Перейти к содержанию

NiVa 90 KU 092

Inqilab 092

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Brat Perde wit gorsenir..imkan varsa qara rengde qarmowka bas getsin))

qardaw nece aydi bu perdeni istifade eliyirem,birinci defediki kimse deyir "wit"-di.Kim gorurse beyenir,saxlayib ustanin nomresini alanlari demirem hele.

Ps: Perde iki tereflidi,qara ve bu reng.istiyende o biri terefini vurub sururem.

Опубликовано:

Xeyallarimin Nivasi,gece yatandada bunu gorurem :(((( bele dumanni qoya bilecek usta taniyan varsa calawdirsinda mene.

post-13849-0-87124200-1371417993_thumb.j

post-13849-0-19454400-1371418023_thumb.j

post-13849-0-33518800-1371418288_thumb.j

post-13849-0-86266100-1371418316_thumb.j

post-13849-0-91737600-1371418340_thumb.j

Опубликовано: (изменено)

Xeyallarimin Nivasi,gece yatandada bunu gorurem :(((( bele dumanni qoya bilecek usta taniyan varsa calawdirsinda mene.

super :wub:

Bu disklerin arzusundayame lap ))  :wub:

post-10967-0-00779300-1371456595_thumb.j

Изменено пользователем Rzazade
Опубликовано:

Bu fumannini qoymaga ne varki ay brat?

Bamperi deshib, kleyliyecek orada :)

demek asantdiye,ustune goturen yoxduda)

• 3 недели спустя...

Diskleri bu reng elemek istiyirem,ne meslehet gorursuz ? ve ya bawqa ne reng meslehet gorersiz ?

Sen qoydugun shekildeki reng chox tunddu.Menen olsa ag Niva uchun diskilerin rengi bu shekildeki reng ela yarashir+xameleon shushe vursan super olar.

post-4100-0-68857100-1372923827_thumb.jp

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:

Sen qoydugun shekildeki reng chox tunddu.Menen olsa ag Niva uchun diskilerin rengi bu shekildeki reng ela yarashir+xameleon shushe vursan super olar.

deyiwdim rengleri,wekildeki kimi eledim.Super yarawir,esl istediyim kimi alindi.

Опубликовано:

deyiwdim rengleri,wekildeki kimi eledim.Super yarawir,esl istediyim kimi alindi.

Qaqa menide Niva xestesi elediz ee. Bir shekilden zaddan goyasan berkem. ;)

sen qoydugun shekildeki reng?

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:

sen qoydugun shekildeki reng?

he,imenna men qoydugum wekilde necedise,mendede ele olub.

Qaqa menide Niva xestesi elediz ee. Bir shekilden zaddan goyasan berkem. ;)

qoyacam)

Опубликовано:

Vusal nahag o reng elemisen ( en geweng reng niva ucun neyin ki niva ucun butun sovet ucun tund sican rengde 2011-2012 illerde gelen zavod disk rengdi

Опубликовано:

Face-de sheklin gordum mashinin,qocaltmisan yazig mashini.

Facedeki wekil denizde cekilib deye tekerler cirklidi.Ona gore pis gorunur.Ama tekerler temiz,qricelinni,disklerde temiz olanda SUPER gorunur.

Vusal nahag o reng elemisen ( en geweng reng niva ucun neyin ki niva ucun butun sovet ucun tund sican rengde 2011-2012 illerde gelen zavod disk rengdi

o reng olduye uje Togrul.Naoborot kohne rengde mawin mene kohne gorunurdu,ama indi lezzetdi gorunur.Bir dene problem mawinin arxasidi,onadaki uje vaxt catmir)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...