Перейти к содержанию

Yollardakı xaos - bölüşürük

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Sheherin merkezinde ,@AS@ nomreli mashindan bosh fanta qabi atana ne ad vermek olar?

Onlarin nomrelerini deyiwib AT vermek lazimdir, Neceki ellerine keceni ATiralar))))

• 3 недели спустя...
Опубликовано:

Nerimanovda,Sheki restorani ile uzbeuz LukOil . 100% emin olun.Baxmayanda atirlar. Bu gun konkret onlari salacam tora.20 manat verecem baxmayacam. Allah elemesin ki,az olsun. Qanlari getdi.

Опубликовано:

Как то я тоже попался на их такую уловку не посмотрев дал 20 манат ! А сам говорил по телефону и вдруг вижу он закрывает крышку бака, смотрю на стрелку и вижу что стрелка до 20 манатного уровня не дошла ! Но так как не посмотрел и срочно надо было ехать не стал спорить ! Просто вспомнил сестру заправшика ! Это было на лукойле на папанина

Опубликовано:

Bayaq sheyx samil kucesinin lermontovla kesiwmesinde maraqli hadise baw verdi. Demek Lermontov kucesine yawil iwiq yanir ve axundov bagindan gelenler aparatdan gelen terefi buraxmalidir. Ve ele bu halda axundov terefden gelen DYP mawini qarwidan gelen C240(goy rengde) avtosunu buraxmadi.

DYP-nin niqalqasi yanmirdi ve adi avtomibiller kimi hereket etmelidir. Hirslenen chewka DYP-nin uzune siqnali basib saxladi ve sonra soluna kecib saxladi, daha bilmedim wuweden DYP iwcisine neler dedi. Amma yaxwi eledi.

Onlarin hec ozleri qaydalari bilmirler. Sadece o danlanan DYP iwcisinin pert uzunu gormek isterdim))))

Опубликовано:

Nahardan ishe qayidirdim bayaq. Demeli Genclikden ABU nun qarshisindan kechen kucheye gelib saga donmek uchun yolayricinda dayanmisham. Ve guzguden baxiram ki,bir dene Kia Picanto qiz surur yaxinlashir mene sol arxadan.Demeli qiz bashin salib ashagi telefona baxir ,mashin ise gedir.Guzguden baxiram ki,bunun sag qabaq terefi uje pochti deyir de mene.Qiz ise hele de telefona baxir.Uje deyen momentde tiptronik,qabaga ,veziyyetden cixdim. Allah bele suruculerden qorusun

Опубликовано:

Bugun ele bil hansisa xanim surucu mene qargish elemishdi.. duz 4 defe dalbadal chox tupoy veziyyet yaranmishdi.. mashina baxiram ki, xanimdir hamsi... Vaay.... Sirkden yuxari qalxiram... Bakixanovla olan kesishmedeki svetoforu kechirem....svetoforu kechenden sonra orda sola donmek olur Megapolis terefe... demeli bir mashin donub, yuxaridan gelenleri buraxir.. bir Tucson suren xalashka da geldi bunun ne sagina verdi ne bir, duz arxasinda saxladi. halbuki qabagindaki mashinin sag terefi bombosh-dur.. Bu insanda MENTIQ chatishmir ki, o qeder dushuncesizdir ki, bir fikirleshmir ki, hemin mashinin sagina versin... o boyda yolun yarisi bu mentiqsizin ucbatindan tutuldu.. Hele bu azmish kimi qabagindaki mashin terpendi.. minmishem siqnalin beline.. bu hele mashinda nese eshelenir, nese axtarir... Esebdir.. Allah qorusun belelerinden..... ondan bir 100 metr qabaga getmishdim ki, gorurem qabaqda Picanto gedir, sol xetle.. gedir demek olmaz.. Imekleyir.. ele bil mashin D ile ozu gedir.. Xanim ayagini qaza basmir.. Siqnal verdim gorurem chekmek istemir mashini.. Sagina verdim gorurem ki, "xanimdir" bashini ashagi salib telefonda hansisa erkeyine deyesen mesaj yazirdi.... dedim yene lenet sheytana.... Demeli hemin yolu axira qeder gedib Olimpik Stardan saga dondum.. Azadliq prospektine chixanda orda svetofor var.. Qabagimda ag Nissan Qashqai.. Gozleyirem.. Yolun her terefinde svetofor var... Hetta uzbeuzde de svetofor adamin uzune gulur.. Demeli yashil yandi.. Bu Nissan Qashqai terpendi 2 metrden sonra qeflden tormoz basdi.... Hemisheki kimi yene siqnalladim... uje svetofor yanib sonmeye bashladi ki, bu terpendi.. Yene de baxiram ki, qadin surucu.... o birisi ise sola donende tunele girirsen... sagimda geden yerde qeflden chixdi qabagima.... Neise eee ... Sonra da qadin suruculer dem vururlar seliqeli surmeklerinden..

