Перейти к содержанию

NiVa 90 KU 092

Inqilab 092

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
can brat can...menide gundede olmasa 2 gunnen bir saxlayirlar wukur Allaha yola verirem,ureyvu sixma gagawim yaxwi olar,prujinlari satsan mene heber ele

yaxwi qaqaw.

Опубликовано:

uwaqlarin mesleheti lazimdi,mawini normal vide getirmekcun,yeniki arxaynan qabaq beraber olmaqcun zavod purjini nece diw kesdirmek lazimdi ? indiki veziyyetde mende -2.5di.

Опубликовано:
uwaqlarin mesleheti lazimdi,mawini normal vide getirmekcun,yeniki arxaynan qabaq beraber olmaqcun zavod purjini nece diw kesdirmek lazimdi ? indiki veziyyetde mende -2.5di.

-1 polni bes eleyir.

Опубликовано:

-1 iliwirler goresen ? bir variantim var,onu iwdedecem weherde konkret at oynadacam))

Wtrafnoydaki son deqiqeleri idi....

post-13849-0-85704300-1366399825_thumb.j

Опубликовано:
-1 iliwirler goresen ? bir variantim var,onu iwdedecem weherde konkret at oynadacam))

Wtrafnoydaki son deqiqeleri idi....

Kubik sohbeti?

Опубликовано:
Kubik sohbeti?

he,purjini -1 kruq kesecem,mawin olacaq duz,arxasinada zirriyacam tikinti materiallari neyi var,evvelkinnen awagi duwecek,saxliyan olandada acacamki mawinda yuk var,iwe gedirem)))

Опубликовано: (изменено)

gaini o cur yola vermey olarki?

Изменено пользователем Rennfahrer
Опубликовано:
gaini o cur yola vermey olarki?

he,axirinci defe saxliyanda dedimki mawinda aparatura var ona gore arxasi awagidi,dedi ac baxim,acdim karobkani gosterdim,baxir deyir bunun ne cekisi varki mawini bu qeder arxasi yatir) yeniki gozegelimli bir wey olsaydi,agir nese,aldatmaq olardi.

Опубликовано:

brat ne elesin mawna vid vermey isteyir goymurlar surmeye raxat uje bizde bala weylar gelir aglimiza teki prav olag dilmiz uzun olsun i mawinda stoykada olsun 

ama men meslaxat vermazdim kubik sobetni 

Опубликовано:
brat ne elesin mawna vid vermey isteyir goymurlar surmeye raxat uje bizde bala weylar gelir aglimiza teki prav olag dilmiz uzun olsun i mawinda stoykada olsun 

ama men meslaxat vermazdim kubik sobetni 

nivani bashga cur gozelleshdirmek olmaz? sheherde hammisi bir birine oxshayir)

Опубликовано:

Mende Niva olsaydi 1 krugdan chox kesmezdim oda mashinin duz durmagi uchun. 1 krug kes, buferleri six kizova, znaki deyish kohnelerinen goy, gesheng gorsenecek.

Опубликовано:

demeli bele,purjunlari deyiwdim,zavodu -1 kesdirdim qoydum,ama hec lezzet elemedide :( mawin ele bil mene baxib eleme eleme qiwqirirdi :(( Birdeki 093

Togrul bu gun XOSS nickide dedi,ustadanda soruwdum bu gun,razdatkani o knopkaynan ayirani meslehet bilmirler.Sabahda zadda gedib buferleri bir barmaq kesdirecem kuzaya teref,qayidiram evvelki fikirlerime indiki fikrim fara almaq+imkan olsa arxa stoplari diod yigdirmaq bu gun soruwdum 200 azn bomba stop yigirlar.

Yuk vurma
Hele chox surende purjinler qirilacag..

cox sen ne qeder muddeti nezerde tutursan ? 15-20 gun ele sursem cox ziyani olar ?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...