093 Опубликовано: 7 июля 2013 Опубликовано: 7 июля 2013 esas izve xow gelsin) arxasina ne elemek fikrin var ki Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 7 июля 2013 Автор Опубликовано: 7 июля 2013 esas izve xow gelsin) arxasina ne elemek fikrin var kipnevmo qoyduracaqdim,oda qaldi uje esgerlikden soraya) Цитата
093 Опубликовано: 8 июля 2013 Опубликовано: 8 июля 2013 sene necya dediler ? mende dehwet isteyirem pnevmo Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 8 июля 2013 Автор Опубликовано: 8 июля 2013 Inwallah gelennen sora eletdirecem,burda yox.Dagistanda cox ucuzdu,pnevmo,kepenek qapi gorum meslehet olsa onuda eliyecem.Bawqa planlarimda var,salamatciliq olsun Inwallah,gelen ilin bu vaxtdari bawqa niva olacaq 092) 2 Цитата
093 Опубликовано: 8 июля 2013 Опубликовано: 8 июля 2013 Inwallah gelennen sora eletdirecem,burda yox.Dagistanda cox ucuzdu,pnevmo,kepenek qapi gorum meslehet olsa onuda eliyecem.Bawqa planlarimda var,salamatciliq olsun Inwallah,gelen ilin bu vaxtdari bawqa niva olacaq 092)inwAllah gagaw,sag salamat get gel galani duzelen weylerdi,bu pnevmo Dagistanda bizim pulnan necya goydurmag olar? Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 8 июля 2013 Автор Опубликовано: 8 июля 2013 inwAllah gagaw,sag salamat get gel galani duzelen weylerdi,bu pnevmo Dagistanda bizim pulnan necya goydurmag olar?bir nefer dedi guyaki burdaki puldan cox awagidi,meselen burda 10 manatdisa orda 6-7 manatdi.Amaki deqiq bilmirem,yeni ozum soruwmamiwam,ewitmiwem.Ama kepenek qapi zad deqiq biliremki orda en azi yari yari ucuzdu.Orda bele weyler cox oldugu ucun,her halda qiymet burdan awagi olar,bize heleki teze teze gelir bele weyler,ona gore coxusu oz qiymetlerinde qoyurlar ustlerine. Цитата
093 Опубликовано: 8 июля 2013 Опубликовано: 8 июля 2013 gedib gelmey olar yol yaxwi olsa,eger maraglansan bidene mene deyersen tek arxaya pnevmo-nun geymetni Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 15 июля 2013 Автор Опубликовано: 15 июля 2013 Demeli bele,menimde herbi xidmete getmek vaxtim gelib catdi.Forumda tanidigim,tanimadigim,mene komek olan,suallarimnan bezdirdiyim her kese cox sag ol diyirem.Yaxwiki bu forumu bilmiwem,yaxwiki burdaki insanlari tanimiwam.Inwallah 1 ilden sora goruwenedek.Ozuvuzden mugayet olun,salamat qalin. 4 Цитата
093 Опубликовано: 15 июля 2013 Опубликовано: 15 июля 2013 Demeli bele,menimde herbi xidmete getmek vaxtim gelib catdi.Forumda tanidigim,tanimadigim,mene komek olan,suallarimnan bezdirdiyim her kese cox sag ol diyirem.Yaxwiki bu forumu bilmiwem,yaxwiki burdaki insanlari tanimiwam.Inwallah 1 ilden sora goruwenedek.Ozuvuzden mugayet olun,salamat qalin.sag salamat brat! yaxwi ki taniwlig gismet olub! inwAllah get gel seni gozleyirik 2 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 15 июля 2013 Опубликовано: 15 июля 2013 Demeli bele,menimde herbi xidmete getmek vaxtim gelib catdi.Forumda tanidigim,tanimadigim,mene komek olan,suallarimnan bezdirdiyim her kese cox sag ol diyirem.Yaxwiki bu forumu bilmiwem,yaxwiki burdaki insanlari tanimiwam.Inwallah 1 ilden sora goruwenedek.Ozuvuzden mugayet olun,salamat qalin.Sag salamat Vusal. Ugurlar sene. 1 Цитата
miralay Опубликовано: 15 июля 2013 Опубликовано: 15 июля 2013 Sag salamat gedib,qayidasan! 1il bekara sheydi-Veten ondedi! Ugurlar 3 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 15 июля 2013 Автор Опубликовано: 15 июля 2013 sag salamat brat! yaxwi ki taniwlig gismet olub! inwAllah get gel seni gozleyirik Sag salamat Vusal. Ugurlar sene. Sag salamat gedib,qayidasan! 1il bekara sheydi-Veten ondedi! UgurlarCox sag olun. 2 Цитата
096 Опубликовано: 21 июля 2013 Опубликовано: 21 июля 2013 Неадвно видел ее.Зря покрасил диски в черный цвет. 1 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 11 августа 2013 Автор Опубликовано: 11 августа 2013 Murovdan auto.az ehline salamlar 8 Цитата
093 Опубликовано: 11 августа 2013 Опубликовано: 11 августа 2013 Aleykuma salam gagaw,nivavi tez tez gorurem weherde,sag salamat gel sur balavi 1 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 2 января 2014 Автор Опубликовано: 2 января 2014 Kim bilir bele stoplara DYP iliwir ya yox ? 2-3 gun bunnan qabaq mawini -1 kruqa gore mawini wtrafnoya atmiwdilar. Цитата
Tofiq Опубликовано: 2 января 2014 Опубликовано: 2 января 2014 Kim bilir bele stoplara DYP iliwir ya yox ? 2-3 gun bunnan qabaq mawini -1 kruqa gore mawini wtrafnoya atmiwdilar. Bu nedi ay brat?! Gel sene bir idea, arxa stoplarin dumannilarini tomoza qoshdur, dumannilari yandirib tormoz verende arxadan gelen bilmir sen tormoz verirsen)) Ama onuda deyim ki, onu avtoshlar edir)) PS - sen Goy golde mashinla firlanirsan? Goy golde bir defe ag niva gordum 90 ** 092 ama bilmedim, sensen yoxsa yox... Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 2 января 2014 Автор Опубликовано: 2 января 2014 Bu nedi ay brat?! Gel sene bir idea, arxa stoplarin dumannilarini tomoza qoshdur, dumannilari yandirib tormoz verende arxadan gelen bilmir sen tormoz verirsen)) Ama onuda deyim ki, onu avtoshlar edir)) PS - sen Goy golde mashinla firlanirsan? Goy golde bir defe ag niva gordum 90 ** 092 ama bilmedim, sensen yoxsa yox... Nese arxaya stop yigdirmaq istiyirem,indi cewidler arasinda qalmiwam) mawinla firlaniram,amaki mulki yox herbi)) 1 Цитата
Tofiq Опубликовано: 2 января 2014 Опубликовано: 2 января 2014 (изменено) Nese arxaya stop yigdirmaq istiyirem,indi cewidler arasinda qalmiwam) mawinla firlaniram,amaki mulki yox herbi))Ha, onda men bashqa mashin gormushem))VG 025 salamatdi?)) Gorursen hech onu?)) Изменено 2 января 2014 пользователем Tofiq 1 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.