Doktor Опубликовано: 14 мая 2013 Автор Опубликовано: 14 мая 2013 Satilan dermanlar adeten injektor matorlar ucun nezerde tutulur,klassik matorlar ucun olmur mence Цитата
Doktor Опубликовано: 14 мая 2013 Автор Опубликовано: 14 мая 2013 Bu gun Sekiye dehsetli yagis yagib,seherin ekser yerlerindeki asfalt ortuyunu dagidib.Men de bu anda seherde idim,menim keher atim yagisa sele baxmayaraq butun yolu lazimi performansi gosterdi. . 3 Цитата
1923 Опубликовано: 14 мая 2013 Опубликовано: 14 мая 2013 eger motor tep temızdıse hecne eleme , amma eger yag deyisendne sonra 100 km dan sonra yag garalir onda men dediyim kimi ele ucuz bir promivka yagi al ve 5-10 degige o yagnan motoru islet . Цитата
Doktor Опубликовано: 14 мая 2013 Автор Опубликовано: 14 мая 2013 eger motor tep temızdıse hecne eleme , amma eger yag deyisendne sonra 100 km dan sonra yag garalir onda men dediyim kimi ele ucuz bir promivka yagi al ve 5-10 degige o yagnan motoru islet .Yox qaralmir,indi ustyndeki yagi hele 900 km surmusam,ama rengi nece var ele de durur.Men yag deyisdirende karteri acdirib onuda yudururam Цитата
1923 Опубликовано: 14 мая 2013 Опубликовано: 14 мая 2013 Yox qaralmir,indi ustyndeki yagi hele 900 km surmusam,ama rengi nece var ele de durur.Men yag deyisdirende karteri acdirib onuda yudururamnece istiyirsen amma bos bosuna eziyet cekme cunki karteri acmag icin diyesen 24 dene gayka olmalidi .)) Цитата
Doktor Опубликовано: 14 мая 2013 Автор Опубликовано: 14 мая 2013 nece istiyirsen amma bos bosuna eziyet cekme cunki karteri acmag icin diyesen 24 dene gayka olmalidi .))Ozum acmiram ki dostum matorist isleyir,aparib qoyuram masini yanina yagin deyisir kateri yuyub temizleyir bir de yag nasosun kefkirini temizleyir,ona gore de menim masinimin davleniyasi vecni 3dur ondan asagi dusmur.Yag nasosun kefkiri tutulanda davleniya duz olmur.Davleniya da asagidirsa demeli mator duzgun yaglanmir Цитата
1923 Опубликовано: 14 мая 2013 Опубликовано: 14 мая 2013 Ozum acmiram ki dostum matorist isleyir,aparib qoyuram masini yanina yagin deyisir kateri yuyub temizleyir bir de yag nasosun kefkirini temizleyir,ona gore de menim masinimin davleniyasi vecni 3dur ondan asagi dusmur.Yag nasosun kefkiri tutulanda davleniya duz olmur.Davleniya da asagidirsa demeli mator duzgun yaglanmirduz deyirsen gardas , men karterin prokladkasini coxtan deyismey isteyirdim , bakiya gelende hem onu deyiserem hemdeki sen demisken oralari yuyub ve kefkiride yuyaram cunki mende yayada isti motorda 1 nen 2 arasi olur amma normasi 2 olmalidi mende . Цитата
Doktor Опубликовано: 14 мая 2013 Автор Опубликовано: 14 мая 2013 mashin superdi saglignanTesekkurler,xocuna gelmeye,nese duzelis verilecek yerler haqda fikirlerini esitmek isteyiremduz deyirsen gardas , men karterin prokladkasini coxtan deyismey isteyirdim , bakiya gelende hem onu deyiserem hemdeki sen demisken oralari yuyub ve kefkiride yuyaram cunki mende yayada isti motorda 1 nen 2 arasi olur amma normasi 2 olmalidi mende .Kefkir ucuzlu bir seydir alib tezesini bagliyarsan ustune olar biter.Gelecem ey sen gelende baxmaga 24e.Masin harasindadir bakinin? Цитата
1923 Опубликовано: 14 мая 2013 Опубликовано: 14 мая 2013 Tesekkurler,xocuna gelmeye,nese duzelis verilecek yerler haqda fikirlerini esitmek isteyiremKefkir ucuzlu bir seydir alib tezesini bagliyarsan ustune olar biter.Gelecem ey sen gelende baxmaga 24e.Masin harasindadir bakinin?he deyisilerse onda deyiserem ona soz yoxdu sadece bele zavodskoy filtrlar var ki artig tapmag olmur onlari sadece yuyuram , masin buzovnadadi , amma sen mene gore oboyda yolu gelson bakinin luboy yerine getirerem masini .mence bu ag ackiler masina daha yaxsi yarasir , masini acir yani cavanlasdirir . Цитата
