Перейти к содержанию

NiVa 90 KU 092

Inqilab 092

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Onnansa G farasi al. Neyniyirsen e arxa stopu? Zavodda viddidi

fikrim var,amaki hevesden saliblar nese,kimi gorurem deyirler onu yaxwi ustanovka elemek olmur ne bilim ne,pisdi guya,ici tez terliyir.

saba danq danq siqnalnan bu priboru barter eliyecem necedi sizce? birdeki zavod pribor satiram istiyen olsa xeber elesin.

http://tuningsport.ru/market/images/flash_red.jpg

Опубликовано:
fikrim var,amaki hevesden saliblar nese,kimi gorurem deyirler onu yaxwi ustanovka elemek olmur ne bilim ne,pisdi guya,ici tez terliyir.

Yaxwi uysta eleye biler. Mennen sene meslehet G farasi qoy. Yada bawqa fara hansilari ki 4apayevde satirlar. Mawinin qabag hisseden tam vidi deyiwecek. Amma arxa stop deyiwmeknen he4ne olmayacaq 

Опубликовано:
Yaxwi uysta eleye biler. Mennen sene meslehet G farasi qoy. Yada bawqa fara hansilari ki 4apayevde satirlar. Mawinin qabag hisseden tam vidi deyiwecek. Amma arxa stop deyiwmeknen he4ne olmayacaq 

yaxwi,yene maraqlanacam gorum hele.pribor necedi sence?

Опубликовано:

he,capayevde bir dukan var idi tuning iwine baxan,dedi indi elimde iw coxdu,10 gunnen sora gel duzeldim,ozununde nivasi var idi 045 nomre,alpina disk tekernen belkede gormusuz capayevde,dedi  nivaya aid cox wey duzeldecem,1 hefteye gel bax,bir hefteye gedib baxacam iwdere.

Опубликовано:
he,capayevde bir dukan var idi tuning iwine baxan,dedi indi elimde iw coxdu,10 gunnen sora gel duzeldim,ozununde nivasi var idi 045 nomre,alpina disk tekernen belkede gormusuz capayevde,dedi  nivaya aid cox wey duzeldecem,1 hefteye gel bax,bir hefteye gedib baxacam iwdere.

045 shekilin foruma goymushdum men. 4X4 dukanin qabaginda durur tez tez. Gedende xeber ele menede maraqlidi.

Опубликовано:
045 shekilin foruma goymushdum men. 4X4 dukanin qabaginda durur tez tez. Gedende xeber ele menede maraqlidi.

ay sag ol,ordaki ustanin mawinidi ele,ok diyerem gederik.Her defe capayeve gedende teze teze weyler goruremde))

Опубликовано:
ay sag ol,ordaki ustanin mawinidi ele,ok diyerem gederik.Her defe capayeve gedende teze teze weyler goruremde))

Grandeurcun capayevde  teze seyler gormemisen (Turkun meseli) ?

Опубликовано:
Grandeurcun capayevde  teze seyler gormemisen (Turkun meseli) ?

fikir vermedim Elvin,gelen defe istiyirsen bir gederik baxariq.

Ne priboru?

Sen bu nivani deyirdun? 

bu bawqa curdu,buda eladi ama men gorduyum bu deyildi.weklin paylawmiwam burda onnan idi.

bu pribordu,danq danq siqnalnan barter eliyirem,sizce deyer ?

post-13849-0-84234000-1367439930_thumb.j

Опубликовано:

Demeli mende mawinin karobkasinda bele bir problem yaranib,mawin 40-50 suretde 3den cixardib 2 ye atanda xarttt eliyir.Amaki 40 dan awagi suretde atanda hec bir problem olmur.Sizce bu nedendi ? Problem nededi ? ve neynemeliyem ? xahiw eliyirem oputu olanlar komek elesinler.

Опубликовано:
Buda teze faralarim)))

Xeyirli olsun.

Nechiye Allah xeyir verdi?

Ustunde xenon lampalar verdiler?

Опубликовано:
Xeyirli olsun.

Nechiye Allah xeyir verdi?

Ustunde xenon lampalar verdiler?

Genceden gonderdiler 300 azn,6 dioddu,3u balaca 3u boyuk.Yox xenonsuzdu.

Опубликовано: (изменено)
Genceden gonderdiler 300 azn,6 dioddu,3u balaca 3u boyuk.Yox xenonsuzdu.

Birde xeyirli olsun. 

Gencede Celil var, aparatura ustasidi. 

Diodniy povorotnik yigir, istiyende hemin povorotnikleri spichka kimide qoshmag olur. 

Sozun birini qoyub, birine qachiram - Celilden almisan?

Изменено пользователем Tofiq
Опубликовано:
Birde xeyirli olsun. 

Gencede Celil var, aparatura ustasidi. 

Diodniy povorotnik yigir, istiyende hemin povorotnikleri spichka kimide qoshmag olur. 

Sozun birini qoyub, birine qachiram - Celilden almisan?

Adi Pervindi qaqaw,bele tanimiram.Ele telnen daniwdim oda gonderdi,DL 035 o mawinin yiyesi yonlendirdi meni.

Опубликовано:
Adi Pervindi qaqaw,bele tanimiram.Ele telnen daniwdim oda gonderdi,DL 035 o mawinin yiyesi yonlendirdi meni.

Ne vaxt qoshdurursan bes?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...