Перейти к содержанию

Yollardakı xaos - bölüşürük

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

bu AVGON chox qeliz meseledi kim neter isdiyir ele de gedir

Android

Navigatora baxa baxa gedirdun? yol hech gorsenmirdi?gerek men de alim yaxshi sheydi navigator,bele yola baxmasan polnu ona baxa baxa surmek olur?

Опубликовано: (изменено)

Да,не пропускаем пешеходов)Сбиваем-делаем их попа-голова (АЗ)

Изменено пользователем PcTec
Опубликовано:

Eger piyada yolu duzgun olmayan yerde kechirse, onda men yol vermirem.

esas da zebra ola ola dushub kucheni dioqanol istiqametde kechirler eee))))

Опубликовано:

Eger piyada yolu duzgun olmayan yerde kechirse, onda men yol vermirem.

elede lazimdir. Bu pewaxodlar uchunde bir yaxwi qanun quvveye minseydi ela olardi. Menim taniwim avtobusun yanindan kecende hardasa 30-40km/s, avtobusun qabagindan bir qadin birden tullandi mawinin qabagina, vopwim netice arvadin ayagi qirildi, hekime apardi, xercini odedi, arvad iwe getmediyine gore ayliq maawini alirdin ondan ve ustelik buna baxmaq uchun qizi qalirdi yaninda ve qizininda maawini alirdi. Vopwim arvadin sehvinden dostum soyuldu. Bele hallar uchun yaxwi bir qanun cixmalidir.

bu AVGON chox qeliz meseledi kim neter isdiyir ele de gedir

Android

Navigatora baxa baxa gedirdun? yol hech gorsenmirdi?gerek men de alim yaxshi sheydi navigator,bele yola baxmasan polnu ona baxa baxa surmek olur?

Naviqatora bilirsiz nece sururdum, meselen baxirdim hansisa dongeye chatiram, ve yolun solunda atrajatellere baxaraq sukani donderirdim. ve eger gosterirdise duz yol, onda sukani duz tutub gedirdim. Naviqatorun xeyri var. Men ona baxaraq suretimi teyin edirem, ki eger qabagda donge sertdise qabaqcadan sureti azaldiram, eger yox onda ele stabil suret 100km/s suretle dongeye daxil oluram.

esas da zebra ola ola dushub kucheni dioqanol istiqametde kechirler eee))))

dioqanol nedir, vertikal, horizontal, perpendikulyar kecenleride buraxmiram)))))
Опубликовано:

elede lazimdir. Bu pewaxodlar uchunde bir yaxwi qanun quvveye minseydi ela olardi. Menim taniwim avtobusun yanindan kecende hardasa 30-40km/s, avtobusun qabagindan bir qadin birden tullandi mawinin qabagina, vopwim netice arvadin ayagi qirildi, hekime apardi, xercini odedi, arvad iwe getmediyine gore ayliq maawini alirdin ondan ve ustelik buna baxmaq uchun qizi qalirdi yaninda ve qizininda maawini alirdi. Vopwim arvadin sehvinden dostum soyuldu. Bele hallar uchun yaxwi bir qanun cixmalidir.

Naviqatora bilirsiz nece sururdum, meselen baxirdim hansisa dongeye chatiram, ve yolun solunda atrajatellere baxaraq sukani donderirdim. ve eger gosterirdise duz yol, onda sukani duz tutub gedirdim. Naviqatorun xeyri var. Men ona baxaraq suretimi teyin edirem, ki eger qabagda donge sertdise qabaqcadan sureti azaldiram, eger yox onda ele stabil suret 100km/s suretle dongeye daxil oluram.

dioqanol nedir, vertikal, horizontal, perpendikulyar kecenleride buraxmiram)))))

bes navigatorda hele funksiya var ki - avqon elemay istiyende, navigator reski gishgirirki gabaxtan mawn gelir??
Опубликовано:

bes navigatorda hele funksiya var ki - avqon elemay istiyende, navigator reski gishgirirki gabaxtan mawn gelir??

oda cixacaq telesme
Опубликовано:

Bu gün axır ki, юпка geyinən qadınların aeroport yolunda ortadakı çəpəri necə keçdiklərini gördüm :D зрелище не для слабонервных :lol:

Piyadalara gəldikdə isə Buzovnada düz yeraltı keçidin olduğu yerdən yolun üstü ilə yolu keçirdilər - nənə, bala, nəvə :D (подсвет друг другу одетые были)... 140la gəlirdim, signal verdim(bir az uzun) sonra yolu qaçaraq keçməyə başladılar. axı beləsinə nə deyəsən? sadəcə mədəniyyətləri yoxdur.

Да,не пропускаем пешеходов)Сбиваем-делаем их попа-голова (АЗ)

Совершенно верно)

Есть определнные места, где пешеходногопрохода нет, тогда пожалуйста, пропускаю. Сам каждый день вижу, как паралельно на расстоянии 10 метров от зебры пешеходы проходят дорогу. Всего 10 метров нужно, чтобы свою "харизму" дотянуть до непонятных белых полосиков на асфальте.

