi gormeyibler,onlar senin kimi inetde maraglanmirlar,onlari ancaq pul maraglandirir men onlara neqer deyirdim,deyirem gel bax da yaylara,deyir yox olmaz,deyirem gel zavodskoyu gosterim evdedi,deyir yox Rauf indi axtaraq tapaq prioraya hansi mawinan fedir koylover Rüşvət verib, gəlib o yerdə oturmuş adam nə qanır idman üslublu yay nədir?! Sadəcə belə təkərə salmaq olar da. Harda yazılıb ki, idman üslublu yaylar qadağandır? Qanunvericilikdə elə cümlə yoxdur. Deyəndə konstruksiyada dəyişiklik etmisən, deyirsən xeyr, mən heç bir dəyişiklik etməmişəm. Desə yayları dəyişmisən, deyirsən yaylar maşının kontruksiyasına aiddir niyə? Desə hə, deyirsən harda yazılıb o cümlə, çox xahiş edirəm, mənə o cümləni göstərin ki, mən də bilim və dövlətimizin qanunlarına riayət edim. Əgər əlində yayların sənədi olsaydı, onda olacaqdı əla! Bir də qeyd edirəm ki, bu taxtabaşlarla bacarmaq üçün çox güclü əsəb lazımdır. Цитата
Uzi Опубликовано: 10 сентября 2012 Опубликовано: 10 сентября 2012 Узи я тоже могу ему втирать статьи РФ,всё равно не поможет когда он сидит за рулём тачки и уже подъезжает к штрафной,мне чё истерику закатывать,начинать плакать что ли????????????????????)))))))))))))))))))))))))) Начнем с того, что не надо ключи отдавать и на месте промывать ему мозги, а не по пути, т.к. по пути в обезьянник\на штрафную их мозги блокируются только одной мыслю - денюжки))) 1 Цитата
FRHD Опубликовано: 10 сентября 2012 Опубликовано: 10 сентября 2012 Rəşid, sən gələn dəfə Üzeyiri özünlə apar. Qoy polislərlə o danışsın. 2 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.