Перейти к содержанию

NiVa 90 KU 092

Inqilab 092

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Dostlar dunen weherde bele bir niva gordum,intde axtardim hemin mawina oxwar wekil tapdim,baxin gorun bu stoplar necedi ? bunu harda yigdira bilerem ? bunu yiga bilecek bacaraqli usta taniyan var,weherde gormuwem bunnan sehv elemiremse nivanin nomresi 90 ** 100 idi.

post-13849-0-03986800-1367268666_thumb.j

Опубликовано:
Dostlar dunen weherde bele bir niva gordum,intde axtardim hemin mawina oxwar wekil tapdim,baxin gorun bu stoplar necedi ? bunu harda yigdira bilerem ? bunu yiga bilecek bacaraqli usta taniyan var,weherde gormuwem bunnan sehv elemiremse nivanin nomresi 90 ** 100 idi.

90NV100?

Опубликовано:
qiymeti bilmirsen tesadufen ? bu Resul hardadi ? nomresi ?

Qiymetini bilmirem. 50/55 2108855 elage sakhla, Babekde, belkede kochubler artig.

Опубликовано:
Qiymetini bilmirem. 50/55 2108855 elage sakhla, Babekde, belkede kochubler artig.

ok cox sag ol.Diamond tuningede demiwem gorum olar ne qeder diyecekler.

Опубликовано:
qiymeti bilmirsen tesadufen ? bu Resul hardadi ? nomresi ?

Forumda kimse yazmishdiki qabaq faralari 1000 manata yigir. Amma bele stoplar dioddan geshengdi mence.

Опубликовано:
Forumda kimse yazmishdiki qabaq faralari 1000 manata yigir. Amma bele stoplar dioddan geshengdi mence.

400 manata hazir diodlu galik farasi satirdilar.Diamond tuningnen daniwdim,400 azn dedi yigmaga,odaki cox bahadi,menim gucum ancaq 200-250 azne catar.mence qiymetide ele odu,galik zad yigdirmiramki adi nivadida))

Опубликовано:
400 manata hazir diodlu galik farasi satirdilar.Diamond tuningnen daniwdim,400 azn dedi yigmaga,odaki cox bahadi,menim gucum ancaq 200-250 azne catar.mence qiymetide ele odu,galik zad yigdirmiramki adi nivadida))

Nobel Designodanda sorusha bilersen, sonra Avtomaniyadanda maraqlan berkem olar ucuz elediler.

Опубликовано:
Nobel Designodanda sorusha bilersen, sonra Avtomaniyadanda maraqlan berkem olar ucuz elediler.

nobel designo-da wekli gonderdim,gorum olar ne qiymet deyecekler,avtomaniya forumnandi ? ustadi ya nece?

Опубликовано:
nobel designo-da wekli gonderdim,gorum olar ne qiymet deyecekler,avtomaniya forumnandi ? ustadi ya nece?

Forumdada movzu var, facedada sehifeleri. Chapayevdada dukannari var ordanda sorusha bilersen mence elede chetin ish deyil.

Опубликовано:

bu gun capayeve getdim bele bir stop gosterdiler,range rover stopuna oxwar,konkret urek agrisidi qiymetide 700-800 azn :(

post-13849-0-99692400-1367405281_thumb.j

Опубликовано:
bu gun capayeve getdim bele bir stop gosterdiler,range rover stopuna oxwar,konkret urek agrisidi qiymetide 700-800 azn :(

Bu mawini her gun yasamalda gorurem. Axwam vaxti pis gorsenmir. Gunduzler 4ox eybecer gorsenir. Deymez mence o pula... 

Опубликовано:
Bu mawini her gun yasamalda gorurem. Axwam vaxti pis gorsenmir. Gunduzler 4ox eybecer gorsenir. Deymez mence o pula... 

ne bilim Vallah,lap yaxwi gorunsede niva stopuna o qeder pul vermerem.Bunnan evvel paylawdigim wekildeki kimi daniwdim,250 azne.Amaki deyir 10 gunnen  sora bow olacam,indi hemin adami gozduyurem,iwin qutarsin onnan duzeltdirecem.

Опубликовано:
ne bilim Vallah,lap yaxwi gorunsede niva stopuna o qeder pul vermerem.Bunnan evvel paylawdigim wekildeki kimi daniwdim,250 azne.Amaki deyir 10 gunnen  sora bow olacam,indi hemin adami gozduyurem,iwin qutarsin onnan duzeltdirecem.

Onnansa G farasi al. Neyniyirsen e arxa stopu? Zavodda viddidi

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...