Перейти к содержанию

Yollardakı xaos - bölüşürük

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Bu gün Razındə ikinci dərəcəli yoldan baş yola cıxmaq istəyirdim. Dayandım və əsas yolla hərəkə edən maqşınların arasının kəsilməsini gözləyiyirdim. Bu vaxt arxadan Prado başladı marqat-siqnal, marqat-siqnal dayanmadan, elə bil doğurdu. Özümü güclə saxladım. Maşında adam var idi. Yoxsa düşüb ona bir dənə turkmənBaşıııııııııııııııııııııııııı göstərəcəkdim.

yəgin onu surən hamilə idi, helə hallarda chixib ustuna cumuram :D
Опубликовано:

o sohbet uzun sohbetdir...

1) Rustem muellim.. Sadece bele shey menim esebime toxunur.. Men oz yolumla gedirem, ve suretim de tam nezerde tutulmush surete uygundur. sol xettle olu kimi getmirem ki, deyim ki, he men sehvem... Ele olsun sheherin ichi...

2) ishleyirem..

Обычно когда на работе устаешь, уже на этих уродов не обращаешь внимания )

Белядя ки, свои нервы дороже чем сделать руль сага-сола и пропустить идиота.

Опубликовано:

Axwam axwam qeweng xeberler var. Bugunde demk olar yollarda omuwam, seheri yaris-le, axwami Tiguanla. Demek Rewid Behbudovdan bakixanova donende 10-FF-004 donme iwigini yandirmadan 1-ci yoldan 2-ci yola kecdi, mendede mawinda aile ve uwaqlar.

Gunorta 15:35 olardi babek prospektinde 90-??-977 Volswagen oyun cixarirdi. Yuksek suretli gelib meni kecirdi, mende qanuni suretle yavaw yavaw gedirdim, iwiqfordsa gelib chatirdim, bu birde sururdu, men yene yavawca hereket edirdim ve gelib gorurdum probkada iliwib, mende Yaris-le xirman xirman kecdim probkadan getdim, gordum bu yene suretle gelir, babakin qurtaracaginda yol vermedim ve korpuye cixanda yol verdim, bu korpude surdu getdi, Men yene yavawca geldim korpunun qurtaracagina gordum bu hele burdaki yamalari kecir, men yene bunu kecmek istedim ki, birde gordum uje yoxdur))))))Yollarda esas mohkem surmek deyil seliqeli ve zirek olmaq lazimdir.

Axwam saat 22:45 olardi, 10-XX-003 ve 90-EE-003 merdekan trasinda mirtlawirdilar. mende 123km/s ile gedirem, birden bunlar eyleci basdilar ve durdular yolun 1-ci ve 2-ci zolaginda, ve BMW markali avtomobilin qabagini kesdiler, men gelib chatdim ve bunlari sagdan avqona kecib getdim. bawa duwmedim ne mesele idi.

Gunewlide 3 mawinin toqquwmasi olub, saat 17:00 radelerinde. Pajero-nun qabagi pis ezilmiwdi, Infinity FX35 yolun kenarindaki baldura cirpilmiwdi ve 2003-un E klasida hemen infinity-ye daldan deymiwdi.

Buqeder geceniz xeyire

Опубликовано:

bele de xoshuma gelmeyen shey qeyd eledikleriniz kimi 120 teyin olunan yolda 80-le gedir, yol isteyen de yol da vermir.. Biri ele var idi, aeroporta gedende qara "cheshka"da bomba oglanlar.. ellerini pencereden sallayib guya zordular... Mene yol vermediler butun neslini ureyimde shtatkaya duzub yanlarindan kechdim.. Arxamdan da Mercedes Viano gelirdi qara.. Dovlet nomresi ile ustunde mayak.. bu da geldi ne qeder mayaki yandirdi, siqnallladi, zor oglanlar yol vermedi.... bir de gordum ki, qabaqda uje qaqashi gozleyirler.... PPX, YPX hazir veziyyetdedir, qaqashi gozleyirler.. Daha axrini bilmedim ne oldu...

