Doktor Опубликовано: 14 мая 2013 Автор Опубликовано: 14 мая 2013 Seki pitisi olsa yeeydim indi 1 Цитата
1923 Опубликовано: 14 мая 2013 Опубликовано: 14 мая 2013 ....geseng amma belke goy lampockalarin yerine adi lampocka ve ustune sari soska goyasiz ??? yadaki sari ksenon ??? Цитата
Doktor Опубликовано: 14 мая 2013 Автор Опубликовано: 14 мая 2013 sari soska fikirlesirem o yaxsi olar.Agilli ideyadir tesekkurler.Goy lampockalari brisi gun 100 % cixardacagam 1 Цитата
1923 Опубликовано: 14 мая 2013 Опубликовано: 14 мая 2013 sari soska fikirlesirem o yaxsi olar.Agilli ideyadir tesekkurler.Goy lampockalari brisi gun 100 % cixardacagamyaxsi fikir olmagina yaxsidi amma men senun yerunde olsam artig birdefelik kseonon goyardim cunki sari soskalar cox kapriznidi ve biraz ne oldu aninda cattiyirlar men iki denesini deysidim , 4 dene sari soska ( 2 dene zapasa )) en az 8 manat ustegel ag lampicka o da bir 5 manat ve usta pulu bir heyli ondansa birdefelik 22 manat ver ve sari ksenon al . Цитата
Doktor Опубликовано: 14 мая 2013 Автор Опубликовано: 14 мая 2013 yaxsi fikir olmagina yaxsidi amma men senun yerunde olsam artig birdefelik kseonon goyardim cunki sari soskalar cox kapriznidi ve biraz ne oldu aninda cattiyirlar men iki denesini deysidim , 4 dene sari soska ( 2 dene zapasa )) en az 8 manat ustegel ag lampicka o da bir 5 manat ve usta pulu bir heyli ondansa birdefelik 22 manat ver ve sari ksenon al .Sari lampocka satilmirki soskasiz adi Цитата
1923 Опубликовано: 14 мая 2013 Опубликовано: 14 мая 2013 Sari lampocka satilmirki soskasiz adibuyur http://www.auto.az/forum/index.php/topic/36131-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%8E-%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BD-22-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82/page-2 satilir Цитата
Javid Опубликовано: 15 мая 2013 Опубликовано: 15 мая 2013 Hekim, bunun senin movzuva na aidiyyati var? 3 Цитата
Doktor Опубликовано: 15 мая 2013 Автор Опубликовано: 15 мая 2013 Yemek yeyende niye arabir soraba yeyirsen?))))Hekim, bunun senin movzuva na aidiyyati var?Yemek yeyende niye arabir soraba yeyirsen?)))) Цитата
Javid Опубликовано: 15 мая 2013 Опубликовано: 15 мая 2013 Yemek yeyende niye arabir soraba yeyirsen?))))Yemek yeyende niye arabir soraba yeyirsen?)))) Men yemiram axi...Amma meslehetdirse, bashliyim.Prosto qorxuram ki asililiq yaradar.Atalar da deyib ki, kishi hechnadan asili olmamalidir. Xahish edirem bir aydinliq getirek, hekim. 1 Цитата
Doktor Опубликовано: 15 мая 2013 Автор Опубликовано: 15 мая 2013 Men yemiram axi...Amma meslehetdirse, bashliyim.Prosto qorxuram ki asililiq yaradar.Atalar da deyib ki, kishi hechnadan asili olmamalidir. Xahish edirem bir aydinliq getirek, hekim. Asililiq yaradar?Harda gorulub ki,soraba asililiq yaradir?Men bu misali ona gore cekdim ki eyni seyleri tekrar tekrar yeyende,gorende,v.s edende adam sixilir.Arabir ferqli seyler gormek,...,etmek lazimdir.Bu sekli de ferqlilik olsun deye atdim temaya.Qaldiki soraba yemeye baslamagina meslehetdir ye,mede siresinin ifrazini suretlendirib hezmi asanlasdirir.Ama miqdarinda,coxu qatrit,xolesistit yaradir. 2 Цитата
Javid Опубликовано: 15 мая 2013 Опубликовано: 15 мая 2013 Asililiq yaradar?Harda gorulub ki,soraba asililiq yaradir?Men bu misali ona gore cekdim ki eyni seyleri tekrar tekrar yeyende,gorende,v.s edende adam sixilir.Arabir ferqli seyler gormek,...,etmek lazimdir.Bu sekli de ferqlilik olsun deye atdim temaya. Qaldiki soraba yemeye baslamagina meslehetdir ye,mede siresinin ifrazini suretlendirib hezmi asanlasdirir.Ama miqdarinda,coxu qatrit,xolesistit yaradir. Chox sagol Dogurdan yemirem. Ela bela demadim 1 Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 16 мая 2013 Опубликовано: 16 мая 2013 Arxadan 2 kruq kesdir qabagdan 1 yarim qashang vidi olar.. 2 Цитата
AlekperoFF Опубликовано: 16 мая 2013 Опубликовано: 16 мая 2013 Həkim, temada soğan turşu söhbəti aparırsan. Belə salamatcılıqdır? Цитата
Doktor Опубликовано: 16 мая 2013 Автор Опубликовано: 16 мая 2013 Həkim, temada soğan turşu söhbəti aparırsan. Belə salamatcılıqdır?Sukur qardasim,buferi ne vaxt desen yollayacagam.Ele bilki sendedir.Ozun neynirsen?Masin ne haldadir?Arxadan 2 kruq kesdir qabagdan 1 yarim qashang vidi olar.. Prujinler uje kesilib hazirdir,ozununkileri kesdirmeyecem heyifdir.Bazar gunu saldiracagam insallah Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.