Перейти к содержанию

Всё о YPX

Турал

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
butun bulari Alllaha tapwiriram yediyleri pullar hamsi dermanlarna getsin haramlari olsun!

А так и бывает:)

Думаешь у него что-то норм получается?)))

Жена с раком груди,дети уроды семимесячные,у самого туберкулёз)

Он так и лечится по врачам и лазиет)

Опубликовано:
А так и бывает :)

Думаешь у него что-то норм получается?)))

Жена с раком груди,дети уроды семимесячные,у самого туберкулёз)

Он так и лечится по врачам и лазиет)

Bro inanirsan coxsu hela deyil,haram yeyirler hecna olmur 

Опубликовано:

...Вчера справедливо остановили, выписали протокол на 40 ман...

А возразить-то нечего - сам виноват.

В таких случаях успокаивает, когда вспоминаешь, сколько ты нарушил на самом деле безнаказанно :)...

Опубликовано: (изменено)

Dunen qai saxladi, baxdiki remen taxili, arxa hundurluyu normal - bilmedi neye iliwsin...

- Salam

- salam

- bu mashinin ili nedir?

- on bir

- Senedleri verin, zehmet olmasa. Varmi vobshe?

- he, var)

- texniki baxish niye yoxdur bes?

- var, koshilokda senedlerin arasindadir hamisi...

- yapishdir potprese da bomba oglan.. bes arxaya niye perde vurmusan?

- atxaya olar chunki.

- kimin oglusan?

- goturun bu 5 manati, telebenin olanindandi) men gedim...

- ala senedlerini, arasina qoy ver... Sur, yaxshi yol, telebe qaqash.. ))

Изменено пользователем Tofiq
Опубликовано:
Dunen qai saxladi, baxdiki remen taxili, arxa hundurluyu normal - bilmedi neye iliwsin...

- Salam

- salam

- bu mashinin ili nedir?

- on bir

- he, var)

- atxaya olar chunki.

- kimin oglusan?

yeri var :)

Bildiyim qederiyle bu ayin axirina kimi reyd gedir.  qai iw4isi agzinnan quwduyanda ewitdim, teze qailerdeniydi mawinsiz firrananlardan, mennen apte4ka soruwur bawi qa4ib nedi;/

Опубликовано:

- Salam

- salam

- bu mashinin ili nedir?

- on bir

- he, var)

- atxaya olar chunki.

- kimin oglusan?

Narusheniyan yoxdu niye 5 manat verirsen ki?

Men vermezdim, menim narusheniyam olmayanda ele Paz vururam ki onlara ufff.

4 gun bundan evvel Salyan Gayisi Mene variant gelib saxladi loxlamaq istedi.

Otende yashayish mentegesine az galmish, sixliq olan yerde Pradonun arxasinca millimetrovka obgon eledim, vstrecniya az galmishdi, amma sixmadim, vaxti vaxtinda oz polosama gayitdim. Bu da yolun saginda saxlamishdi kimise, teze onu buraxirdi men obgon edende. Neise hiss eledim ki dalimca gelecek ona gore tez remeni kecirtdim.

Neise yaxshica suretim var idi, ona gore mene catana kimi eziyyet cekdi, mende kak niv com ni bivalo ozum ucun gedirem.

Neise arxama catib migalka , margat ve s. saxladim yolun saginda.

Pencere yarimciq acdim, motoru sondurmedim 

-Salam , yol polisi serjant filankes Filankesov, zehmet olmasa senedlerinizi tegdim edin.

-Salam. Saxlama sebebi nedi ? 

-Otme edende qaydani pozdun

-Nece pozdum?

-Qeza sherayiti yaratdin, 2107 girmizi rengde.

-Men ele shey etmemshem, 2107 nomresi nece idi ?

-hmmm, uff ,  gii,,  voopshe ele suretnen surmek duzgundu ki ? Sen o cur surub qeza sheraiti yaradirsan ?

-Neceynen gedirdim ki ? 

-Senedlerinizi tegdim edin

-Senedleri qaydani pozanda tegdim ediller.

-Siz qeza sheraiti yaratmisiniz,

- Qeza sheraiti yol hereketinin ishtarakcilarinin getme yoneminin ve yaxud suretinin deyishmesine sebeb olacaq hereketlerdi, men ise ele shey etmemshem.

