Inqilab 092 Опубликовано: 1 мая 2013 Автор Опубликовано: 1 мая 2013 Onnansa G farasi al. Neyniyirsen e arxa stopu? Zavodda viddidifikrim var,amaki hevesden saliblar nese,kimi gorurem deyirler onu yaxwi ustanovka elemek olmur ne bilim ne,pisdi guya,ici tez terliyir.saba danq danq siqnalnan bu priboru barter eliyecem necedi sizce? birdeki zavod pribor satiram istiyen olsa xeber elesin. http://tuningsport.ru/market/images/flash_red.jpg Цитата
Firudin Опубликовано: 1 мая 2013 Опубликовано: 1 мая 2013 fikrim var,amaki hevesden saliblar nese,kimi gorurem deyirler onu yaxwi ustanovka elemek olmur ne bilim ne,pisdi guya,ici tez terliyir.Yaxwi uysta eleye biler. Mennen sene meslehet G farasi qoy. Yada bawqa fara hansilari ki 4apayevde satirlar. Mawinin qabag hisseden tam vidi deyiwecek. Amma arxa stop deyiwmeknen he4ne olmayacaq 2 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 1 мая 2013 Автор Опубликовано: 1 мая 2013 Yaxwi uysta eleye biler. Mennen sene meslehet G farasi qoy. Yada bawqa fara hansilari ki 4apayevde satirlar. Mawinin qabag hisseden tam vidi deyiwecek. Amma arxa stop deyiwmeknen he4ne olmayacaq yaxwi,yene maraqlanacam gorum hele.pribor necedi sence? Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 1 мая 2013 Опубликовано: 1 мая 2013 Vusal ledleri 250 manata eleyirler? Buferin ustune goyulani maraqlanmadin? Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 1 мая 2013 Автор Опубликовано: 1 мая 2013 he,capayevde bir dukan var idi tuning iwine baxan,dedi indi elimde iw coxdu,10 gunnen sora gel duzeldim,ozununde nivasi var idi 045 nomre,alpina disk tekernen belkede gormusuz capayevde,dedi nivaya aid cox wey duzeldecem,1 hefteye gel bax,bir hefteye gedib baxacam iwdere. 1 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 1 мая 2013 Опубликовано: 1 мая 2013 he,capayevde bir dukan var idi tuning iwine baxan,dedi indi elimde iw coxdu,10 gunnen sora gel duzeldim,ozununde nivasi var idi 045 nomre,alpina disk tekernen belkede gormusuz capayevde,dedi nivaya aid cox wey duzeldecem,1 hefteye gel bax,bir hefteye gedib baxacam iwdere. 045 shekilin foruma goymushdum men. 4X4 dukanin qabaginda durur tez tez. Gedende xeber ele menede maraqlidi. Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 1 мая 2013 Автор Опубликовано: 1 мая 2013 045 shekilin foruma goymushdum men. 4X4 dukanin qabaginda durur tez tez. Gedende xeber ele menede maraqlidi.ay sag ol,ordaki ustanin mawinidi ele,ok diyerem gederik.Her defe capayeve gedende teze teze weyler goruremde)) 1 Цитата
Elvin207 Опубликовано: 1 мая 2013 Опубликовано: 1 мая 2013 ay sag ol,ordaki ustanin mawinidi ele,ok diyerem gederik.Her defe capayeve gedende teze teze weyler goruremde))Grandeurcun capayevde teze seyler gormemisen (Turkun meseli) ? 1 Цитата
Firudin Опубликовано: 1 мая 2013 Опубликовано: 1 мая 2013 Ne priboru? Sen bu nivani deyirdun? 1 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 1 мая 2013 Автор Опубликовано: 1 мая 2013 Grandeurcun capayevde teze seyler gormemisen (Turkun meseli) ? fikir vermedim Elvin,gelen defe istiyirsen bir gederik baxariq. Ne priboru?Sen bu nivani deyirdun? bu bawqa curdu,buda eladi ama men gorduyum bu deyildi.weklin paylawmiwam burda onnan idi. bu pribordu,danq danq siqnalnan barter eliyirem,sizce deyer ? Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 4 мая 2013 Автор Опубликовано: 4 мая 2013 Demeli mende mawinin karobkasinda bele bir problem yaranib,mawin 40-50 suretde 3den cixardib 2 ye atanda xarttt eliyir.Amaki 40 dan awagi suretde atanda hec bir problem olmur.Sizce bu nedendi ? Problem nededi ? ve neynemeliyem ? xahiw eliyirem oputu olanlar komek elesinler. Цитата
Tofiq Опубликовано: 5 мая 2013 Опубликовано: 5 мая 2013 Buda teze faralarim)))Xeyirli olsun.Nechiye Allah xeyir verdi?Ustunde xenon lampalar verdiler? Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 5 мая 2013 Автор Опубликовано: 5 мая 2013 Xeyirli olsun.Nechiye Allah xeyir verdi?Ustunde xenon lampalar verdiler?Genceden gonderdiler 300 azn,6 dioddu,3u balaca 3u boyuk.Yox xenonsuzdu. 1 Цитата
Tofiq Опубликовано: 5 мая 2013 Опубликовано: 5 мая 2013 (изменено) Genceden gonderdiler 300 azn,6 dioddu,3u balaca 3u boyuk.Yox xenonsuzdu.Birde xeyirli olsun. Gencede Celil var, aparatura ustasidi. Diodniy povorotnik yigir, istiyende hemin povorotnikleri spichka kimide qoshmag olur. Sozun birini qoyub, birine qachiram - Celilden almisan? Изменено 5 мая 2013 пользователем Tofiq 1 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 5 мая 2013 Автор Опубликовано: 5 мая 2013 Birde xeyirli olsun. Gencede Celil var, aparatura ustasidi. Diodniy povorotnik yigir, istiyende hemin povorotnikleri spichka kimide qoshmag olur. Sozun birini qoyub, birine qachiram - Celilden almisan?Adi Pervindi qaqaw,bele tanimiram.Ele telnen daniwdim oda gonderdi,DL 035 o mawinin yiyesi yonlendirdi meni. 1 Цитата
Elvin207 Опубликовано: 5 мая 2013 Опубликовано: 5 мая 2013 NV 100 Teymur Eliyevde gordum Ela gorunurdu Stopun ledi Цитата
Tofiq Опубликовано: 5 мая 2013 Опубликовано: 5 мая 2013 Adi Pervindi qaqaw,bele tanimiram.Ele telnen daniwdim oda gonderdi,DL 035 o mawinin yiyesi yonlendirdi meni.Ne vaxt qoshdurursan bes? Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.