Alishka Опубликовано: 25 мая 2012 Опубликовано: 25 мая 2012 (изменено) sehv etmiremse bele olmalidir.varför du inte svarar på mina fråga?Sabah inwaAllah Balakene yola duwurem mawinla, Tezbazar tekerleri deyiwdim. 4 eded Continental 225/45/17 vurdum ustune. Ustundeki tekerlerle rayon yoluna cixmaq olum demek idi. Iwlenmiw teker vurdum ustune onuda deyim. Veziyyeti yaxwidir. Taniw adam var Teker bazarinda almaniyadan iwlenmiw teker gotururler. En meslehetlisi dedi Continental ve Dunlop. Sadece Dunlop 245 idi.Continental ve Michelin den bashqasi yalandi.....Dunlop kötük kimidir! Изменено 25 мая 2012 пользователем Alishka 969 2
Alishka Опубликовано: 25 мая 2012 Опубликовано: 25 мая 2012 dunlopnan ishun olmasinты еще давай фалкен похвали-) 2
Android788 Опубликовано: 25 мая 2012 Автор Опубликовано: 25 мая 2012 (изменено) Continental ve Michelin den bashqasi yalandi.....Dunlop kötük kimidir! Menede ele demiwdiler, Ustundekiler Bridgestone idi, Continentali vurandan sonra heqqi yumwaqliq hiss eledim. Vallahi ele bilirdim amartizatorum iwlemir. Sen deme tekerden imiw. dunlopnan ishun olmasin Teze teker inwaAllah dubaydan gonderecekler. DUNLOP http://www.squidoo.com/205-55-16-dunlop-tires ты еще давай фалкен похвали-) Qaqawim men fikir vermiwem bakida Dunlop-la suren coxdur, ele menim emi oglum hemiwe Dunlop alib ve cox terifleyir, mamamin mawinindada Dunlopdur, iw yoldawimdada, Hamisida razidirlar, Hetta men dubaydaki dostume deyende mene meslehetli teker lazimdir, DUNLOP yazdi. Изменено 25 мая 2012 пользователем Android788
Phobia Опубликовано: 25 мая 2012 Опубликовано: 25 мая 2012 Сиз гонщиксуз э лап ) Ханкук хорошо - уджуз вя кейфиятсизли. 2
Android788 Опубликовано: 25 мая 2012 Автор Опубликовано: 25 мая 2012 Сиз гонщиксуз э лап ) Ханкук хорошо - уджуз вя кейфиятсизли. Qonwik olmasaqda oxwatmaga chaliwiriq.Siragagun bawima bele iw gelib Bakixanov korpusunden duwen kimi iwiqforda dayandim, muzika polniy xod! Baxdim sagimda ag rengde X5 dayanib ve icindede qeweng bir 28-29 yawinda xanim, mawinimin icne baxir sagina baxir soluna baxir. men nese demek isteyir, PAUSE basdim ve ewtidim ki, deyir SUREK???? Ele hemen an baxdim bunun motor niwanina 4.4. Elimi qoydum qulagimin dibine yavawca iwiqfordan terpenmiwdim ki, gordu bu uje yoxdur
Az-R Опубликовано: 25 мая 2012 Опубликовано: 25 мая 2012 Saglignan sur!Men kohne bir cheshkavod kimi, onu deye bilerem ki, mashin geyri-adi, avangard ve modern stillerini ozunde birleshdirir...Salon tez-tez chirklenmmir ki? Yuxarida geyd etmishdin ki, monitor goymag uchun demirchi ile danishmisan, padlakotniki demirchi chixarmali idi? Yeni beskraska kimi? 5
Android788 Опубликовано: 25 мая 2012 Автор Опубликовано: 25 мая 2012 Saglignan sur!Men kohne bir cheshkavod kimi, onu deye bilerem ki, mashin geyri-adi, avangard ve modern stillerini ozunde birleshdirir...Salon tez-tez chirklenmmir ki?Yuxarida geyd etmishdin ki, monitor goymag uchun demirchi ile danishmisan, padlakotniki demirchi chixarmali idi? Yeni beskraska kimi?Coxsag ol. Xeyir iwlere gelek))))Cox sag ol ki, bele beyendin. Bele xow sozler mene yeni fikirlere umud verir.Salon yox kirlenmir. Bir tek ayaq alti kirlenir. Onuda deyirler plyonka cekdir, amma men istemirem chunki plyonka onun vidini 0% -a salir.Aha orda menim fikrim bele idi. demek 40sm xrom dairevi metal aliram, onu 2 hisseye ayiriram, sonra her iki hissede 2sm rezba aciram, obiri terefi ise 2sm yuxari qatlayiram, Padlakotnikde metalin olcusune uygun dewik aciram, ve meatli ora yerlewdirib, padlakotnikin ic terefinden wayba qayub qayka ile tam mohkem olmadan sixiram. Sonra hemen o monitoru metal eyilmiw hissesine kranwtein vasitesile baglayiram ve pitaniyani ele metal vasitesile padlakotnikin icine saliram ve ordan oyani uje melumdur yeqin!
