Перейти к содержанию

Мечта Советских Водителей

Doktor

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
....

geseng amma belke goy lampockalarin yerine adi lampocka ve ustune sari soska goyasiz ??? yadaki sari ksenon ???

Опубликовано:

sari soska fikirlesirem o yaxsi olar.Agilli ideyadir tesekkurler.Goy lampockalari brisi gun 100 % cixardacagam

Опубликовано:
sari soska fikirlesirem o yaxsi olar.Agilli ideyadir tesekkurler.Goy lampockalari brisi gun 100 % cixardacagam

yaxsi fikir olmagina yaxsidi amma men senun yerunde olsam artig birdefelik kseonon goyardim cunki sari soskalar cox kapriznidi ve biraz ne oldu aninda cattiyirlar men iki denesini deysidim , 4 dene sari soska ( 2 dene zapasa ))  en az 8 manat ustegel ag lampicka o da bir 5 manat ve usta pulu bir heyli ondansa birdefelik 22 manat ver ve sari ksenon al .

Опубликовано:
yaxsi fikir olmagina yaxsidi amma men senun yerunde olsam artig birdefelik kseonon goyardim cunki sari soskalar cox kapriznidi ve biraz ne oldu aninda cattiyirlar men iki denesini deysidim , 4 dene sari soska ( 2 dene zapasa ))  en az 8 manat ustegel ag lampicka o da bir 5 manat ve usta pulu bir heyli ondansa birdefelik 22 manat ver ve sari ksenon al .

Sari lampocka satilmirki soskasiz adi

Опубликовано:

Yemek yeyende niye arabir soraba yeyirsen?))))

Hekim, bunun senin movzuva na aidiyyati var?

Опубликовано:

Men yemiram axi...

Amma meslehetdirse, bashliyim.

Prosto qorxuram ki asililiq yaradar.

Atalar da deyib ki, kishi hechnadan asili olmamalidir.

Xahish edirem bir aydinliq getirek, hekim. 

Опубликовано:
Men yemiram axi...

Amma meslehetdirse, bashliyim.

Prosto qorxuram ki asililiq yaradar.

Atalar da deyib ki, kishi hechnadan asili olmamalidir.

Xahish edirem bir aydinliq getirek, hekim. 

Asililiq yaradar?Harda gorulub ki,soraba asililiq yaradir?

Men bu misali ona gore cekdim ki eyni seyleri tekrar tekrar yeyende,gorende,v.s edende adam sixilir.Arabir ferqli seyler gormek,...,etmek lazimdir.Bu sekli de ferqlilik olsun deye atdim temaya.

Qaldiki soraba yemeye baslamagina meslehetdir ye,mede siresinin ifrazini suretlendirib hezmi asanlasdirir.Ama miqdarinda,coxu qatrit,xolesistit yaradir.

Опубликовано:
Asililiq yaradar?Harda gorulub ki,soraba asililiq yaradir?

Men bu misali ona gore cekdim ki eyni seyleri tekrar tekrar yeyende,gorende,v.s edende adam sixilir.Arabir ferqli seyler gormek,...,etmek lazimdir.Bu sekli de ferqlilik olsun deye atdim temaya.

Qaldiki soraba yemeye baslamagina meslehetdir ye,mede siresinin ifrazini suretlendirib hezmi asanlasdirir.Ama miqdarinda,coxu qatrit,xolesistit yaradir.

Chox sagol :)

Dogurdan yemirem. Ela bela demadim

Опубликовано:
Həkim, temada soğan turşu söhbəti aparırsan. Belə salamatcılıqdır?

Sukur qardasim,buferi ne vaxt desen yollayacagam.Ele bilki sendedir.Ozun neynirsen?Masin ne haldadir?

Arxadan 2 kruq kesdir qabagdan 1 yarim qashang vidi olar.. 

Prujinler uje kesilib hazirdir,ozununkileri kesdirmeyecem heyifdir.Bazar gunu saldiracagam insallah

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...