Перейти к содержанию

NiVa 90 KU 092

Inqilab 092

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Bu uje lupaynandi,iwigi hara geldi sacmir)

PS: rozvi reng biksenonlari satiram :D

Lampalari necheye satirsan?

Опубликовано:
gagaw indi arxasi nece kruqdu?

Sen arxa hundurluyu uzre statistika merkezinin bash komite reisi doyursen Torul? :D

Опубликовано:
gagaw indi arxasi nece krugdu? xononlarvin bloknu saxla birde teze blok alma ancag lampickalarni sat

arxa-1.Ele eliyecem onsuz.

xeirli olsun) bir dene obshi mashini gabagdan cekersende vaxtun olanda gunduz vaxti  :)

baw uste)

O spichkalar, adi ablisofqanin altindan yigilan ag spichkalardan yigilir. Burda bir usta sehv elemiremse 80 manata yigir.

nece aglima saldinsa bu gun getdim patfarniklere spicka qoydurdum,konkret oldu :)))

Lampalari necheye satirsan?

qaqaw ozum 30 azn lampalara 10 manatda sunurlarina vermiwem.baxda ne qeder vere bilsen verersen.

Опубликовано:
arxa-1.Ele eliyecem onsuz.

baw uste)

nece aglima saldinsa bu gun getdim patfarniklere spicka qoydurdum,konkret oldu :)))

qaqaw ozum 30 azn lampalara 10 manatda sunurlarina vermiwem.baxda ne qeder vere bilsen verersen.

Mehle ushaginda lampanin biri zeyif vurur deyishmey istirdi sen de qiymetin mende ona deyimki bu qiymetedi istese gotursun.

Опубликовано:
Bu uje lupaynandi,iwigi hara geldi sacmir)

PS: rozvi reng biksenonlari satiram :D

sat getsin onsuzda ag ksenon geseng tutar

Опубликовано:

Arxadan dalni ile gelene qarshida tedbir gormey lazimdi - zadniyede yigdir o spichkalardan :D

Опубликовано:
Arxadan dalni ile gelene qarshida tedbir gormey lazimdi - zadniyede yigdir o spichkalardan :D

onu mende fikirlewmiwem,amaki arxaya stoplar yigdiracam deye,bawqa yer axtariram spicka qoydurmaga :D 2 dene bes elemir))

Опубликовано:
vusal arxasi 1 kruga axwamirdi axi beyag ,o ne idi hele yanirdi podfarniklerin yerinde ag iwig?

az gorunur gozuve ya cox ?) spicka) gunduzdu deye o qederde gorunmur) axwam lezzetdi iwiq vurur) fara necedi ? xowuva geldi ? axwam inqilabdan kecsen xeber ele axwam gosterim bax gor necedi.

Опубликовано:
cox gorsendi ) he brat eladi mawAllah ceyrandi saligva gismet kecsem heber ederem

-1di oz gozumun qabaginda kesibler) Cox sag ol,perde tikdire bildin ?

Опубликовано:
NV 100-un farasi superdi cox gozeldi amma 800 manatdi ((

olarin hamsin 350-400 manata yigdira bilerem.Amaki o o qiymete deymez.

Bu gun 6000k ksenon qoydurdum.Bir ksenon lupaynan bu qeder gozel goruner :)

Опубликовано:
olarin hamsin 350-400 manata yigdira bilerem.Amaki o o qiymete deymez.Bu gun 6000k ksenon qoydurdum.Bir ksenon lupaynan bu qeder gozel goruner :)

Vusal esgerliye gedende mashini ver mene. O ne aparatura idi qaqa? :)

Опубликовано:
Vusal esgerliye gedende mashini ver mene. O ne aparatura idi qaqa? :)

Baw uste) hele 10 xod idi gordun nece bas verirdi)) 60 tesevvur elede nece olur)

Опубликовано:
Baw uste) hele 10 xod idi gordun nece bas verirdi)) 60 tesevvur elede nece olur)

Bawin var olsun. Babat diskoteka elemek olar achiq havada. :D

Опубликовано:
Bawin var olsun. Babat diskoteka elemek olar achiq havada. :D

ele onu gozduyurem plyaj movsumu acilsin,gedib orda minidisko party kecirdecem :D

Опубликовано:

Inanirsan yerni axtardim tapa bilmedim mene meskehet goren ustanin,senin ustanin necya tiker galin galin garmowkani?

Опубликовано:
Inanirsan yerni axtardim tapa bilmedim mene meskehet goren ustanin,senin ustanin necya tiker galin galin garmowkani?

qaqa vaxtin olsa saba gedek soruwaq deqiq.Bele deqiq bilmirem,amaki daniwib ucuz eletdirerik,men hemin ustaya cox perde tikdirmiwem,hemiwede razi qalmiwam,ona gorede sene meslehet gordum.Birdeki bayaq yadimnan cixdi deyim,o patfarniki ya sondur,yadaki ora diod qoydur,bele ag cox pis gorunure :( dayday mawinina oxwuyur :(

Mawinin videosun cekmiwem,youtubede kimin kanali var gonderim yuklesinde bir zehmet.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...