Android788 Опубликовано: 9 июня 2012 Автор Опубликовано: 9 июня 2012 Ceshkaya yarashmaz bele sheyler halbuki yarawdiriblar. Indi men sizlerin fikirlerini oyrenmek isterem. Gorum dostlar , qardashlar ne deyirler.Bes bu diskleri yarawdirirsan?
Abbas_DXB Опубликовано: 9 июня 2012 Опубликовано: 9 июня 2012 Razmer, ET, diskin enniyinden aslidirisunkaya gore sorushursansa, yaxshidi 1
Android788 Опубликовано: 9 июня 2012 Автор Опубликовано: 9 июня 2012 Razmer, ET, diskin enniyinden aslidirisunkaya gore sorushursansa, yaxshidi17 x 8 x ? bilinmir hele, 18 goturmek fikrinde deyilem.
Abbas_DXB Опубликовано: 9 июня 2012 Опубликовано: 9 июня 2012 Bortlu diskdi, 17 yaxshi gorsenmiyeceyUmumiyyetle, bort olan diskler balaca gorsenir, chunki bort diskin ortasini bir az bogur8 yaxshi olar mence. ET duz sechmey lazimdi, ne krilodan bayira chixsin, nedeki krilonu icherden surtsun
Android788 Опубликовано: 9 июня 2012 Автор Опубликовано: 9 июня 2012 Bortlu diskdi, 17 yaxshi gorsenmiyeceyUmumiyyetle, bort olan diskler balaca gorsenir, chunki bort diskin ortasini bir az bogur8 yaxshi olar mence. ET duz sechmey lazimdi, ne krilodan bayira chixsin, nedeki krilonu icherden surtsunAha mende ele bu diskleri Beyenmiwem Avtomaniyanin komeyi Sayesinde. Tewekkurler ona. Hele mawinin bezi iwlerini sehmana salim sonr abu diskleri fikirlewecem, chunki eger Transport Isvecden secsem 750AZN xerci olacaq. Eger birbawa Azerbaycana onda 1020AZN. Hele gomruku saymamiwam.
West Опубликовано: 10 июня 2012 Опубликовано: 10 июня 2012 Yazmiwdim, yene yaziram, kruq 1-lik rezin + qabaga 225/40/17 ve arxaya 255/35/17 = seks 1
Wa1do Опубликовано: 10 июня 2012 Опубликовано: 10 июня 2012 (изменено) Yazmiwdim, yene yaziram, kruq 1-lik rezin + qabaga 225/40/17 ve arxaya 255/35/17 = seks Tez-tez yaz, yadından çıxmasın. 1-lik rezinlə sən yazdığın şinləri qoysa, tufda görünəcək maşın. Изменено 10 июня 2012 пользователем Avtomaniya
Android788 Опубликовано: 10 июня 2012 Автор Опубликовано: 10 июня 2012 Yazmiwdim, yene yaziram, kruq 1-lik rezin + qabaga 225/40/17 ve arxaya 255/35/17 = seks Qardaw yadimdadi senin yazdigiqlarin, sadece sende qebul et ki, motor zeifdi, Arxa viduwiya 255 qoysam yerinden hem gec terpenecek.Belke 225 ve 235 qoydum, amma heleki diskleri yox 197-ci postu muzakire edirik. Tez-tez yaz, yadından çıxmasın. 1-lik rezinlə sən yazdığın şinləri qoysa, tuxda görünəcək maşın. Ola biler.
West Опубликовано: 10 июня 2012 Опубликовано: 10 июня 2012 Brat, Avtosurenin sozune quvvet, mawin onsuzda getmir, sen ona 255 qoymaqla hech ne deyiwmeyecek. Bir wey chatmire, sen meger qonwik zadsan? Formula 1 surursen? 1.8 motordu, onunla qovmagin hech menasi bele yoxdu, kimlerle sureceksen? Sovet avtopromla? Guluncdu... Sen lucwe meslehete qulaq as ve konkret efire iwle. Konkret primer isteyirsense - Aliwka, w210 surur + ailelidi, mawini otuzdurub + 19 diskler, konkret efire iwleyir)Yenede bax, meslehet senindi.197-ci posta gelende ise, Abbas-la raziyam, Fully shitdiy) 3
Android788 Опубликовано: 10 июня 2012 Автор Опубликовано: 10 июня 2012 Brat, Avtosurenin sozune quvvet, mawin onsuzda getmir, sen ona 255 qoymaqla hech ne deyiwmeyecek. Bir wey chatmire, sen meger qonwik zadsan? Formula 1 surursen? 1.8 motordu, onunla qovmagin hech menasi bele yoxdu, kimlerle sureceksen? Sovet avtopromla? Guluncdu... Sen lucwe meslehete qulaq as ve konkret efire iwle. Konkret primer isteyirsense - Aliwka, w210 surur + ailelidi, mawini otuzdurub + 19 diskler, konkret efire iwleyir) Yenede bax, meslehet senindi. 197-ci posta gelende ise, Abbas-la raziyam, Fully shitdiy) Mawin niye getmir? normal gedir, elede pis cekmir, 195den 225-e kecende mawinin dartmaginda hiss eledim. 195-de mawin qacirdi indi ise biraz zeifleyib dartmagi. Indi belke siz 2.4 awagi motor surmemisiz deye size zeif gelir, amma mene bu mawin tekce kondisioner qowulanda zeif gelir. Bawqa hallarda naraziciligim yoxdur.Formula 1 fikrinle raziyam, ele men bu mawini alandada ele dediler, Alman 1.8-i fikirlewmemiw buraxmaz. Normaldi ki, ele 2000-ci ilden sonrada C180 buraxib. Kimlerle surecem? Ele sizinle hecde gulunc deyil! C200 ve C220-lerle sururem arada. 2.3 ve 2.8 ile suresi deyilem elbet W210 W202-den hem hundurdu hemde iridir, Ona lap 21" de qoymaq olar. W202-ye 18" maksimumdur. 19" ile gerek evden bayira cixmayasan. Qaqawim men demirem o yerlewdirdiyim wekildekilerin hamisini edim. 1-ci wekildeki menim xowuma geldi, Yeni bunu etsem eger 2-ci ve 3-cunu etmerem. veya eksine.
