Перейти к содержанию

NiVa 90 KU 092

Inqilab 092

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Hardan? Stoyankadan?

bu gun uninin qabaginnan qrup yoldawimin mawinin aparmiwdilar,oda xahiw elediki onu wtrafnoyun yanina aparim,getdik wtrafnoya 100 metre qalmiw ewitdimki dedi 092 ver saga saxla :( duwub mawini az qala sokurdulerki siqnal ne bilim ne var mawinda,perdeye iliwir deyir sene kim ixtiyar verib bele perde vurmusan zad.axirda basdilar wtrafnoya.bu nesimi qayisi meni temiz zaybat eliyibde hele bmwnin vaxtinnan.Menim bawim cixmirki nesimi qayisinin xetayide ne iwi var,qaqarin mostunun altindaki wtrafnoya salmiwdilar.

Опубликовано:
bu gun uninin qabaginnan qrup yoldawimin mawinin aparmiwdilar,oda xahiw elediki onu wtrafnoyun yanina aparim,getdik wtrafnoya 100 metre qalmiw ewitdimki dedi 092 ver saga saxla :( duwub mawini az qala sokurdulerki siqnal ne bilim ne var mawinda,perdeye iliwir deyir sene kim ixtiyar verib bele perde vurmusan zad.axirda basdilar wtrafnoya.bu nesimi qayisi meni temiz zaybat eliyibde hele bmwnin vaxtinnan.Menim bawim cixmirki nesimi qayisinin xetayide ne iwi var,qaqarin mostunun altindaki wtrafnoya salmiwdilar.

Ne oldu axiri? Quya qanunda yazilib ki bu cur perde olmaz. Zibilin chixardiblar uje.

Опубликовано:
Ne oldu axiri? Quya qanunda yazilib ki bu cur perde olmaz. Zibilin chixardiblar uje.

bir saat zad olar cixartmiwam mawini,hec ne didimki senin BOYUKlerin bunu gorub hec ne demiyib,sen ne diyirsen ? gordu bir wey tapmir,deyirki onda get yanlarada vurda bunnan,dedim o uje neinki menim hec kimin bawi ucun deyil.Amaki mawinin arxasi awagidi deye basdida :(

Опубликовано:
bir saat zad olar cixartmiwam mawini,hec ne didimki senin BOYUKlerin bunu gorub hec ne demiyib,sen ne diyirsen ? gordu bir wey tapmir,deyirki onda get yanlarada vurda bunnan,dedim o uje neinki menim hec kimin bawi ucun deyil.Amaki mawinin arxasi awagidi deye basdida :(

Fikir verme olan sheydi bir shey varki esebi adamin birteher olur. Icherideki kokqaqash deyildi?

Опубликовано:
Fikir verme olan sheydi bir shey varki esebi adamin birteher olur. Icherideki kokqaqash deyildi?

yox cavan uwaqlardi,olarliq bir wey yoxdu.Ora qayi mawin getirende soyurduler qayilari :) Ne bilim ewwi,orda 1 saat qaldim,camaatnan nece mezelenirler,dehwetdiyeee...

Опубликовано:
yox cavan uwaqlardi,olarliq bir wey yoxdu.Ora qayi mawin getirende soyurduler qayilari :) Ne bilim ewwi,orda 1 saat qaldim,camaatnan nece mezelenirler,dehwetdiyeee...

Mashinin arxasin qaldirmisan indi?

Опубликовано:
Mashinin arxasin qaldirmisan indi?

yox qaqaw,nece girmiwdi elede cixdi,sag olsun yaxwi dostlar,qaniqara heyete cixmiwdim birde gordum mawin uje heyetdedi :)

Опубликовано:
yox qaqaw,nece girmiwdi elede cixdi,sag olsun yaxwi dostlar,qaniqara heyete cixmiwdim birde gordum mawin uje heyetdedi :)

Kechmish olsun. :) dal shuleri berkem deyishib razdvijnoy goyasan?

Опубликовано:
brat kecmiw olsun,indi sene dal garmowkaya gore hecne demedi? icaze yoxdu eslinde dal wuweye garmowka axi

Nece yoxdu var axi? :huh:

Опубликовано:
yoxdu e Orxan dal wuwe ancag plenka olar,icerden bayir gorsenmelidi

Sozun duzu birinci defedir ki eshidirem. Onda ele chixirki zavoddan dal shulerde olan perdelerede icaze yoxdu?