Изменено пользователем moFF
Опубликовано:

Совершенно верно)

Есть определнные места, где пешеходногопрохода нет, тогда пожалуйста, пропускаю. Сам каждый день вижу, как паралельно на расстоянии 10 метров от зебры пешеходы проходят дорогу. Всего 10 метров нужно, чтобы свою "харизму" дотянуть до непонятных белых полосиков на асфальте.

bu 10 metr boyuk gostericidir. Birdefe tamam yad insanlarla rayondan bakiya taksi ile gelirdim, sohbet acildi bakidaki veziyyetden. I men acdim bu avtobuslarin dayanacaqdan kenar saxlamalarina serniwinler gunahkardirlarki, dayanacaqdan kenar dayanir ve avtobusu saxlatdirir. Qadinlardan biri qayitdi ki, duzdur de 20qepik pul verirem birde duwub ayagla getmeliyem?

inan ureyimde neqeder gulmuwem ve neqeder hirslenmiwem. Cox alcaq seviyyeli cavab idi qadin terefinden!

Опубликовано:

bu 10 metr boyuk gostericidir. Birdefe tamam yad insanlarla rayondan bakiya taksi ile gelirdim, sohbet acildi bakidaki veziyyetden. I men acdim bu avtobuslarin dayanacaqdan kenar saxlamalarina serniwinler gunahkardirlarki, dayanacaqdan kenar dayanir ve avtobusu saxlatdirir. Qadinlardan biri qayitdi ki, duzdur de 20qepik pul verirem birde duwub ayagla getmeliyem?

inan ureyimde neqeder gulmuwem ve neqeder hirslenmiwem. Cox alcaq seviyyeli cavab idi qadin terefinden!

Ve bele tek o qadin fikirleshmir. Azerbaycanin 80% bele dushunub hereket edirler. Yeter. Bundan sonra nese demeye artig ehtiyac yoxdur.

Опубликовано:

Az evvel maraqli veziyyet yarandi.Demeli avtobus qarshida gedir ve saga donmeyi planlashdirir.I bir dene de Qazel arxadan sagini tutub direyib siqnallayir ki tez sursun. Sizce Qazelin fikri saga donmek idi?))))) Yox eeee. Tesevvur edin.Qazel tam sagdan 4 mashina qeza veziyyeti yaradaraq duz surdu cixdi getdi.Indi o oz aleminde bele dushunur ee. "Eee bunlara kim prava verib? Sagdan gelen mashina bilmirler ki yol vermek lazimdi " :))))

DEHSHET! Demeli ishe gelirem indi. Odlar Yurdu universitetinin qabagindan dushurem ashagi. Gunaydin Restoraninin dongesinde qarsida solumda Prado gedir,men de sagda. Men hemishe dongelerde, tupoy,guzguye baxmadan saga sola giren "sukan tutanlar"dan ozumu qoruyuram,bilirem de,10undan 6 si oz xetti ile done bilmir,ya saga ,ya da sola sixir. Bu da bele.Cavan oglandi,eyneyi de zirrayib gozune.soldan tam dongede sixdi meni saga.Gelib svetaforda deyirem qardash o boyda guzgu qoyublar niye baxmirsan.Mene bele deyir e,he ne olsun ki. Deyirem vurmushdun e meni.Bele deyir e.Vurdum ki? Dedim ee ele haminiz bele deyirsiz,vurandan sonra ise bele danishmirsiz.Deyir he,yaxshi bagishla.

Изменено пользователем Jeyhun Dovlatow
Опубликовано:

DEHSHET! Demeli ishe gelirem indi. Odlar Yurdu universitetinin qabagindan dushurem ashagi. Gunaydin Restoraninin dongesinde qarsida solumda Prado gedir,men de sagda. Men hemishe dongelerde, tupoy,guzguye baxmadan saga sola giren "sukan tutanlar"dan ozumu qoruyuram,bilirem de,10undan 6 si oz xetti ile done bilmir,ya saga ,ya da sola sixir. Bu da bele.Cavan oglandi,eyneyi de zirrayib gozune.soldan tam dongede sixdi meni saga.Gelib svetaforda deyirem qardash o boyda guzgu qoyublar niye baxmirsan.Mene bele deyir e,he ne olsun ki. Deyirem vurmushdun e meni.Bele deyir e.Vurdum ki? Dedim ee ele haminiz bele deyirsiz,vurandan sonra ise bele danishmirsiz.Deyir he,yaxshi bagishla.

Son variant odurda. BAGIWLA!!!
Опубликовано:

Hələ birinci cərgə ilə sürürdü, ikinci cərgəyə keçəndə çəkə bildim. dəhşətdirlər e... deməyə söz tapmıra. 120lik cərgədə sürürlər...

post-11820-0-07438200-1338639123_thumb.j

Опубликовано:

120 deduz yadima duwdu, dunen \\koroglu stansiyasindan merdekan yoluna cixanda yol 80 davam edir duz 120 yazilana qeder, hami 120-ni sixdi, dal qabaq gedirik. birde baxdim nese qabagda hami eyleci basir. Yavaw yavaw hardasa 70-80 suretle bir suzuki gedir, sagdan avqona kecdik icine baxiram bir 45-50 yawinda qadin. Dene senin 120-lik yolda ne iwin var? Sola dongede yoxduki deyesen yeqin sola donecek ona gore)))))))) Dehwetdiye bu millet, sonra deyirler dovlet yollara suret mehdudiyyet iwaresi qoymur :privet:

Опубликовано:

beyaqlarim mene remene gore wtraf yazdilar neyse ora bura adam var onun adin cekdim dedilerki get wtraf yazilandan sonra. ama qol cekmedim indi deyin gorum wtraf eynimedi yoxsa yox?