Bir de xoshuma gelmeyen, normal teyin olunmush suretde getdiyim yerde hansisa qaqash, berk suren oglan turkun meseli direyib mashinin arxasina dalniy ile gozumu deshir, meni kechmek isteyir.... sade ve chox asan usulum var.. eyleci dibine qeder basiram... :) vursa gunah onda olacaq..

Eeeeen zehlem geden, deye bilerem ki, daha chox iyrendiyim shey.. Svetoforda dayanirsan, ikiterefli yoldur, cerge biraz uzundur, yeni, mashinlar choxdur... bir de gorursen arxadan bidene agilli xetteden chixir protivle gelir saxlayir hamidan qabaqda.. Onda ele bil ichimi odlayirlar da.. Adama deyerler ay qoyun sen menden artiqsan, ya agillisan?!.. Dovlet mashinlarini basha dushduk, bahali , ela nomre ile olanlari da basha dushduk ki, neyese guvenir.. polis saxlasa veziyyetden chixacaq.. bunu edenler ele en chox sade adamlardir.. Esasen de bele hal en chox Bakixanovda, Turk sefirliyinin qarshisinda bash verir...

Bilirsen, burda artiq diskriminasiya olur, qanun hami uchun eyni olmalidi, bu sade dediyin adamlar hemin o qaydani pozan dovlet ve yaxud da ki bahali, ela nomre ile olanlara, daydayina ve her kiminese guveneni bele hereket etdiyini gorende onlarda o an bele bir fikir yaranir ki, goresen menim ondan neyim eskiydi? o ede bilir men yox? yani hemin o "berk gedenler" terefinden edilen bu cure "risovkaliq" adlandirdigimiz qayda pozuntulari bir nov provokasiya xarakterini dashiyir, ve bu da, az ya cox ama oz tesirini gorsedir. Elbetde ki normal, adekvat insan gerek bele hallari gorub tekrar etmeyi calismamalidir. Neise, uzun sohbetdir bu)

Опубликовано:

Bu gün Razındə ikinci dərəcəli yoldan baş yola cıxmaq istəyirdim. Dayandım və əsas yolla hərəkə edən maqşınların arasının kəsilməsini gözləyiyirdim. Bu vaxt arxadan Prado başladı marqat-siqnal, marqat-siqnal dayanmadan, elə bil doğurdu. Özümü güclə saxladım. Maşında adam var idi. Yoxsa düşüb ona bir dənə turkmənBaşıııııııııııııııııııııııııı göstərəcəkdim.

Elçin, o günləri mən də Əhmədlidən gələndə, bir dənə Prado belə edirdi.:)

Dayanmışam işıqforda, qırmızı yanır.Buda arxadan başlayıb, işıqlarını yandırıb, söndürməyə.Qırmızı da keçəsi deyiləm ki.

İşıq yanan kimi, bunu buraxdım qabağa, düşdüm arxasına, başladım işıqlarını yandırıb söndürməyə, eyni zamanda da siqnal verməyə.Bunu o qədər bezdirdim ki, bu yolun sağına keçir, bunu ötmürəm, düşmüşəm arxasına, düz Nargiləyə qədər.Sonra Fəhlə prospektinə çıxdıq, bunu keçdim, indi bu düşüb arxama sakitcə gəlir.:)

Sən demişkən belə insanları heç başa düşə bilmirəm də.

Опубликовано:

Вчера утром еду по Азадлыг и прямо посередине, ПРЯМО ПОСЕРЕДИНЕ на 3-ей полосе, а полоса 5-и полосная, остановился автобус и люди выходили. Телефон не оказался под рукой, сфоткал бы. Хотел подъехать и юрякдян агзына гяляни демяк, потом решил нафиг с утра настроение портить. Объехал.

