Rashka Опубликовано: 10 октября 2012 Опубликовано: 10 октября 2012 Кечмишь олсун!как так не рассчитал то?
Firudin Опубликовано: 10 октября 2012 Автор Опубликовано: 10 октября 2012 Спасибо ребята! Allah komeyiniz olsun!Не заметил 07ку) а он тупо не остановился
Firudin Опубликовано: 10 октября 2012 Автор Опубликовано: 10 октября 2012 и что как теперь? С ним я расплатился. Осталось только своя. Он меня сбесил. Deyir tipo senedivi ver ne bilim ne. Deyirem vermirem. Он взял телефон позванил кому-то и говарит мой номер. Типа меня пугает Deyirem uwaqliq eleme ala nomremi sabah goruwey hell eliyey. Aparariq ustamin yanina. Через час звонит мне говарит устая горсетдим дейр 70-80 манат. Дедим 55 манат верирем все. Долго не соглашался. Ахырда согласился
Firudin Опубликовано: 10 октября 2012 Автор Опубликовано: 10 октября 2012 а у него что и как? Левого крыла на полавину не было
Rashka Опубликовано: 10 октября 2012 Опубликовано: 10 октября 2012 )))если бы ты на его месте был бы,то минимум 200 попросил бы)) 1
Firudin Опубликовано: 10 октября 2012 Автор Опубликовано: 10 октября 2012 )))если бы ты на его месте был бы,то минимум 200 попросил бы)) Хахаха + 2012 год был и без краски Моя тоже будет после этого с краской
Ricco Опубликовано: 11 октября 2012 Опубликовано: 11 октября 2012 Демир дюзелен шейди ) , самое главное сам будь хорош )))) 3
FRHD Опубликовано: 11 октября 2012 Опубликовано: 11 октября 2012 Qardaş, axrıncı olsun.Əsas odur ki, insana bir şey olmasın.Bu arada mənim fikrimcə, sənəd istəməyə haqqı çatır.Mən maşının mövzusunda yazmışdım.Mən də sənəd istəmişdim, mənə deyirdi ki, sənəd vermirəm.Sabah görüşək, həll edək.Mən elə oölan deyiləm.Mən də ona dedim ki, mən səni birinci dəfədir ki, görürəm, haradan bilim ki, sən necə oğlansan?Bu dəqiqə qardaş, qardaşa fırladır.O ki, qalıb tanımadığım adam olsun.Ola bilər ki, yaxşı oğlan olasan, amma bunu sənin dost-tanışın bilə-bilər.Sözümün canı odur ki, sənəd istəməyə haqqı çatır. 3
Firudin Опубликовано: 11 октября 2012 Автор Опубликовано: 11 октября 2012 Демир дюзелен шейди ) , самое главное сам будь хорош )))) Duzelecey спасибо брат! Qardaş, axrıncı olsun.Əsas odur ki, insana bir şey olmasın. Bu arada mənim fikrimcə, sənəd istəməyə haqqı çatır. Mən maşının mövzusunda yazmışdım.Mən də sənəd istəmişdim, mənə deyirdi ki, sənəd vermirəm.Sabah görüşək, həll edək.Mən elə oölan deyiləm. Mən də ona dedim ki, mən səni birinci dəfədir ki, görürəm, haradan bilim ki, sən necə oğlansan?Bu dəqiqə qardaş, qardaşa fırladır.O ki, qalıb tanımadığım adam olsun.Ola bilər ki, yaxşı oğlan olasan, amma bunu sənin dost-tanışın bilə-bilər. Sözümün canı odur ki, sənəd istəməyə haqqı çatır. He qardawim mende teleb edirdim
Турал Опубликовано: 11 октября 2012 Опубликовано: 11 октября 2012 Orgetmey olmasin, amma usta ne geder dedise o gederde gerek vererdin, gunahkar sensen mawini vuralarda vurarsanda, ustaynan daniwib giymeti olldurseydin o bawqa mesele amma camaatin mawini vurub helemde 15-20 manatini kesmek lazim deyildi..O indi oz cibinen pulu vermelidir durdugu yerde.Kecmiw olsun 1
093 Опубликовано: 11 октября 2012 Опубликовано: 11 октября 2012 kecmiw olsun bratka inwAllah evvel kinnende goz kimi olar 1
Firudin Опубликовано: 11 октября 2012 Автор Опубликовано: 11 октября 2012 Orgetmey olmasin, amma usta ne geder dedise o gederde gerek vererdin, gunahkar sensen mawini vuralarda vurarsanda, ustaynan daniwib giymeti olldurseydin o bawqa mesele amma camaatin mawini vurub helemde 15-20 manatini kesmek lazim deyildi..O indi oz cibinen pulu vermelidir durdugu yerde.Kecmiw olsunSaol Tural. Amma ki brat sohbet ele olmuwdu ki biz daniwdiq ki seher menim ustama aparacayiq. O ele eledi. Men o mawini belkede ucuz duzeltdirerdim. 55 manati verdim ki soz sohbet get gel uzanmasin. O 10-15 manata gore deyilem. Biz onla orda bawqa sohbet elemiwdiy. O uje getdi bawqa ustaya ona gore o deyen meblegi odemedimkecmiw olsun bratka inwAllah evvel kinnende goz kimi olar4ox saq ol qardawim. Opurem seni:) 1
Firudin Опубликовано: 11 октября 2012 Автор Опубликовано: 11 октября 2012 (изменено) Сегодня поехал к мастеру.Дямирчи всё исправил! Всё отличьно получилось. + Шпаклёвка. Договарились насчёт краски.В субботу еду забирать и будут красить. Завтра ещё раз на шпаклёвку PS. Сам немного чистил краски от другой машины Изменено 11 октября 2012 пользователем Firudin 2
Firudin Опубликовано: 11 октября 2012 Автор Опубликовано: 11 октября 2012 Latka kraska vurduracaqsan?Гапынын ярысы или обшийЛатка сен машины бютюнь ренглемейя дейрсен?
Рекомендуемые сообщения