GuliyevicH Опубликовано: 4 апреля 2012 Опубликовано: 4 апреля 2012 Нужна помощь. Монитор LG Flatron D2542 с поддержкой 3Д. Прилагается диск с программным обеспечением. В инструкции написано, что надо установить программу тридеф. С диска не получается загрузить. Вроде с интернета трайл загрузил, но что то конвертировать материалы в 3Д не получается А с монитора если заходить н 3Д пишет 3Д меню не доступно. Кто знает как настроить? Sabir Tri - Def oyunlari 3D-ye konvert edir... Yeni 3D olmayanlari da konvert ede bilir. 3D oyunun varsa onu oyunun nastroykasinda deyishe bilersen... Sen pc-ni monitora ne ile qoshmusan? HDMI? Цитата
ELF Опубликовано: 4 апреля 2012 Опубликовано: 4 апреля 2012 Sabir Tri - Def oyunlari 3D-ye konvert edir... Yeni 3D olmayanlari da konvert ede bilir. 3D oyunun varsa onu oyunun nastroykasinda deyishe bilersen... Sen pc-ni monitora ne ile qoshmusan? HDMI? Tri-def trial yuklemishem. Orda shekil, video ve oyun menyusu var. Bele bir sheydir. Amma nese 3D effektini hiss ede bilmirem Цитата
GuliyevicH Опубликовано: 4 апреля 2012 Опубликовано: 4 апреля 2012 qaqa sende Optic player nedir? adi DVD-ROMdur yoxsa BluRay? o proqrama sen fikir verme.. men de yazmisham. amma istifade elemirem.. o yalniz 3D olmayan shekilleri , video-lari, oyunlari 3Dye konvert edir.. Bele deyek de bir nov menasiz bir sheydir... Chunki lazimi qeder konvert ede bilmir.. Her shey qarishir bir birine.... 3D olmasi uchun sende kabel HDMI olmalidir... Sonra filme baxmaq uchun Bluray-Rom olmalidir... 2 Цитата
ELF Опубликовано: 4 апреля 2012 Опубликовано: 4 апреля 2012 qaqa sende Optic player nedir? adi DVD-ROMdur yoxsa BluRay? o proqrama sen fikir verme.. men de yazmisham. amma istifade elemirem.. o yalniz 3D olmayan shekilleri , video-lari, oyunlari 3Dye konvert edir.. Bele deyek de bir nov menasiz bir sheydir... Chunki lazimi qeder konvert ede bilmir.. Her shey qarishir bir birine.... 3D olmasi uchun sende kabel HDMI olmalidir... Sonra filme baxmaq uchun Bluray-Rom olmalidir... Kabel HDMI-dir. Daha 3D monitoru neye aldim ki? Mutleq blue-ray rom olmalidir? Ya blue-ray diskler uchun ancaq? Цитата
ELF Опубликовано: 4 апреля 2012 Опубликовано: 4 апреля 2012 Oyleymish. Ne yapalim? Kadere bak Chatmayanlari da alacagig Orxan, vobshe 3D evde lezzet edir? Ya bir heftelik maraqdir? 1 Цитата
GuliyevicH Опубликовано: 4 апреля 2012 Опубликовано: 4 апреля 2012 Oyleymish. Ne yapalim? Kadere bak Chatmayanlari da alacagig Orxan, vobshe 3D evde lezzet edir? Ya bir heftelik maraqdir? qaqa Vallah men alib baxiram.. mene xoshdur.. bax ele indice Harry Potter : Dari Smerti 2 3D-ye baxirdim.. Adi HD effektle baxanda o qeder de xoshuna gelmir.. 3D rejimde her shey kristal temizliyinde olur + 3D effektler... Can-canadir, can-cana... chox demirem.. BluRay privod alib qoshandan sonra bir de Happy Feet 2 3D al bax... Orda effektler oy oy oy.. Men ele zovq almamishdim bu 3D-den... Удовольствие стоит денег Мой Брат.. Mende BluRay-ROMdur only... Orda hem dvd diskleri oxuduram, hem de BluRay diskleri.. Qardash irelilemek lazimdir.. DVD deyilen shey kechmishde qaldi... Eger imkan varsa 100 dollarliq bir balaca apparati alib keyfiyyetden zovq alaq, onda niye bunu etmeyek? Biraz temkinli ol.. Alinmadi deye narahat olma.. BluRay-ROM al her shey duzelecek. . 3D-de oyun oynama chox... Adamin gozleri tez agriyir.. Men 3D-de Crysis 2-ni hech 10 deqiqe oynaya bilmedim, kechdim 2D rejime... 3 Цитата
