Перейти к содержанию

Мечта Советских Водителей

Doktor

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Qardas satmiram

dostum guya zarafat edib qoyub masini satisa,amma cox da xetrime deyib

беля зарафат олар ?

Опубликовано:
беля зарафат олар ?

He Ramin gorursen,bele zarafata essek zarafati deyirler de ona gore de.Men de onlarin evinin sekillerini cekib qoyacam satisa)))

Опубликовано:
lutshe evlarini yandir getsin)))

Agilli meslehetdir)))sonra o da getirib evimize ilan buraxar...Bundan artiq pislik ede bilmez mene.Sonra men omur boyu o eve girmerem ki oevde hacansa ilan olub.lenete gelmisin adini esidende az qalsin ureyim gedir

Опубликовано: (изменено)

Mene tecili vaz 2106nin qabaq nikel abirsovkasinin sol terefi lazimdir.Kimdese var?varsa neciye verir?

Изменено пользователем West

Mene tecili vaz 2106nin qabaq nikel abirsovkasinin sol terefi lazimdir.Kimdese var?varsa neciye verir?

qirmizi heriflernen yazmagiva gore sene point verecekler...eleme bele weyler ay Doktor..)

Изменено пользователем Hikmet
Опубликовано:
qirmizi heriflernen yazmagiva gore sene point verecekler...eleme bele weyler ay Doktor..)

Tecili oldugu ucun qirmizi yazdim)))

Опубликовано:

niya flipperleri chixartdin?

Flipperleri deyismek meqsedile cixartdim.Onu dostuma hediyye etdim.Ag qara olan flipperden alacagam.Onlar hem dozumludurler hem de suret cox olduqda hec bir problem yaratmirlar

Опубликовано:

Flipperleri deyismek meqsedile cixartdim.Onu dostuma hediyye etdim.Ag qara olan flipperden alacagam.Onlar hem dozumludurler hem de suret cox olduqda hec bir problem yaratmirlar

onu sene kim deibki dozumludu, 100den yuxari surende cirilir chox vaxt.

onu sene kim deibki dozumludu, 100den yuxari surende cirilir chox vaxt.

Menim bir tanisim var onda da 2106dir.O salib.Ozum de surub yoxlamisam.Burda  Ladaussr nikiyle flipper satan oglan var ey bax o da mene dediki onlar daha keyfiyyetlidir

Menim bir tanisim var onda da 2106dir.O salib.Ozum de surub yoxlamisam.Burda made in ussr nikiyle flipper satan oglan var ey bax o da mene dediki onlar daha keyfiyyetlidir

Ne bilim belke de marsal teker aldim saldim

http://www.auto.az/forum/index.php/topic/36683-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%8E-%D1%84%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D0%BF%D0%B5%D1%80-r13/

Изменено пользователем Doktor

200 manatdi Marshalllar. Al qoy ustune problem qutarsin.

Oz tekerlerimi 60 manata isteyirler.Men de isteyirem ki deyisim marsal alim.Satisda var marsal?

Изменено пользователем Doktor
Опубликовано:

hekim mashin gyozel mashindi,amma bir nece hefte bunnan once geyd etdiyim kimi gabag shushe butun vidi korlayir.mence esas deyishilesi detal indi odur

Опубликовано:

hekim mashin gyozel mashindi,amma bir nece hefte bunnan once geyd etdiyim kimi gabag shushe butun vidi korlayir.mence esas deyishilesi detal indi odur

Lobovoyu almisam,ama inanki vaxt cixisdirib saldira bilmirem.Mutleq deyiseceym tezlikle

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...