Опубликовано:

Mən başa düşmürəm, düz yolun ortasına dönən sürücüləri.. Belə risk etmər olar?! Arxada sürətlə gələnləri fikirləşmirlər.. Bugün Prado markalı biri, (nömrəsini demək istəmirəm), bucür çox pis bir situasiya yaratdı.. Gərək belə momentlərdə də özünə əmin olasan! Başa düşmək olar ağır maşındı, gec tərpənir və s. Amma məcburdu sürətlə gələnləri belə vəziyyətə salmaq?!

Aeroprt yolunda ən çox rast gəlmişəm... 80lə 120lik yolda sürürlər, yan güzgülərə belə baxmırlarki arxada sürətlə gələn var axı.. Nə vaxtdan nə vaxta siqnalı eşidib maşını sağa çəkirlər.

Qadınların da kobud səhvi olur, mən qadın ola-ola artıq əsəblərimi gərginləşdirir qadınların yoldakı o laqeyd davranışı.. Amma güzgünü açıb "Sənə "prava" kim verib?!" qışqıranda fikirləşmək lazımdıki, bir gün də kobud səhvə sən yol verəcəksən bir qadın sürücü də qışqırmasa da, düşünəcəkki, "bahalı brand sürməklə deyilki.."

Опубликовано:

Gunorta sonrasi saat 18:15 olardi merdekan aeraport yolu ile hereket edirem, 120-lik 1-ci palasa suretim 126km/s. Guzguden gordum suretle gelen var yavawca donme iwigini yandirib saga kecdim, ve arxadakina yol verdim , birde fikir verdim ki, qabagdaki mawina men cooooox tez yaxinlawiram, eyleci yavaw-yavaw basib buraxiram ve sureti 120-lik 2-ci palasada 90-nna endirdim, Markasi yadimda qalmayib amma sukan arxasin 45-55-arasi day day idi. Mende ele sagdan kecdim ve cixdim avtobana. Denen senin bu 12-lik yolda 90 suretle ne iwin qalib? cmaatin duwuncesi yoxdureee. Niujeli 10% duwunce chatmirki yolboyu palasa uzre suret gostericileri qoyulum, 120/120/100/80 bunu bawa duwmek neqeder cetindir sizce?

Ele indice bu werq bazari terefden gelende moskovski ve babeke geden yollarin kesiwmesinde oz yoluma babek terefe tutdum ve soldan pavarotniki yandiranlarada hormet edib yol verdim amma bir nissan Sunny dovlet mawini 10 AO 114 Novbetci xidmet mawini reski verdi qabagima , men de eylec ile palajeniyadan cixdim, sonra yavawca solumu secib korpu ile babek yoluna cixdim ele korpunun ustunde sureti 60km/s saxlamiwam ve bu 10-AO 114 gelib arxadan 40-50sm distansiya saxlayib ve miqatlayir, sonra qadagan olunmuw siqnal verdi, yene yol vermedim (Korpu ustunde yer deyiwme ve otme emeliyyati qadagandir). Korpuden enen kimi qabagda radarda var axi. Vopwim radari kecen kimi saga yandirdim ve buna yol verdim, gelib yanimdan kecende ele mawinin icinede baxdi ve ustelik arxa wuweleride perde ile ortulmuwdu. Buda bizim dovletin qanunu ele dovletcilerin ozleri pozur.