GuliyevicH Опубликовано: 5 апреля 2012 Опубликовано: 5 апреля 2012 Sabir NFS WORLD download ele.. Tri-Def onu destekleyir... Gor bir shey alinacaq? http://world.needforspeed.com/login?xl=%2Fdownload Create an EA Account-da ozun uchun bir account yaradirsan.. SOnra oyunu ozu download edib, upgrade edecek.... Oyuna hazir veziyyetde olanda TriDef-e gir oyun bolmesinde SCAN ele.. NFS World-u tapacaq.. Bir de gor imkan varsa TriDef-in "cracked" variantini tap.. ya da diskde olan TriDef-i yaz... Ogullar var PS3-un joystick-i ile NFS World oynayir.. Цитата
moFF Опубликовано: 5 апреля 2012 Опубликовано: 5 апреля 2012 3D-de oyun oynama chox... Adamin gozleri tez agriyir.. Men 3D-de Crysis 2-ni hech 10 deqiqe oynaya bilmedim, kechdim 2D rejime...Amma yaman terifliyirler)) Neden bele qozler tez agriyir? Цитата
ELF Опубликовано: 5 апреля 2012 Опубликовано: 5 апреля 2012 qaqa Vallah men alib baxiram.. mene xoshdur.. bax ele indice Harry Potter : Dari Smerti 2 3D-ye baxirdim.. Adi HD effektle baxanda o qeder de xoshuna gelmir.. 3D rejimde her shey kristal temizliyinde olur + 3D effektler... Can-canadir, can-cana... chox demirem.. BluRay privod alib qoshandan sonra bir de Happy Feet 2 3D al bax... Orda effektler oy oy oy.. Men ele zovq almamishdim bu 3D-den... Удовольствие стоит денег Мой Брат.. Mende BluRay-ROMdur only... Orda hem dvd diskleri oxuduram, hem de BluRay diskleri.. Qardash irelilemek lazimdir.. DVD deyilen shey kechmishde qaldi... Eger imkan varsa 100 dollarliq bir balaca apparati alib keyfiyyetden zovq alaq, onda niye bunu etmeyek? Biraz temkinli ol.. Alinmadi deye narahat olma.. BluRay-ROM al her shey duzelecek. . 3D-de oyun oynama chox... Adamin gozleri tez agriyir.. Men 3D-de Crysis 2-ni hech 10 deqiqe oynaya bilmedim, kechdim 2D rejime... Orxan, konsultasiyana görə atəşin təşəkkür Blue-ray romun da daxilisi, xaricisi, oxuyanı, yazanı, təzədən yazanı, çalıb-oynuyanı var imiş Bunlardan hansını məsləhət görərdin? http://hard.rozetka.com.ua/optical-drives/c80085/sort=cheap;21310=3958;21940=7287/ Bir də, məndəki kabel HDMİ deyilmiş Onun fərqi yoxdur ki? Hər hansı olanını alım? Ya orda da nəyəsə fikir verilməlidir? http://rozetka.com.ua/tv-cables/c80073/sort=cheap;21234=3308/ Цитата
ELF Опубликовано: 5 апреля 2012 Опубликовано: 5 апреля 2012 Orxan, konsultasiyana görə atəşin təşəkkür Blue-ray romun da daxilisi, xaricisi, oxuyanı, yazanı, təzədən yazanı, çalıb-oynuyanı var imiş Bunlardan hansını məsləhət görərdin? http://hard.rozetka....958;21940=7287/ Bir də, məndəki kabel HDMİ deyilmiş Onun fərqi yoxdur ki? Hər hansı olanını alım? Ya orda da nəyəsə fikir verilməlidir? http://rozetka.com.u...eap;21234=3308/ HDMİ high speed kabel seçdim. Amma blu-ray romda ikisinin arasında qalmışam. Biri writer-dir o biri re-writer. Емкость буфера writer olanda 8 mb, re-writer olanda 4 mb-dir. Əslində mənə bəlkə heç yazmaq lazım deyil e, amma alıramsa elə birdəfəlik alım da, bəlkə lazım oldu. Yox? http://hard.rozetka.com.ua/optical-drives/comparison/ Цитата
D2K Опубликовано: 5 апреля 2012 Опубликовано: 5 апреля 2012 (изменено) HDMİ high speed kabel seçdim. Amma blu-ray romda ikisinin arasında qalmışam. Biri writer-dir o biri re-writer. Емкость буфера writer olanda 8 mb, re-writer olanda 4 mb-dir. Əslində mənə bəlkə heç yazmaq lazım deyil e, amma alıramsa elə birdəfəlik alım da, bəlkə lazım oldu. Yox? http://hard.rozetka....ves/comparison/ Re writer-la writer-in arasında qiymet ferqi çoxdursa onda fikirləşməyə dəyər. çünki məncə rewritera heç ehtiyac olmur. Sence ildə neçə dəfə məhz Blu-ray formatında nəsə yazacaqsan??? Ondansa at flash-kaya bax da (playerlərin çoxunda artıq USB var min şükür ) Изменено 5 апреля 2012 пользователем D2K 1 Цитата
ELF Опубликовано: 5 апреля 2012 Опубликовано: 5 апреля 2012 Re writer-la writer-in arasında qiymet ferqi çoxdursa onda fikirləşməyə dəyər. çünki məncə writera heç ehtiyac olmur. Sence ildə neçə dəfə məhz Blu-ray formatında nəsə yazacaqsan??? Ondansa at flash-kaya bax da (playerlərin çoxunda artıq USB var min şükür ) 10 dollar ferqi var, ele boyuk shey deyil. Re-writer yaxshidir ya writer? Emkost bufera chox olsa yaxshidir? Цитата