Опубликовано:

Orxan zavod perdeden her wey gorunur axi icerden baxanda,garmowkadan ama hecne gorunmur,zavod perdede dewiy dewiy perdedi ama garmowka gali galindi hecne gorsenmir

Опубликовано:

eger arxani gosteren iki yan guzguler varsa,arxaya ne istesen eliye bilersen,heleki o qanun deyiwmiyib.

PS:bu gun axirki coxdan axtardigim rozvi reng ksenon qoydurdum,dehwet bir weydi))

Опубликовано:
eger arxani gosteren iki yan guzguler varsa,arxaya ne istesen eliye bilersen,heleki o qanun deyiwmiyib.

PS:bu gun axirki coxdan axtardigim rozvi reng ksenon qoydurdum,dehwet bir weydi))

Eyer arxani gosteren 2 yan guzgulerin varsa arxaya her ne istesen vurmaq olmaz.

Yalniz plyonka ve senaye usulu ile hazirlanmiw perde.

Qarmowka axi senaye usulu ile hazirlanmir bu qustar usuldu qardawim 

Опубликовано:
Eyer arxani gosteren 2 yan guzgulerin varsa arxaya her ne istesen vurmaq olmaz.

Yalniz plyonka ve senaye usulu ile hazirlanmiw perde.

Qarmowka axi senaye usulu ile hazirlanmir bu qustar usuldu qardawim 

qardaw mende dunen wtrafnoya ele girdi mawin ozudeki mendeki bayraq perdeynen.Polise sozumu dedim,hec ne demedi.Elede cixdim,butun gunude weherde sururem o qeder qayi gorur,mence eger olmasaydi indiye milyon defe saxlamiwdilar.

http://www.dyp.gov.az/?/az/content/157/

Burdaki bu cumleye diqqet ele 

"Avtomobillərin arxa şüşəsinin işıqburaxma qabiliyyəti isə sürücünün salondan arxa görüşünü təmin etmək şərti ilə normallaşdırılmır."

Опубликовано:

Sen bir Yol Hereketi haqqinda qanunu yaxwi bilen birisinden oyren bu sualin cavabini gor ne deyecek. 
Qarmowka perdenin gozelliyine soz yoxdu menimde xowum gelir mende mawina vururam arada bir. Ama ki qanun qanunduda qardawim yalniz ve yalniz senaye usulu ile hazirlanan (perde, jalyuz) ve plyonka vura bilersen.
Neise Offtopa etmeyek  Sene Ugurlar!

Опубликовано:
Sen bir Yol Hereketi haqqinda qanunu yaxwi bilen birisinden oyren bu sualin cavabini gor ne deyecek. 

Qarmowka perdenin gozelliyine soz yoxdu menimde xowum gelir mende mawina vururam arada bir. Ama ki qanun qanunduda qardawim yalniz ve yalniz senaye usulu ile hazirlanan (perde, jalyuz) ve plyonka vura bilersen.

Neise Offtopa etmeyek  Sene Ugurlar!

Qaqaw qanunlari azdan coxdan bilirem,pravani ozum almiwam men) sene gonderdiyinde DYP nin resmi saytidia.Ordaki qanun qanun deyil?))

Опубликовано:
Qaqaw qanunlari azdan coxdan bilirem,pravani ozum almiwam men) sene gonderdiyinde DYP nin resmi saytidia.Ordaki qanun qanun deyil?))

Men o sayti yaxwi taniyiram o sayta 1-2 defe Online Muraciet bolmesine sual verib cavabda almiwam. Mehz qarmowka perde haqqinda texminen 1 il bundan qabaq o sayta sual yazmiwdim. Cavab olaraq onu aldimki qustar usulla hazirlanmiw her hansi bir perdeye icaze yoxdu. Mende o cavab istinaden burda eminlikle deyiremki qarmowka perdeye icaze yoxdu.

Sen gel o saytda Online muraciet bolmesi var http://www.dyp.gov.az/?/az/faq/  bu suali ver senincun cavablandirsinlar sonra cavabi bura yazarsan.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...