Опубликовано:

Dünən Ofiserlər parkına getmişdim. maşını Kubinkaya dönən tərəfdə saxladım. qayıdanda maşına şoka düşdüm.... bir köhnə model ML (nömrəsi yadımda qalmadı) elə park edib ki, mən çıxa bilmiyəcəm.... yerdə də bir qaya parçası var idi. gördüm keçə bilmirəm və məcburən o daş parçasını tərpətməli olduq yerindən. anam və mən təbii ki.... və yoldan keçən bir kiş xeylağı belə kömək təklif etmədi (əxlaqi dəyərlərin itdiyini bir daha gördüm)... bir təhər tərpətdik o daşı.. sora maşını çıxartdım... əslində maşını çıxardan onun maşını sürtmək keçdi fikrimdən, amma sonra öz maşınıma heyifim gəldi.... axşamdan əsəbləşmişəm və əsəbim hələ də keçməyib... belələrinə görə heç evdən çıxmaq istəmir adam....

Опубликовано:

Men her gun xam suruculerin elinden esebi oluram.Tek olanda ise soyushun 1-i 1 qepik olur. Adami yandiran bilirsiz nedi.Sene qeza sheraiti yaradir.Yaxinlashirsan ki,soyesen.Uzunu sol terefe cevirmir.Siqnal ,siqnal,xeyri yoxdu.

Опубликовано:

Dunən butun gunu Niva surmusem...

Ne idiot gormusem,nedeki Maral

Все культурные-вежливые

Дорогу дают

А если не дают...то всё равно дают попозже

Где вы эти проблемы находите?

Опубликовано:

Dünən Ofiserlər parkına getmişdim. maşını Kubinkaya dönən tərəfdə saxladım. qayıdanda maşına şoka düşdüm.... bir köhnə model ML (nömrəsi yadımda qalmadı) elə park edib ki, mən çıxa bilmiyəcəm.... yerdə də bir qaya parçası var idi. gördüm keçə bilmirəm və məcburən o daş parçasını tərpətməli olduq yerindən. anam və mən təbii ki.... və yoldan keçən bir kiş xeylağı belə kömək təklif etmədi (əxlaqi dəyərlərin itdiyini bir daha gördüm)... bir təhər tərpətdik o daşı.. sora maşını çıxartdım... əslində maşını çıxardan onun maşını sürtmək keçdi fikrimdən, amma sonra öz maşınıma heyifim gəldi.... axşamdan əsəbləşmişəm və əsəbim hələ də keçməyib... belələrinə görə heç evdən çıxmaq istəmir adam....

спускаем колёса...

Dunən butun gunu Niva surmusem...

Ne idiot gormusem,nedeki Maral

Все культурные-вежливые

Дорогу дают

А если не дают...то всё равно дают попозже

Где вы эти проблемы находите?

пытаешь? :D
Опубликовано:

Bir az once,maraqli epizod. DYP emekdashi,lapatka ile arabaya qum doldururdu.Ramstore nin yaninda tikinti sahesinde.

Дорожные работники выглядят в форме почти также как и YPX.Это не офицер,это работник.
Опубликовано:

Tuncay ne vaxtdandir bu forumdayiq.. Amma senin saglam fikirli bir post elave etdiyini gormedim.... Yeqin sen qeyd elemek isteyirsen ki, sen zor ve berk suren oglansan.. Kimse gelib senin guzgunu vurub , hech uzr de istemirse demeli sehv sendedir? Bu ne anlayishdir bele? Loqika deyilen bir shey gormedim.. Bele pis chixmasin bugun gelib guzgunu vurub uzr istemeyen, sabah da ... neise......

sen ole-ole gedende neyi nezerde tutursan? 60 nezerde tutulan yolda 60-la gedene yoxsa.. seninle razi ola bilerem.. he qeyd olunur filan suret.. mesel uchun 100 km/s sol xettle, amma sol xette dushub 60-la gedir.. indi bunlardan hansini deyirsen?

Мен зор сюряндя дейилем берк сюряндя дейилем.Мене нетер рахатты хелядя сюрюрям хеч ким дие билмез ки мен я солнан даими сюрюрям ня дя ки сагнан йолларын 60 фаизы ямады сен ёзювю гедиб ямая салмага разысан кимесе гёря?

Опубликовано:

Дорожные работники выглядят в форме почти также как и YPX.Это не офицер,это работник.