D2K Опубликовано: 5 апреля 2012 Опубликовано: 5 апреля 2012 (изменено) 10 dollar ferqi var, ele boyuk shey deyil. Re-writer yaxshidir ya writer? Emkost bufera chox olsa yaxshidir?Emkost məhz o formatda yazmaq məqsədilə artırılıb nə qədər ki yazmırsan 4 bəsdir. Amma yazmaq istəsən 4 az olar ona görə də Rewriter- lərdə emkost çox olur. Изменено 5 апреля 2012 пользователем D2K Цитата
GuliyevicH Опубликовано: 5 апреля 2012 Опубликовано: 5 апреля 2012 Amma yaman terifliyirler)) Neden bele qozler tez agriyir?He oyun eladir.. Amma bu zehrimarda en adi bir detal bele 3D ile ishlenib... Ona gore adamin gozunu yorur.... Цитата
ZолоТаЯ Опубликовано: 5 апреля 2012 Опубликовано: 5 апреля 2012 (изменено) He oyun eladir.. Amma bu zehrimarda en adi bir detal bele 3D ile ishlenib... Ona gore adamin gozunu yorur....Hirslənmə Ori, otur maxpain oyna=) Изменено 5 апреля 2012 пользователем ZолоТаЯ 1 Цитата
GuliyevicH Опубликовано: 5 апреля 2012 Опубликовано: 5 апреля 2012 Orxan, konsultasiyana görə atəşin təşəkkür Blue-ray romun da daxilisi, xaricisi, oxuyanı, yazanı, təzədən yazanı, çalıb-oynuyanı var imiş Bunlardan hansını məsləhət görərdin? http://hard.rozetka....958;21940=7287/ Bir də, məndəki kabel HDMİ deyilmiş Onun fərqi yoxdur ki? Hər hansı olanını alım? Ya orda da nəyəsə fikir verilməlidir? http://rozetka.com.u...eap;21234=3308/ Qardash HDMI kabel-i alanda turkun meseli bashi 24K qizil olani al... O siqnali tez oturur... Ferq yerle goy qederdi .. Sende yeqin ya VGA -in olub ya da DVI.... Indi hele lap tezesi chxib... Menim monitorumda var... DisplayPort deyirler.... En bahali kabeli sifarish verdim Monster-den 170 dollara geldi chixdi.. Amma eclaf video karta ishletmedi onu.. sen deme orda bashqa sohbetler var imish onlarin aralarinda.. BluRay-ROM-u ozun qosha bileceksense internal al.. Eger qosha bilmeyeceksense external da bes eder... Re-writere ehtiyac yoxdur... Adisini alsan da meqsede uygun olar..... Hirslənmə Ori, otur maxpain oyna=) Neter Meslehetdir... Max Payne 3 chixib? Men onu gozleyirem..... 2 Цитата
ZолоТаЯ Опубликовано: 5 апреля 2012 Опубликовано: 5 апреля 2012 Qardash HDMI kabel-i alanda turkun meseli bashi 24K qizil olani al... O siqnali tez oturur... Ferq yerle goy qederdi .. Sende yeqin ya VGA -in olub ya da DVI.... Indi hele lap tezesi chxib... Menim monitorumda var... DisplayPort deyirler.... En bahali kabeli sifarish verdim Monster-den 170 dollara geldi chixdi.. Amma eclaf video karta ishletmedi onu.. sen deme orda bashqa sohbetler var imish onlarin aralarinda.. BluRay-ROM-u ozun qosha bileceksense internal al.. Eger qosha bilmeyeceksense external da bes eder... Re-writere ehtiyac yoxdur... Adisini alsan da meqsede uygun olar..... Neter Meslehetdir... Max Payne 3 chixib? Men onu gozleyirem..... uje 7 də verdik, 40-na hazırlaşırıq 1 Цитата
GuliyevicH Опубликовано: 5 апреля 2012 Опубликовано: 5 апреля 2012 uje 7 də verdik, 40-na hazırlaşırıq Biy... Be men de onun press-relizini gozleyirem.... Amma online satishda yoxdur nese... Men online aliram oyunlari... 1 Цитата
ELF Опубликовано: 5 апреля 2012 Опубликовано: 5 апреля 2012 Emkost məhz o formatda yazmaq məqsədilə artırılıb nə qədər ki yazmırsan 4 bəsdir. Amma yazmaq istəsən 4 az olar ona görə də Rewriter- lərdə emkost çox olur. Rewriter-də 4-dür Vriterdə 8. Цитата
D2K Опубликовано: 5 апреля 2012 Опубликовано: 5 апреля 2012 Rewriter-də 4-dür Vriterdə 8. Hmm..Onda yalan deyərəm. Bağışla kömək edə bilmədim ) 2 Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.