Doktor Опубликовано: 4 мая 2013 Автор Опубликовано: 4 мая 2013 men bilmirem neydendi amma soyug havada soyug motorda 24 de de bele olurdu mende )) cox maraqli hadisedir goresen niye bele olur.Deyirem belke masinin ildirim otureni yoxdur deye bele olur.YUklenmeni torpaga axidmaq ucun mutleq lazimdir bu Bu gun hediyye elediler bu radio-priyomniki.oTep tezedir 2 Цитата
1923 Опубликовано: 4 мая 2013 Опубликовано: 4 мая 2013 cox maraqli hadisedir goresen niye bele olur.Deyirem belke masinin ildirim otureni yoxdur deye bele olur.YUklenmeni torpaga axidmaq ucun mutleq lazimdir buBu gun hediyye elediler bu radio-priyomniki.oTep tezedirildirim oturen nedi ??? mende ozu ozunden kecdi amma mende masinda bezi problemler var idi men onlari aradan galdirdim ve tok artig vurmur , yani dediyim oduki masinivizda utecka var ya tramblerin gapagindan , ya svecalarin provodalarindan yadaki hansisa kabel girilib ve kuzova deyir . mende sadece gapida nokte nokte kraska gopmisdi ve o noktelerden tok vururdu .priomnik mubarekdi . Цитата
Doktor Опубликовано: 4 мая 2013 Автор Опубликовано: 4 мая 2013 Menim masinimin kraska tokulen yeri yox dur.Elimi nikele vuranda en cox tok vurur.Axi 12 volt adami vura bilmez.Elini akkumlyatora vurursan hec tok vurmur adami qaldi qapidan Цитата
Doktor Опубликовано: 4 мая 2013 Автор Опубликовано: 4 мая 2013 (изменено) Xan sarayinin qarsisinda ve Qedim mebedin yaninda cekdiyim sekiller Изменено 4 мая 2013 пользователем Doktor 5 Цитата
1923 Опубликовано: 5 мая 2013 Опубликовано: 5 мая 2013 Menim masinimin kraska tokulen yeri yox dur.Elimi nikele vuranda en cox tok vurur.Axi 12 volt adami vura bilmez.Elini akkumlyatora vurursan hec tok vurmur adami qaldi qapidanhee nikeldende tok vurur , nece 12 volt adami vura bilmez ??? adami 3 volta vurur , akumlyatoru el vuranda elbetteki vurmaz . Xan sarayinin qarsisinda ve Qedim mebedin yaninda cekdiyim sekillermen o xan sarayinda olmusam orda agac diyesen 1530 ci ilde ekilib . Цитата
Doktor Опубликовано: 5 мая 2013 Автор Опубликовано: 5 мая 2013 bas danistig axi Flipper goyacagsanRamin flipper getirmisdim Tukiyeden.Dostum istedi uzunden kecenmedim verdim.Indi de qalmisam flippersiz(((ama qoyacagam mutleq Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 5 мая 2013 Опубликовано: 5 мая 2013 Ramin flipper getirmisdim Tukiyeden.Dostum istedi uzunden kecenmedim verdim.Indi de qalmisam flippersiz(((ama qoyacagam mutleqBurda satirda 2 nefer 35 40 manata. Imkan olanda zang ele gorush gotur. Цитата
Doktor Опубликовано: 5 мая 2013 Автор Опубликовано: 5 мая 2013 (изменено) Burda satirda 2 nefer 35 40 manata. Imkan olanda zang ele gorush gotur.Halhazirda cibisdanda sicanlar oynayir Изменено 5 мая 2013 пользователем Doktor Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 5 мая 2013 Опубликовано: 5 мая 2013 Halhazirda cibisdanda sicanlar oynayirInshAllah duzalar ishlerin. Цитата
Doktor Опубликовано: 5 мая 2013 Автор Опубликовано: 5 мая 2013 InshAllah duzalar ishlerin.Islerimi yeniden qurmusam ve is yerimi deyismisem ele ona gore helelik biraz zeifcilikdir Цитата
Doktor Опубликовано: 6 мая 2013 Автор Опубликовано: 6 мая 2013 Nomreni asagi saldirdim,ama menim masinima mence yarasmadi.Gelen hefte teze nomre salacagam 55 seriyayla gorek onda nece olacaq.Flipper de aldim sabah saldiracagam 4 Цитата
MagerramoFF Опубликовано: 6 мая 2013 Опубликовано: 6 мая 2013 mence yarashdi bele ashagi nomre.. Flipperleride vur olsun ela.. Amma flipernen surende 100den yuxari qaldirma sureti Цитата
ladaUSSR Опубликовано: 6 мая 2013 Опубликовано: 6 мая 2013 Eladu. Allah xeyir versin. Allah xata-beladan qorusun. Flipper lazim olsa xeber ele 1 dest ag varimdir. En yaxshisi mashinin bashina oyun achma. USSR bilirdi bu mashini nece buraxib, lazim olsaydi goyardi. Menim de mashinim ele bunun kimidir. Tund-bej, 06 muherriki ile. Цитата
Doktor Опубликовано: 6 мая 2013 Автор Опубликовано: 6 мая 2013 mence yarashdi bele ashagi nomre.. Flipperleride vur olsun ela.. Amma flipernen surende 100den yuxari qaldirma sureti bas uste qardas surmerem Eladu. Allah xeyir versin. Allah xata-beladan qorusun. Flipper lazim olsa xeber ele 1 dest ag varimdir. En yaxshisi mashinin bashina oyun achma. USSR bilirdi bu mashini nece buraxib, lazim olsaydi goyardi. Menim de mashinim ele bunun kimidir. Tund-bej, 06 muherriki ile. Flipperleri bu gun aldim sabah saldiracagam.Basqa nese var sizde vaz 2106 ucun? Цитата
miralay Опубликовано: 7 мая 2013 Опубликовано: 7 мая 2013 Nomreni asagi saldirdim,ama menim masinima mence yarasmadi.Gelen hefte teze nomre salacagam 55 seriyayla gorek onda nece olacaq.Flipper de aldim sabah saldiracagam IMXO. Doktor-06da nomre buferin ustunde xususi gozellik verir. Nomreni evvelki qaydada baglasan yaxshi olar. Sen 06ni 03nen ve 01nen bir tutma 2 Цитата
RA1000 Опубликовано: 7 мая 2013 Опубликовано: 7 мая 2013 Sarxan knopkalala mashgul olacam1-2 guna biraz bashim garishigdi Цитата
Doktor Опубликовано: 8 мая 2013 Автор Опубликовано: 8 мая 2013 (изменено) IMXO. Doktor-06da nomre buferin ustunde xususi gozellik verir. Nomreni evvelki qaydada baglasan yaxshi olar. Sen 06ni 03nen ve 01nen bir tutma Brat helelik bele qalsin.teze nomreni salanda qaldirmaq haqqinda dusuneceyem. Sarxan knopkalala mashgul olacam1-2 guna biraz bashim garishigdi Ramin derinden tesekkurler komekliyin ucun Изменено 8 мая 2013 пользователем Doktor Цитата
Doktor Опубликовано: 8 мая 2013 Автор Опубликовано: 8 мая 2013 He flipperler de gelib cixdi.BU gun saldiracagam insallah Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.