Опубликовано:

, gorurem qabaqda Picanto gedir, sol xetle.. gedir demek olmaz.. Imekleyir.. ele bil mashin D ile ozu gedir.. Xanim ayagini qaza basmir.. Siqnal verdim gorurem chekmek istemir mashini.. Sagina verdim gorurem ki, "xanimdir" bashini ashagi salib telefonda hansisa erkeyine deyesen mesaj yazirdi....

Picanto qara deyildi ki,qiz da sari buruqsach.

Опубликовано:

Picanto qara deyildi ki,qiz da sari buruqsach.

yox qaqa... ag idi.... Daha sachin rengine tam deqiqliyi ile fikir vermedim.. :)

Biri de var qirmizi rengde xanim surur.. Hemishe yolun ortasi ile gedir 30-40la arxasinda da vechno probko yaranir.. Maraqli odur ki, siqnal verirler neyneyirler yol vermir.. :)

Опубликовано:

Biri de var qirmizi rengde xanim surur.. Hemishe yolun ortasi ile gedir 30-40la arxasinda da vechno probko yaranir.. Maraqli odur ki, siqnal verirler neyneyirler yol vermir.. :)

Allah bize sebr versin :)

Опубликовано:

Men Shokdayam...Ele xanim sohbeti dediniz o gun bashima gelen yadima dushdu..

Icerisheherin yollari dardi bilirsiz...Ordan bir Hyundai Accent chixmag isteyirdi mende margat eledim ki kechsin...Iceride iki dene "qiz" idi...Sigaret cekirdiler...Nese ne eleyir bilmirem baxdim 1 degdi gozleyirem burnunu buraxir qabaga chixib getmir , mende gazi basib kechdim..Indi Icerisheherde de yayin gunudu..Ushaglar gaynayir..Top yola dushende baxmadan ucurlar yola..Ona gore ehtiyat edib yavash sururem..Gelib daldan direyib bu hemin qizcigaz siqnal verir margat eleyir,el gol hereketleri edir..Guzguden baxiram..Gelib genishliye chatanda sagda saxladim geldi yanima dayandi...Deyir ki " Ala sure bilmirsen surmede " gayidib dedim " gizsan axzimi acmiram ne geder bezememishem seni yeri get " .... Surdu getdi...Sigeti acigcan shusheden arxaya atdi...Amma mashina dushmedi...Chixdim shehere ki tutub onu meledecem...Azneftde o yashil margatdiyanda kechdi..Bidene avtobus lengitdi keche bilmedim , gai da orda vecni dayanir...

Ne bilim gadin ozune hormet goymalidi , hemde ki ne gadin ne kishi basha dushmek lazimdi mueyyen sheyleri..Her kesin sehvi olur amma baxir ne derecede...

Hemdeki chalishag bele sheylerde esebimizi qoruyag deymez mence :)

Hamiya sakit yol arzulariyla , MS 038 = )))

Опубликовано:

Tağı, yazdın ki, "yaşıl yanıb-sönən də o keçdi..."

Elə bildim ki, sən də əsəbindən onun arxasıyca qırmızıda keçmisən.:)

Bu qədər əsəbləşmək insana ziyandır.Həm də qadınlara qarşı heç olmaz.:)

Опубликовано: (изменено)

Icerisheherin yollari dardi bilirsiz...Ordan bir Hyundai Accent chixmag isteyirdi mende margat eledim ki kechsin...Iceride iki dene "qiz" idi...Sigaret cekirdiler...Nese ne eleyir bilmirem baxdim 1 degdi gozleyirem burnunu buraxir qabaga chixib getmir , mende gazi basib kechdim..Indi Icerisheherde de yayin gunudu..Ushaglar gaynayir..Top yola dushende baxmadan ucurlar yola..Ona gore ehtiyat edib yavash sururem..Gelib daldan direyib bu hemin qizcigaz siqnal verir margat eleyir,el gol hereketleri edir..Guzguden baxiram..Gelib genishliye chatanda sagda saxladim geldi yanima dayandi...Deyir ki " Ala sure bilmirsen surmede " gayidib dedim " gizsan axzimi acmiram ne geder bezememishem seni yeri get " .... Surdu getdi...Sigeti acigcan shusheden arxaya atdi...Amma mashina dushmedi...Chixdim shehere ki tutub onu meledecem...Azneftde o yashil margatdiyanda kechdi..Bidene avtobus lengitdi keche bilmedim , gai da orda vecni dayanir...

