senan763 Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 axwamiviz xeyir olsun, bugun 3mkr kruqunnan yuxari qalxanda gordum 1dene ag 07 arxaya verir qai ise sixib bunu qabagina gelir . elebildim qai qovur yazig 07ni, mende 07 ke4en kimi, biraz yana verdimki qai iliwsin ke4e bilmesin sora baxib ne gorsem yaxwidi? uje 07nin i4inde 1dene qai oturub, qaqawda yaninda mawini aparir, bubirsi qai mene deyir yolu kesme yol ver sehv elemiremse ypx 532. kstati reyd davam edir ehtiyatdi olun . 2 Цитата
orxan116 Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 Heyder Eliyev pr.de radar hardadi azpetrolun yaninda.??her gun 3-4defe kecirem ordan ama men gormemisem.. Sheherden uzu koroglu metrosuna gelende piyada kechidi varha yer ustu onu kechendne sora Azpetrol varha sagda ele Azpetroldan cixish yolu varha orda qoyublar yerden karopka radarlardan. 3 Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 Mashinsiz DYP-ya mashin saxliyirsiz?) 3 Цитата
orxan116 Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 Bu gun Nerimanovda sora Genclikde kalan YPX-ler var idi ne meseledi? 1 Цитата
senan763 Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 Mashinsiz DYP-ya mashin saxliyirsiz?) eger CPA mawini varsa yaninda saxlamax lazimdi 4unki iwverenniy eliyiller qabaxda saxlatdirillar, Bu gun Nerimanovda sora Genclikde kalan YPX-ler var idi ne meseledi? ypx-ya hem gebul olannar var hemde reyde gore dariwiblar weherin canina, daha dogrusu qanuni ruwvet yigmaga Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 Men gormemishem Tek polis olanda yaninda cpa ya ppx olsun.. Ona gorede he4 vaxt saxlamiram) Narimanovda remene reyd idi) Цитата
091 Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 Mashinsiz DYP-ya mashin saxliyirsiz?) Beli,esasende elinde rasiya olanda Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 Beli,esasende elinde rasiya olanda hamisinin elinde racia var) 2 Цитата
senan763 Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 Men gormemishem Tek polis olanda yaninda cpa ya ppx olsun.. Ona gorede he4 vaxt saxlamiram) Narimanovda remene reyd idi)2hefte bunnan qabax meni elmlerden tiblisiye gedende saxladi baxdim CPA mawinida yanlarinda, dediki reyddi, soruwdum CPA bes nie dedi dava dalaw yada saxlamiyanda qovur, Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 dava dalash niya salirlarki ? hech bir dovlet memuru ile dava elemek duz deil, ve axira getdikde yenede sehv olan dava salan olur) 4 Цитата
Android788 Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 Mashinsiz DYP-ya mashin saxliyirsiz?)Eger heqiqeten qaydani pozmushamsa saxlayiram, eger hecbir gunahim yoxdursa yox 2 Цитата
093 Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 ypx tek olanda hec vaxt saxlamiram menasiz weydi ))) o defe evin yaninda ist petrolun yaninda hemiwe dururlar mawinsiz,men hyundai-nan idim prava nivada idi el eledi saxlamadim sohbet elemek axot yoxdu surdum ) i hele oldu ki niivani goturub ayri yere getmeli oldum gene yaninnan kecdim signal verdim indi her meni gorende salam verir ))) Цитата
senan763 Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 dava dalash niya salirlarki ? hech bir dovlet memuru ile dava elemek duz deil, ve axira getdikde yenede sehv olan dava salan olur) adeten reyd olanda spor zad olur, adi reyde baxanda tvde gorursen kimse tutawir yp-nen , mawini yp aparir, qaqawida cp 1 Цитата
Культурный Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 dava dalash niya salirlarki ? hech bir dovlet memuru ile dava elemek duz deil, ve axira getdikde yenede sehv olan dava salan olur)Bezi hallarda hele olurki yavni gelib ilishir bashime gelib yungul vari avariya elemishtim telesirdim gunah ikimizde idi gagashnan razilashtig hemin moment ppx yaxinlashdi gagashnan gorushtu ve sorushtu ne meseledi demeli onlar bir birini taniyirdilar.onnan sonra ppx gayidib mene deyirki senedlerivi ver sualima niye o cavab verdi indi ypx gelecek arashtiracag men ona gayidib dedim onda ypx gelsin men onlara senedi tegdim ederem maraglisi o di ki senedi mennen istiir amma o masini vurulan gagashdan hecne istemir ozude yola salir onu. men gozdedim 10-15 degige ve telestiyime gore cixib gedmek istiyende gordumki dushub dalimca neise deyinir axirdada gayidib mene deyirki sen ged gor senin bashiva ne oyun aciram, hemin o momentde men uje esebleshdim .PS sozumu nee getiriirem heckim istemez dava dalash salmaga amma ele bil moment yaranir mecbur olursan sporlashmaga 3 Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 Ya siftä ))image.jpg Shesh qosha 5 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 axwamiviz xeyir olsun, bugun 3mkr kruqunnan yuxari qalxanda gordum 1dene ag 07 arxaya verir qai ise sixib bunu qabagina gelir . elebildim qai qovur yazig 07ni, mende 07 ke4en kimi, biraz yana verdimki qai iliwsin ke4e bilmesin sora baxib ne gorsem yaxwidi? uje 07nin i4inde 1dene qai oturub, qaqawda yaninda mawini aparir, bubirsi qai mene deyir yolu kesme yol ver sehv elemiremse ypx 532. kstati reyd davam edir ehtiyatdi olun . o 532 var ha,cox "gozel" insanlardi.Sag olsunlar,bir defede meni aparib wtrafnoya,konkret wtrafnoya iwdiyir o qayi. 2 Цитата
senan763 Опубликовано: 21 мая 2013 Опубликовано: 21 мая 2013 o 532 var ha,cox "gozel" insanlardi.Sag olsunlar,bir defede meni aparib wtrafnoya,konkret wtrafnoya iwdiyir o qayi. he ozde agbaw kiwidi bic sifeti var ogrewin ) evel 4oxsu taniyar yp539 3krugundaki wtrafnoyun komandiri rewad, ewitdiyime gore vurublar yaman, atiblar hansisa quru yere 1 Цитата
Farid Опубликовано: 22 мая 2013 Опубликовано: 22 мая 2013 10YP530 оставил автомобиль во втором ряду, потом освободился первый, а он всё стоял и стоял, мешая движению других автомобилей, занимая проезжую часть. 10 Цитата
RaUf Uf Uf Опубликовано: 22 мая 2013 Опубликовано: 22 мая 2013 (изменено) texniki baxiwin muddeti ne vaxtacandir???(vaz avtomobili ucun)... Изменено 22 мая 2013 пользователем RaUf Uf Uf Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.