Перейти к содержанию

Всё о YPX

Турал

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
5-6 gun bundan qabag dostumun qardashinin toyu idi. Dedilarki sanin mashinina kamera chakani mindirak, yoluda lente alsin) Dedim ok, naysa, beyin atasininda toydan qabag uje vezyet gozel idi :D

Geldi mene tapshirdiki qirmizi ishigda dayanma sur, menlikdi. Neise, H.Eliyev pr. 3 defe qirmizida girdim, 2 defede qosha palasa :( (toy karvanida arxamca)

Axshama kimi kishi dedi rahat olun menlikdi!

Sabahsi dedim "ay filankes emi, kameralari sildirdinizmi??))" Dediki - "ay bala, dunan vezyet biraz yaxshi idi, hamiya ele demishdim :D

Naisa, oturub DYP-nin zangini gozlayiram  :D

Bu masalalardan mene bir xeber gelmir.

Goresen o sohbet olub?)

Ancag bashqa kameralarda olmalidir 100% :(

1-2 defe palasa ve qirmizida kecmishem.

Опубликовано:

axwamiviz xeyir olsun millet, 1soz soruwum avtor bagiwlasin meni temaya eger dexlisi yoxdusa, 10-..-005 nomre var teze mawin aliram salonnnan o nomreni teze mawina aformut elemeye neqeder pulum 4ixar?  

Опубликовано:

gece texminen 23 radelerinde YPX( YP-311), o birinin nomresini gormedim... 2 ypx 90-VO-186 nomreli nivani, yeni heyatin yanindan bawladilar qovmaga, o da korpuye qalxdi ki, babeke girsin, lakin pavarotu kese bilmedi, korpuden awdi... agir xesaret aldi... hemin ypx hadise yerinnen qacdi... ordaki insanlarin qezebi o qeder cox idi ki, hetta PPX bele sohbete gire bilmirdi, hemin vaxt ypx camaatin eline kecseydi, Allah bilir, ne gune qoyardilar.... allah wefa versin, qaqasha... ehtiyyatli olun...

Опубликовано: (изменено)
gece texminen 23 radelerinde YPX( YP-311), o birinin nomresini gormedim... 2 ypx 90-VO-186 nomreli nivani, yeni heyatin yanindan bawladilar qovmaga, o da korpuye qalxdi ki, babeke girsin, lakin pavarotu kese bilmedi, korpuden awdi... agir xesaret aldi... hemin ypx hadise yerinnen qacdi... ordaki insanlarin qezebi o qeder cox idi ki, hetta PPX bele sohbete gire bilmirdi, hemin vaxt ypx camaatin eline kecseydi, Allah bilir, ne gune qoyardilar.... allah wefa versin, qaqasha... ehtiyyatli olun...

ypx-lar oz bildiler ki,qacdilar,qaqaw getmelidi mehkemeye vermelidir onlari

Изменено пользователем Турал
Опубликовано:
ypx-lar oz bildiler ki,qacdilar,qaqaw getmelidi mehkemeye vermelidir onlari

Ay Rashka nie axi ?

Опубликовано:
Ay Rashka nie axi ?

Они не имеют же права)Устроили погоню-в конце такое!

Не останавливается,пускай дадут задержание,хорошо что там никто не умер

ay brat ay yaxshi oglan ay kriminalni krug ))
kim axi sene onu deyib ki YPX teqib ede bilmez??
Birdene gonshu movzuya bax orda her sheyi etrafli yazmisham Аварии в Азербайджане

Bu gun qaiye getmishdim kameralari yoxladmaga)

Heleki problem yoxdu dediler :)

Heyete cixanda ise tanish qai var idi, onunla biraz sohbetleshdim.

Demeli dunen, 24 senedsiz olan, 19 peredok-perde olan, 11 zaderjeniyasi olan mashin saliblar))

Bunlardan 39-u 06-07 idi ))

Изменено пользователем Tofiq
Опубликовано:
Bu gun qaiye getmishdim kameralari yoxladmaga)

Heleki problem yoxdu dediler :)

Heyete cixanda ise tanish qai var idi, onunla biraz sohbetleshdim.

Demeli dunen, 24 senedsiz olan, 19 peredok-perde olan, 11 zaderjeniyasi olan mashin saliblar))

Bunlardan 39-u 06-07 idi ))

qarmoshka perde yoxsa tul ramkada olure olardan?

Опубликовано:
qarmoshka perde yoxsa tul ramkada olure olardan?

Day onu bilmedim)

Mezunlarimiz taxdigina gore yeqinki seviyyeli perde taxarlar))

Опубликовано:
Day onu bilmedim) Mezunlarimiz taxdigina gore yeqinki seviyyeli perde taxarlar))

He duz deyirsen mezunlarin ishleri olar ele.Bayaq ramkada olan tulden zakaz eledim tiksinler 2gune hazir olacag sheherin yarsi uje o ramkadaki perdelerden vururlar.Umud edekki ilishmezler YPXlar.

Опубликовано:
He duz deyirsen mezunlarin ishleri olar ele.Bayaq ramkada olan tulden zakaz eledim tiksinler 2gune hazir olacag sheherin yarsi uje o ramkadaki perdelerden vururlar.Umud edekki ilishmezler YPXlar.

Ondansa ikiqat shtorka yigdir :)

Ondansa ikiqat shtorka yigdir :)

O nece olur?Offtop olmasin ,istirsen offtop temasinda yaz.Offtopa gore bagishlayin.

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:

Толко что на Гусейн Джавиде вокруг парка белый мерс SO 200 над гаишниками YP 442 конкретно издевался, те только подежали он по газам ! Но каким то образом его остановили и конкретный базар был! Не стал дожидатся конца спектакля

Siiima))

attachicon.gifimage.jpg

arxadaki molodoydu, buwlaknan firranir

!
Внимание!

Оффтоп

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...