- Xahish edirem senedlerinizi verin baxim gaydasindadimi

- Axir deyine deyine vardim senedlerimi baxsin,

-Goturdu eline , baxdi bir az, dedi ki zehmet olmasa mashina yaxinlashin.

- Mene burda rahatdi men burda oturmusham , yaxshi mi ?

-.....  getdi oz mashinina 1 deq sukut, oz aralarinda nese danishdilar

-qayitdi, Kapitan sizde xahish edir ki ona yaxinlashasiz

- Eyri svetnen dushdum yaxinlashdim

-Seymur bes sen qaydani pozmusan, qeza sheraiti yaratmisan

-Men ele shey etmemshem !!!   Qeza sheraiti yol hereketinin ishtarakcilarinin getme yoneminin ve yaxud suretinin deyishmesine sebeb olacaq hereketlerdi...

- Yox ele deyil eee , sen burdan 2 deqiqeye kecirsen,men ise burda 24 saat ishleyirem, burda bilirsen ne geder avariya olur ele sheylere gore.

- Men oz fikrimi bildirdim, eger razi deyilsinizse Protokol tertib edin, mende orda oz qeydlerimi edim, men telesirem, gedim ishimle gucumle meshqul olum.

- Yox eee, sadece men bir boyuk kimi sene meslehet edirem ki bes cavansan, yavash sur , bashina ish geler ve s. voopshe sen hara gedirsen ?

-Masalliya.

-Neye? 

-Goz klinikasina.

-Hekimsen ?

-Beli.

-Tem bolee , sen ziyali oqlansan bele sheyler etme ve s.

- Oldu dayi eger nesihet ucun saxlamishdinsa , ALLAH komeyin olsun, ne vaxt ne ishin dushse muraciyet ele. 

- Buyur senedleri.

-Senedleri elinne zornan , lap kinolardaki kimi qopardim :D

Bax bele tez tez mende olur...

Опубликовано:
Narusheniyan yoxdu niye 5 manat verirsen ki?

Men vermezdim, menim narusheniyam olmayanda ele Paz vururam ki onlara ufff.

Bilirsen, senedsiz vaxtlarimda 2-3 defe saxliyiblar, Kapitana zeng olunub, buraxiblar.

Indi kapitanda arxada mashinda oturub baxir ki, gorum qarshilig qoyacagmi?! :)

Orasi var da )

Опубликовано:
Bilirsen, senedsiz vaxtlarimda 2-3 defe saxliyiblar, Kapitana zeng olunub, buraxiblar. Indi kapitanda arxada mashinda oturub baxir ki, gorum qarshilig qoyacagmi?! :) Orasi var da )

Koroce aydindi, Gence balaca sheher olduguna gore belke de garshiliq gozleyir...

Опубликовано:

bugun weherde kalan qai var, gencliye gedib gelince en azi 10 denesin gordum, reyd davam edir , ehtiyatli olun. 

Опубликовано:

Millet yeni Radar.

Diqqet. demek hergun gedib geldiyim yol, Nobel(kohne fehle pr) nargileye chatmamish Info qoyulub ve Radar qoyulub hamiya aydindir, Amma ishiqfordan sonra gedirsen ve 1-ci kecidi kecenden sonra 2-ci kecidin qabaginda radar qurashdirilib, Svejidir, Kraskasi hele qurumayib, belkede bugun qurashdirilib chunki dunen ordan kecmishdim hecne gormemishdim. Vopshim bugun qesheng sheklimi cekdi 100km/s.

Cerimesini kim deqiqi bilir, evvel 100AZN  2bal idi. indi nedir?

Millet yeni Radar.

Diqqet. demek hergun gedib geldiyim yol, Nobel(kohne fehle pr) nargileye chatmamish Info qoyulub ve Radar qoyulub hamiya aydindir, Amma ishiqfordan sonra gedirsen ve 1-ci kecidi kecenden sonra 2-ci kecidin qabaginda radar qurashdirilib, Svejidir, Kraskasi hele qurumayib, belkede bugun qurashdirilib chunki dunen ordan kecmishdim hecne gormemishdim. Vopshim bugun qesheng sheklimi cekdi 100km/s.

Sef etmiremse 2bal 50 AZN.Bu gun gormushem H.Eliyev pr-de sheherden gelende 2ci derecli yolda uzu Koroglu metrosuna Azpetrolun yaninda radar qoyublar mugayet olun.