Опубликовано:

beyaqlarim mene remene gore wtraf yazdilar neyse ora bura adam var onun adin cekdim dedilerki get wtraf yazilandan sonra. ama qol cekmedim indi deyin gorum wtraf eynimedi yoxsa yox?

Qaqaw bu suali Suallar bolmesine ver. Bu movzu xaos baresindedir. Burda yolda baw veren hadiseler yazlir ve muzakire olunur.

Bayaq 30 deq bundan qabaq guclu bir qeza weraiti yarandi. Heifki reqistratorum yox idi.

Kohne gunewliden yeni gunewliye gelirdim. Qaygidan kenar uwaqlar evnin yanina chatmagima 150 metr olardi, Suretim 80-90 vardi, sagimda mende 20m aralida 07 gedirdi. Uwaqlar evinin qabagindan kohne E klas MB razvarod elemeye chaliw, bizim yolu bagladi demek olar ikimizde ozumuzu itirmedik, menim bextim getirdi, onun qabaginda tuk kecdim, 07-de arxasindan kecdi. Ureyim ele esdi, gozlemirdim o mawinin ordan cixacagini. Guzguye baxmir elemir heyvan ovladi. Sagda saxlayib baxdim ki, dondu qalxdi binalar terefe. Onu gordumki TAXI idi.

Опубликовано:

Qaqaw bu suali Suallar bolmesine ver. Bu movzu xaos baresindedir. Burda yolda baw veren hadiseler yazlir ve muzakire olunur.

Bayaq 30 deq bundan qabaq guclu bir qeza weraiti yarandi. Heifki reqistratorum yox idi.

Kohne gunewliden yeni gunewliye gelirdim. Qaygidan kenar uwaqlar evnin yanina chatmagima 150 metr olardi, Suretim 80-90 vardi, sagimda mende 20m aralida 07 gedirdi. Uwaqlar evinin qabagindan kohne E klas MB razvarod elemeye chaliw, bizim yolu bagladi demek olar ikimizde ozumuzu itirmedik, menim bextim getirdi, onun qabaginda tuk kecdim, 07-de arxasindan kecdi. Ureyim ele esdi, gozlemirdim o mawinin ordan cixacagini. Guzguye baxmir elemir heyvan ovladi. Sagda saxlayib baxdim ki, dondu qalxdi binalar terefe. Onu gordumki TAXI idi.

Hər baş verən hadisəyə bu cür reaksiya versən cavan yaşında infarkt olarsan, qardaşım. Calış soyuqqanlı ol. Hər gün onlarla belə hadisə olur. -Ustupi- znakının mənasını bilməyən insanın 700-800 verib sürücülük vəsiqəsi alması bizim ücün nə qədər adidirsə (cox misal cəkmək olar, DYP-nin mənfi imicindən tutmuş, vəzifə və varidatına görə özünü digər sürücülərdən statuslu sayan angurtlara qədər) yollarda xaos və anarxiyanın olmağı da bizi təəcübləndirməməlidir.

Tak cto bu mövzu əsəb dağarcığına cevrilir. Oxuyub qan qaraltmağa dəyməz.

Опубликовано:

Hər baş verən hadisəyə bu cür reaksiya versən cavan yaşında infarkt olarsan, qardaşım. Calış soyuqqanlı ol. Hər gün onlarla belə hadisə olur. -Ustupi- znakının mənasını bilməyən insanın 700-800 verib sürücülük vəsiqəsi alması bizim ücün nə qədər adidirsə (cox misal cəkmək olar, DYP-nin mənfi imicindən tutmuş, vəzifə və varidatına görə özünü digər sürücülərdən statuslu sayan angurtlara qədər) yollarda xaos və anarxiyanın olmağı da bizi təəcübləndirməməlidir.

Tak cto bu mövzu əsəb dağarcığına cevrilir. Oxuyub qan qaraltmağa dəyməz.

qardash men avariyaya 1 defe duwmuwem Isvecde tehsil alarken, ondan snra bawima gelemyib deye mene pis tesir etdi, bawima tez tez gelen olsaydi hec vecime bele almazdim. Yollarda dehwet xaos var, temboli yaydir ve perde mod duwub, here arxaya bir perde viz yana vizbuyana. inamizin qabaginda 2 dene boyuk tranplin qoymuwuq bu tirpaclarin elinden.

Movzu eseb menbeyi deil, sadece bu movzuda baw verenleri bilirik ve baw verenlerden ibret gotururuk. O taksi neceki menim qarwima cixdi, mende bawqasina bele werait yaratmamaq uchun herzaman ehtiyatimi tutacam.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...