Перейти к содержанию

NiVa 90 KU 092

Inqilab 092

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
qaqa vaxtin olsa saba gedek soruwaq deqiq.Bele deqiq bilmirem,amaki daniwib ucuz eletdirerik,men hemin ustaya cox perde tikdirmiwem,hemiwede razi qalmiwam,ona gorede sene meslehet gordum.Birdeki bayaq yadimnan cixdi deyim,o patfarniki ya sondur,yadaki ora diod qoydur,bele ag cox pis gorunure :( dayday mawinina oxwuyur :(

Mawinin videosun cekmiwem,youtubede kimin kanali var gonderim yuklesinde bir zehmet.

cox sag ol gagawim sene heber ederem bu gun tekerleri deyiwdim mawinda,nese xowma gelir podfarnik gewengdi baxdim 

Опубликовано:

Saglignan birde. 

Men Dang dangimi ustaya vermishem, onu goturende birinide men yigdirmag istirem. 

Spichka nechiye basha geldi Vusal?

Опубликовано:
cox sag ol gagawim sene heber ederem bu gun tekerleri deyiwdim mawinda,nese xowma gelir podfarnik gewengdi baxdim 

xeyirli olsun,mawinivi biri sursun,qiraqdan bax gor nece gorunur.

Saglignan birde. 

Men Dang dangimi ustaya vermishem, onu goturende birinide men yigdirmag istirem. 

Spichka nechiye basha geldi Vusal?

men hazir spicka aldim,onu patfarnike qowdurdum,istiyende patfarniki yandirmaq olur istiyende spickani.40 azn spickani aldim 20 aznde ustanovka eletdirdim.

PS: bu gun danq danq siqnali verdim,priboru goturdum,ustanovkada eletdirdim.Axwam weklin cekib qoyaram,ela gorunur.

Опубликовано:
necelik dang dang idi?

kolokolu diyirsense 100duk idi,ama orginal idi,sesi dehwet idi) 11 siqnal.onu verdim oz priborumu verdim,odaki oz priborun verdi+ustanovka zad onluq.

Опубликовано:
heryirli) wekillerni cekmey yatdan cixmasin) oz geymati necya idi priborun

axwam cekecem Inwallah.260 azndi oz qiymeti.

Опубликовано:
092 :)

nejedi?))

Qardaw o povoritnikin yanindaki miqalkani yolda istifade eleme, Vallah arxadan gelen mawin surucusunun emelli eseblerine toxunur

Опубликовано:
Qardaw o povoritnikin yanindaki miqalkani yolda istifade eleme, Vallah arxadan gelen mawin surucusunun emelli eseblerine toxunur

arxadan gedene ya qabaqda gelene ? onu ancaq dalniynen suren ewweklerin arxasina kecib yandiriramki gorsunlere adama nece tesir eliyir.

Опубликовано:

Bayaq Semed Vurgunnan Saray terefe duwurdum,YP 500 gordu geldi yanima,mawinnan mawina daniwdiq,diyir bu ne perdedi vurmusan,deyirem perdedide gormursen)) Deyir Bayragi cixart ordan,deyirem reis vetenper oglanam,dayda sag ol demelisiz mene,axir sozu o olduki birde mawinda ele perde gormuyum,dedi cixdi getdi :)

Опубликовано:
arxadan gedene ya qabaqda gelene ? onu ancaq dalniynen suren ewweklerin arxasina kecib yandiriramki gorsunlere adama nece tesir eliyir.

He,duzdu, daha doqrusu qabqada gedene, o sebebsiz bile bile dalniynen suren ewwek ele ewwekde qalacaq, sen ona oz suruculuk medeniyyetivi gorset qoy hec olmasa biraz duwunsun,belke neyise bawa duwer.

Опубликовано:
Bayaq Semed Vurgunnan Saray terefe duwurdum,YP 500 gordu geldi yanima,mawinnan mawina daniwdiq,diyir bu ne perdedi vurmusan,deyirem perdedide gormursen)) Deyir Bayragi cixart ordan,deyirem reis vetenper oglanam,dayda sag ol demelisiz mene,axir sozu o olduki birde mawinda ele perde gormuyum,dedi cixdi getdi :)

Guye bu zorduda. Arxaya perde vurmaqa qanun ile icaze var ve senin ixtiyarin var nece istesen perde vurmaqa

Опубликовано:
He,duzdu, daha doqrusu qabqada gedene, o sebebsiz bile bile dalniynen suren ewwek ele ewwekde qalacaq, sen ona oz suruculuk medeniyyetivi gorset qoy hec olmasa biraz duwunsun,belke neyise bawa duwer.

qardaw nece defe xeberdarliq eliyirsen bawa salirsan gorursenki xeyri yoxdu,elelerine ozderi elediyini eliyende bawa duwurki veziyyet necedi.

Guye bu zorduda. Arxaya perde vurmaqa qanun ile icaze var ve senin ixtiyarin var nece istesen perde vurmaqa

O deyir yeni bayragi ele perde kimi iwdetme,mendeki Allah elemesin pis bir weye iwdetmiremki,ne bilim ewwi...

Firudin yoxdu garmowkaya icaze necedene ypx den soruwmuwam brat

Togrul arxaya ne istesen vurmaga icaze var.

Опубликовано:

ne bilim vAllah meni vecni gayi iliwende soruwuram bes arxaya gormowka olar? deyir yox,deyirem sebeb? deyir icerden arxani gormursen get deyir 1000 lik plenka vur ama garmowka virma cindirdilarda bular

Опубликовано:
Firudin yoxdu garmowkaya icaze necedene ypx den soruwmuwam brat

Togrul qanundada yazilib eger 2 eden (saq,sol) guzguler varsa arxa wuweye ne istesen vura bilersen

Опубликовано:
bular hele cindirdilar ki yalannan deyirler icaze yoxdu mene hele deyibler (

4aliw o bendi tap. Mende baxaram. Tapsan yadinda saxla. Polisler birde iliwseler srazu zeng ele 102 e denen bendi ve soruw icaze var ya yox

Опубликовано:
ne bilim vAllah meni vecni gayi iliwende soruwuram bes arxaya gormowka olar? deyir yox,deyirem sebeb? deyir icerden arxani gormursen get deyir 1000 lik plenka vur ama garmowka virma cindirdilarda bular
Eyer yan guzgulerin varsa istiyirsen lap arxa potpresi legv ele. :)
bular hele cindirdilar ki yalannan deyirler icaze yoxdu mene hele deyibler (
Menim mashinimida salanda onuda behane elemiwdiler. Sora o sozlerini dandilar. :)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...