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:
Millet yeni Radar.

Nobelde fiesen 70 di diesen,

20-40 km/s - 50 manat 2 ball

Ya da 1 kilo ball )

Опубликовано:
Nobelde fiesen 70 di diesen, 20-40 km/s - 50 manat 2 ball Ya da 1 kilo ball )

69 maksimumdur. Yeni obarede direshmek olar. Niye? chunki deyirler yashayish menteqesidir. Men hardan bilim ora yashayishdir axi orda sagda neftler, buruqlar ve.s Hemde ag fonda qesebe adida qeyid olunmayibki 60km/s suretini tetbiq etsin. Men Qabaqgoren deyilem ki, bilim orda suret nedir. Orda hecbir suret gosterici nishani yoxdur. hemde eger 20-40km 50dirse bes 40-60 neqederdir. deyirem birden deyerler 101 ile dushmusen indi gel direshde.

Опубликовано:

После Евровидения полицейских в городе миллион... Ищут пьяных водителей

69 maksimumdur. Yeni obarede direshmek olar. Niye? chunki deyirler yashayish menteqesidir. Men hardan bilim ora yashayishdir axi orda sagda neftler, buruqlar ve.s Hemde ag fonda qesebe adida qeyid olunmayibki 60km/s suretini tetbiq etsin. Men Qabaqgoren deyilem ki, bilim orda suret nedir. Orda hecbir suret gosterici nishani yoxdur. hemde eger 20-40km 50dirse bes 40-60 neqederdir. deyirem birden deyerler 101 ile dushmusen indi gel direshde.

Qeyri yashayish erazi olanda sag sol bosh olmalidi,yada demirden perila olmalidi sagda solda,amma nobelde sagda bordyurdi ,yeniki qefleten hereket zolagina adam cixa biler. Hemde men orda hardasa znak gormushdum.

40-60 100 manat 3 ball.

Yerinde 80 manata hell elemek olar balsiz.

Изменено пользователем 091
Опубликовано:
Qeyri yashayish erazi olana sag sol bosh olmalidi,yada demerden perila olmalidi sagda solda,amma nobelde sagda bordyurdi ,yeniki qefleten hereket zolagina adam cixa biler. Hemde men orda hardasa znak gormyshdum. 40-60 100 manat 3 ball. Yerinde 80 manata hell elemek olar balsiz.

Qeyri yashayish sahesi uchun 4 palasa orta qosha xetle??  Birine ele sual vermishdim, deyir surucu ozu teyin etmelidir, dedim men teyin edirem ora 80km/s -dir sen ne deyirsen? deyir 60km/s dedim aysag ol duzgun teyine tmek olur. butun yollara Infor radar doldurmusuz onlarin yerine 60-90 znaklari qoymaq olardi. Dersi bilmeyen mekteb ushagi kimi sifetime baxdi dayandi. Duz deyirsenee bizde suret bildirici nishnlar yoxdur, ona gore biraz cetindir. vopshim bla bla bla.

deqiq bilirem 101-102 gosterecek. chunkii vecni eledir. 89 gedirsen 92 gosterir ki cerimen yuksek olsun. Buraz Azerbaycandireee, qaz shotcikine, mashinin probeqine, qanunsuz satqilari heyata keciren insanlar uchun sureti 3km artirmaq hecnedir.

1 defe rayona gedirik, Qabaqda qaynatam arxada men. Qabaqda saxladir meni, Suret heddi 60 olan yerde 87 getmishem. Deyirem a kishi dal qabaq gedirdik 60 ile hardan 87? dedi ola bilsin sen geride qalmisan gelib chatmaq istemisen sureti qaldirmisan ona gore dushmusen. Ora bura, Reis tanish cixdi. Yoldashi mamamin xestesi idi. buraxdi getdik. Bele hadiseler cox olur.

Hele sabah gedecem baxim ki, orda Info ishare var ya yox, olmasa video rolik cekecem, eger cerime gelse video ile birlikde shikayet edecem

Опубликовано:
Sef etmiremse 2bal 50 AZN.Bu gun gormushem H.Eliyev pr-de sheherden gelende 2ci derecli yolda uzu Koroglu metrosuna Azpetrolun yaninda radar qoyublar mugayet olun.

Heyder Eliyev pr.de radar hardadi azpetrolun yaninda.??

her gun 3-4defe kecirem ordan ama men gormemisem.. 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...