Doktor Опубликовано: 14 мая 2013 Автор Опубликовано: 14 мая 2013 ozun bilersen mence evvelki disklerwi qeseydiMen bu disk tekeri komplekt flipper qarisiq cixrib qoyacam eve,arada sirada taxacagam,basqa diskiler taxacam aam sozsuz kolpaklahe deyisilerse onda deyiserem ona soz yoxdu sadece bele zavodskoy filtrlar var ki artig tapmag olmur onlari sadece yuyuram , masin buzovnadadi , amma sen mene gore oboyda yolu gelson bakinin luboy yerine getirerem masini .mence bu ag ackiler masina daha yaxsi yarasir , masini acir yani cavanlasdirir .Seri ocki salacagam zavod ockilerini ozunun.buzovnaya gelmek ucun ureyim de geder ey,deyilene gore super yerdir he.Bag evidir sizde buzovnada? Цитата
1923 Опубликовано: 14 мая 2013 Опубликовано: 14 мая 2013 InsAllah gelersen , he bag evidi , InsAllah gelson gelmeye gore pesman olmarsan . Цитата
Doktor Опубликовано: 14 мая 2013 Автор Опубликовано: 14 мая 2013 InsAllah gelersen , he bag evidi , InsAllah gelson gelmeye gore pesman olmarsan .Qarda olurem ey bagda olmaq ucun.Duzdur bizde de rayon yeridir,heyet baca var,her yer yasilliqdir.Ama bag evinde xususi sessizlik olur.Bax hemin o lal sessizlik mene lezzet edir Цитата
1923 Опубликовано: 14 мая 2013 Опубликовано: 14 мая 2013 Qarda olurem ey bagda olmaq ucun.Duzdur bizde de rayon yeridir,heyet baca var,her yer yasilliqdir.Ama bag evinde xususi sessizlik olur.Bax hemin o lal sessizlik mene lezzet edirheri men de o sesizlik icin olurem , men bakida olanda fergi yoxdu gis yay hemise baga gedirdim , yemeklerimi goturub 3 gunluk gedirdim .)) bizde bag trasin yaninda olduguan gore yayda biraz sekuylu ola biler amma ahsamlar gisda cox sakit olur cunki hami evlerinde olur )) bir tek men bayirda samavar cayi icib sakitciligi dinliyirem . Цитата
RA1000 Опубликовано: 14 мая 2013 Опубликовано: 14 мая 2013 бу машина флиппер ярашир да, ня деим 1 Цитата
Doktor Опубликовано: 14 мая 2013 Автор Опубликовано: 14 мая 2013 heri men de o sesizlik icin olurem , men bakida olanda fergi yoxdu gis yay hemise baga gedirdim , yemeklerimi goturub 3 gunluk gedirdim .)) bizde bag trasin yaninda olduguan gore yayda biraz sekuylu ola biler amma ahsamlar gisda cox sakit olur cunki hami evlerinde olur )) bir tek men bayirda samavar cayi icib sakitciligi dinliyirem . Samovar cayi senden sirniyyatlar(Seki halvasi,mindal,bamiye,v.s.) menden бу машина флиппер ярашир да, ня деим Ramin sen olmasan men neyniyerem ey,sen masina terif dedikce ureyime yag kimi yatir ey))) 2 Цитата
RA1000 Опубликовано: 14 мая 2013 Опубликовано: 14 мая 2013 бираз башым гарышыгды тезликля форума гаидаджам Цитата
1923 Опубликовано: 14 мая 2013 Опубликовано: 14 мая 2013 Samovar cayi senden sirniyyatlar(Seki halvasi,mindal,bamiye,v.s.) mendenInsAllah men imtahanlardan kecim ve bakiya gelim ve InsAllah men bakiya gelende sende gelerese , galani bos seydi . Цитата
Doktor Опубликовано: 14 мая 2013 Автор Опубликовано: 14 мая 2013 O boyda Turkiyeye geldim seni gore bilmedim,qismet deyilmis demeli Цитата
1923 Опубликовано: 14 мая 2013 Опубликовано: 14 мая 2013 O boyda Turkiyeye geldim seni gore bilmedim,qismet deyilmis demeliheri , amma senun gelduyun yer menden duz 454 km mesafe var , gelendefe gelende biraz yaxin gel )) Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.