Men bilirem.Evvel ele bildim .Bashinda kepka,dalinda racia,dosh nishanini gorende emin oldum ki,YPX di

Опубликовано:

Читал тему такое чувство как будто вы не в баку живете:-D:-D)))

По теме в сторону маштагов не идите через забрат это пытка..столько пыли как в бейруте

Опубликовано:

Dogurdanda xaosdi.

Dunen bir xanim buferi surtdu , hech uzurde istemeden surdu getdi.

Опубликовано:

Dogurdanda xaosdi.

Dunen bir xanim buferi surtdu , hech uzurde istemeden surdu getdi.

Helesi xanim deyil.Paskuda di
Опубликовано:

Bilirsen, burda artiq diskriminasiya olur, qanun hami uchun eyni olmalidi, bu sade dediyin adamlar hemin o qaydani pozan dovlet ve yaxud da ki bahali, ela nomre ile olanlara, daydayina ve her kiminese guveneni bele hereket etdiyini gorende onlarda o an bele bir fikir yaranir ki, goresen menim ondan neyim eskiydi? o ede bilir men yox? yani hemin o "berk gedenler" terefinden edilen bu cure "risovkaliq" adlandirdigimiz qayda pozuntulari bir nov provokasiya xarakterini dashiyir, ve bu da, az ya cox ama oz tesirini gorsedir. Elbetde ki normal, adekvat insan gerek bele hallari gorub tekrar etmeyi calismamalidir. Neise, uzun sohbetdir bu)

Men onu nezerde tuturdum ki, dovlet mashini meselchun harasa telesir ona gore eks yola kechib gedir... Bahali mashin kechir. Bilir ki, pulunu verib hell edecek.. Amma ele bele adam kechende polis saxlayir bashlayir aglamaga.. Men mesel uchun hech vaxt ele elemirem.. En azindan bunu edende fikirleshirem ki, men kimise bele soyduyum halda, kimse de ureyinde meni bele soyur... :)

Мен зор сюряндя дейилем берк сюряндя дейилем.Мене нетер рахатты хелядя сюрюрям хеч ким дие билмез ки мен я солнан даими сюрюрям ня дя ки сагнан йолларын 60 фаизы ямады сен ёзювю гедиб ямая салмага разысан кимесе гёря?

Defelerle ele olub ki, getdiyim xette chuxur olub, guzguye baxiram ki yan xetten mashin gelir. Mecbur olub yamadan kechmishem ki, yanimdakina ve ya arxadan gelene manechilik toretmeyem. Men deye getdiyim suret hereket etdiyim xette uygundursa, hemin xettle de hereket edirem.. Xetti deyishende bele hemisheki kimi donme ishiqlarindan istifade edirem.. Sen ola biler istediyin kimi suresen.. Amma men ozume ve etrafimdaki suruculere hormet edirem.....

Dunen de gece R. Behbudov kuchesi ile Bakixanovun kesishmesinde olan ishiqforda tixacdir. Yanimdaki xette GL dayanib 10-LX-611.. Avtomobiller terpenende bu dayanib bashi yanindaki shintira qarishib.. Mende verdim bunun qabagina surdum.. Bir de gorurem arxadan ara ishleye ishleye gelir.. Bashina deysin.. Gelib menimle mende qabagda sag xetle hereket eden avtomobilin arasindan kechir guya... Adama deyerler zirlama guya sen ordan keche bilersen.. Geldi sixdi ustume ustume vaxtinda qachirtdim.. Dushdum arxasina.. Ishiqforda verdim yanina siqnallayiram ki, baxsin men terefe. Baxmadi.. Agzima geleni deyecekdim... Tirkaya geden oglan...

Опубликовано:

ehh bu movzu haqqda danismaga 1gun bes elemez..

Bizde suruculuk medeniyyeti, kimise basa dusmek yoxdu...

Hele tixacda vapshe..hami ele bilki bir biri ile dushmendi...

Опубликовано:

ehh bu movzu haqqda danismaga 1gun bes elemez..

Bizde suruculuk medeniyyeti, kimise basa dusmek yoxdu...

Hele tixacda vapshe..hami ele bilki bir biri ile dushmendi...

1 gun deyirsense onda bizim irelide illerimiz var. YAz gelsin

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...