Bus'ka Опубликовано: 10 июня 2012 Опубликовано: 10 июня 2012 gardashimsan oblicovkanin podsvetkasi chihart da marshutkaya ohshayir. zavod oblicovkani goi. 9
Android788 Опубликовано: 10 июня 2012 Автор Опубликовано: 10 июня 2012 gardashimsan oblicovkanin podsvetkasi chihart da marshutkaya ohshayir. zavod oblicovkani goi. InwaAllah, ele onu fikirlewirem, amma oldugu kimi yox, bawqa bir usulda isteyirem.
West Опубликовано: 10 июня 2012 Опубликовано: 10 июня 2012 Men demedim ki, diskleri deyiw, prosto tekerleri enli qoy ve az profille... Oblicovkan axirinci qoydugun wekildeki kimidise - yaxwidi. Amma 1 wey yadinda saxla, Mawini yolka eleme, gulunc gorsenir...
Android788 Опубликовано: 11 июня 2012 Автор Опубликовано: 11 июня 2012 Men demedim ki, diskleri deyiw, prosto tekerleri enli qoy ve az profille... Oblicovkan axirinci qoydugun wekildeki kimidise - yaxwidi. Amma 1 wey yadinda saxla, Mawini yolka eleme, gulunc gorsenir...Ok, anlawildi, Amma men diskleri deyiwmek isteyirem, amma tezlikle yox, buccemi tamamlayim sonra. Axirinci wekil hansini deyirsen? o AMG chanta ile yoxsa nece?Yolka yaxwidida, Yeni ilde ustune 1 dene ulduz qoyursan ve tamam. Zarafat edirem.
West Опубликовано: 11 июня 2012 Опубликовано: 11 июня 2012 He, hemen wekili deyirem) Indiki oblicovka ve ac schnitzer bir az guluncdu))
Android788 Опубликовано: 11 июня 2012 Автор Опубликовано: 11 июня 2012 He, hemen wekili deyirem) Indiki oblicovka ve ac schnitzer bir az guluncdu))Ac Schnitzere satawma. onu uje ozellewdirmiwem. BMW-den lisenziya alacam)))) Ablicovka ele radnoyu fikirlewirdim, onu bir az deyiwmek ve qoymaq, amma O wekildekini istemirem, chunki butun baki o ablicovkada gezir.
West Опубликовано: 11 июня 2012 Опубликовано: 11 июня 2012 Onda sen bu mawini lucwe sat, butun Baki bunnan surur. 2
Android788 Опубликовано: 12 июня 2012 Автор Опубликовано: 12 июня 2012 Onda sen bu mawini lucwe sat, butun Baki bunnan surur. Butun baki buna oxwarlarini surur. Forumcanlar nece dediler ki, bu mawin bawqalarinda ferlenir. Elecede inwaAllah sizin komeyiniz ile dahada ferqlenecek. Men uje qerar verirem ki, bu mawini yigacam ve elecede bunu surecem. Senin fikrini beynimde analiz etdim ve fikirlewdim ki, bunu satib 2.4 alsam hem rasxodum coxalacaq hemde motorun gucu. guc cox olandada surmek isteyirsen, surmeyinde axiri xow qurtarmir. elece bu 1.8 ilede sururem, en salamati 1.8, trasda 7.3, weherde 10-11. Lazim olan herweyi var. Sen demiwken efir-e iwlemek lazimdir. oda olacaq. Senin fikrini secdim chunki!
Wa1do Опубликовано: 12 июня 2012 Опубликовано: 12 июня 2012 Niye?Çünki 225/40 profil 18 düyümlük diskə daha yaxşıdır. 255/35 də 18 düyümlük disk üçün nəzərdə tutulmuş ölçüdür. Sən yazdığın şinlərlə maşının rahatlığı da itəcək. Ondan əlavə 7.5J diskə 255 şin yaxşı oturmayacaq. Bu adam iş adamıdır. Ona rahatlıq da lazımdır. 17 düyümlük diskdə yaxşı görünməyəcək, çünki profil az olacaq və arka ilə protektorun arasındakı məsafə çox görünəcək. Yaxşı görünməsi üçün gərək əməlli aşağı salsın maşını. Məndə bu dəqiqə arxa arka ilə təkərin arasına əlimi rahat salıb, krılonun içini yuya bilmirəm. 225/50 ilə rahat yuyurdum, çünki ümumi diametr söhbəti var. Sən yazdığın ölçülərlə ümumi diametr azalacaq, o da görünüşə mənfi təsir göstərəcək.Men demedim ki, diskleri deyiw, prosto tekerleri enli qoy ve az profille...O halda maşın aşağı düşür, amma arka ilə protektor arasındakı məsafə də artır. Orxanın əvvəlki maşınında 1-lik rezinlərlə olan duruş yadından çıxıb? 235/45 profillə krılo ilə protektorun arasında məsafə qalırdı. Sən dediyin profillə qoysa, məndə əvvəl 225/45 necə görünürdüsə, elə görünəcək. 1
Рекомендуемые сообщения