Перейти к содержанию

NiVa 90 KU 092

Inqilab 092

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Elə elə ki, atmasınlar...

ele olandada mawin vidsiz olurda..

Ne vaxt brat? Bugun danishanda elebil her shey yaxshi idi?

he,axwamterefi genclikden kecirdim 520 yene apardi qaqarin mostunun altina,mawin qaldi orda :(

Опубликовано:
ele olandada mawin vidsiz olurda..

he,axwamterefi genclikden kecirdim 520 yene apardi qaqarin mostunun altina,mawin qaldi orda :(

İndi neye gore aparib?

Опубликовано:
İndi neye gore aparib?

yene arxa purjina gore.deyirem insafiviz olsun 2 gun bunnan qabaq cixib mawin.Hamsi ksenona gore olduye,qirmizi reng qoydum,hamsinin gozune tez girir.hardan baxirsan secilir.

Опубликовано:
yene arxa purjina gore.deyirem insafiviz olsun 2 gun bunnan qabaq cixib mawin.Hamsi ksenona gore olduye,qirmizi reng qoydum,hamsinin gozune tez girir.hardan baxirsan secilir.

Eh bunlar duzelen deyiller amma neche defe gormusham ozleri 06,07, Niva surur arxasi yerde. Nese komek lazim olsa denen.

Опубликовано:
Eh bunlar duzelen deyiller amma neche defe gormusham ozleri 06,07, Niva surur arxasi yerde. Nese komek lazim olsa denen.

cox sag ol,gorek saba bawimiza ne gelir hele.

Опубликовано:
can brat seni bawa duwurem Allah komeyin olsun

sag ol ay brat.

Senin mashinin shekilleri mende face-de sehifelerde doludur, Sen neqeder fotoset edirsen?

qardawim heveskardi,butun wekiller facededi) 

Опубликовано:

axirki mawini cixarda bildim....

ataw advida bilmirem,negeder herci cixdi men bilen mawni cixartmisan wukur Allaha

5 deq olar cixartmiwam) sen hardan bildin ?)) 100$

adim wekilde yazilib)

Опубликовано:

nivadan bezmek olar hec ? prosta uje nece qaiynan dalawmiwam hamsida bizim teritoriyanin qaileridi,hamsida deyibki seni harda gorduk saxliyib aparaciq.Evde zavod purjunlari saxlamiwdim o vaxti kesmemiwdim.Belke olari qoyub mawini verdim atama,troykanida goturdum,4 gune 2 defe wtrafnoya apardilar.2ay idi sururdum bir neferde saxlamirdiye,ne oldu bele bilmedimde :(

Опубликовано:

can brat can...menide gundede olmasa 2 gunnen bir saxlayirlar wukur Allaha yola verirem,ureyvu sixma gagawim yaxwi olar,prujinlari satsan mene heber ele

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...