Ne bilim gadin ozune hormet goymalidi , hemde ki ne gadin ne kishi basha dushmek lazimdi mueyyen sheyleri..Her kesin sehvi olur amma baxir ne derecede...

Burda 3 menfi cehett var!

1) Qizin sene "Ala" demayi

2) Sene teref siqaret atmagi

3) Hershey azmish kimi, hele seni azdirib.

O gun hech sanin gunun deyildi.

Evda otursaydin onnan yaxshi olardi

Amma men sene texmini bu maceranin maksimal duz uzunu danisha bilerem. Elbetde ki eger istesen.

Изменено пользователем Javid
Опубликовано:

Cavid, ALLAH Səni Güldürsün.:)

Azdırmaq söhbətinə nə qədər güldüm.:)

Опубликовано:

Бедолага ты
Опубликовано:

Tağı, yazdın ki, "yaşıl yanıb-sönən də o keçdi..."

Elə bildim ki, sən də əsəbindən onun arxasıyca qırmızıda keçmisən. :)

Bu qədər əsəbləşmək insana ziyandır.Həm də qadınlara qarşı heç olmaz. :)

yox gardash menim gailere paylasi pulum yoxdu .. hemde onu ozume tay gormuram..

Amma men sene texmini bu maceranin maksimal duz uzunu danisha bilerem. Elbetde ki eger istesen.

Onu hech adam yerine goymuram . Azdirmag meselesine galsa ise girmizini kechsem onun qachmag ehtimali yox idi..Prosda yene direm deymez..Onsuz orda gailer ele bogmaga adam axtarirlar..

Бедолага ты

Ele onun timsalinda , hami , oz danishigi ile merifetini gosterir! :)

Опубликовано:

Mən düşünürəm hər bir qız yolda öz tərbiyəsini göstərir. Düşüb kimləsə dava edən və yaxud söz güləşdirən, ümumiyyətlə reaksiya verən qız, gərək əks tərəfin ona qarşı atdığı hər hansı pis addımda şikayətlənməsin. Buna artıq heç haqqı da çatmır. Qadın sükan arxasında nə ona baxanları görməlidir, nə atılan sözləri eşidib reaksiya göstərməlidir. Amma bu qadına haqq vermirki, yolda ürəyi istəyəni etsin. Digər sürücüləri düşünməlidi... Bir sözlə: elə sür ki söz gəlməsin.

Опубликовано:

Mən düşünürəm hər bir qız yolda öz tərbiyəsini göstərir. Düşüb kimləsə dava edən və yaxud söz güləşdirən, ümumiyyətlə reaksiya verən qız, gərək əks tərəfin ona qarşı atdığı hər hansı pis addımda şikayətlənməsin. Buna artıq heç haqqı da çatmır. Qadın sükan arxasında nə ona baxanları görməlidir, nə atılan sözləri eşidib reaksiya göstərməlidir. Amma bu qadına haqq vermirki, yolda ürəyi istəyəni etsin. Digər sürücüləri düşünməlidi... Bir sözlə: elə sür ki söz gəlməsin.

Demek asandir Leyla xanim, bakida 4 million ehali var amma 1 milliona yaxin avtomobil var. Bugun ele kucelerin birinde qirmizi carola surucu xanim idi, Oz keyfi ile sururdu, ne sola baxir ne saga, 4 palasadir amma parkovkalardan 2 palasa qalib deye bu xanimin qabaginda mane var idi deye soluna baxmadan cekdi sukani men terefe, Bele veziyyetde elbetde 1-ci guzguye baxib soldan gelen avtomobillere nezer salmaq lazimdir sonra donme iwigina yandirib gozlemek lazimdir. Amma bunun etdiyi herekete bax. Sizin surmeyinizi bilmirem gormemiwem amma Bakida qadinlar cox pis surur ici menim Mamam. hemiwe deyirem ki, sen mawin surmursen etrafdakilar sene gore surur.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...