Android788 Опубликовано: 25 мая 2012 Автор Опубликовано: 25 мая 2012 Dostlar bele birweyler kecib aglimdan. Sizin fikirlerinizi bilmek isterem.
Android788 Опубликовано: 25 мая 2012 Автор Опубликовано: 25 мая 2012 Birde mawinda awagida Q obrazni led iwiqlar dayanir, onlari bele bir iwiqlarla evez etmek isterem. Hele bunlardan yoxdur eger beyenseniz axtariwa cixmaq isterem Mən yox deyirəm. Tewekkur. Daha bawqa kimse......
Farhad Amirov Опубликовано: 25 мая 2012 Опубликовано: 25 мая 2012 Birde mawinda awagida Q obrazni led iwiqlar dayanir, onlari bele bir iwiqlarla evez etmek isterem. Hele bunlardan yoxdur eger beyenseniz axtariwa cixmaq isterem Стокдан Башгасы яланды!. Галаны Дашдямирь Тюнингды 3
Wa1do Опубликовано: 25 мая 2012 Опубликовано: 25 мая 2012 Şəkilləri şərhə atma, foruma yüklə! İndi səndə necədir dumanaqarşı işıqlar?
Android788 Опубликовано: 25 мая 2012 Автор Опубликовано: 25 мая 2012 Şəkilləri şərhə atma, foruma yüklə! İndi səndə necədir dumanaqarşı işıqlar? bax bunlardandir. bele pis cixmasin foruma nece yukleyim. LS yaz
Wa1do Опубликовано: 25 мая 2012 Опубликовано: 25 мая 2012 bax bunlardandir. bele pis cixmasin foruma nece yukleyim. LS yaz Onları çıxar, orijinalını qoy. İndi yazaram necə yükləyəsən. Birinciyə təklayırsan, yeni pəncərəyə keçirsən və sonra da göstərdiyim yerə tıklayıb, şəkil seçirsən. Seçdiyin şəkil 1200X1600 pikseldən və ya 1 MB-dan böyük olmamalıdır. 1
Android788 Опубликовано: 25 мая 2012 Автор Опубликовано: 25 мая 2012 Onları çıxar, orijinalını qoy.İndi yazaram necə yükləyəsən.Birinciyə təklayırsan, yeni pəncərəyə keçirsən və sonra da göstərdiyim yerə tıklayıb, şəkil seçirsən.Seçdiyin şəkil 1200X1600 pikseldən və ya 1 MB-dan böyük olmamalıdır.Aha ok aydindir, hec o duymeye fikir vermemiwdim.mende elagence-di axi! orijinali olmur axi. Hansi salona getmiwem, bu bakida 99% chewka ve 4 faralara vurulan faradir. Men tam qeweng ve qeyri adi birwey isteyirem olsun
Android788 Опубликовано: 25 мая 2012 Автор Опубликовано: 25 мая 2012 Qaqawim mene musade, meni gedirem yatmaga, bu gece saat 4-de yola duwurem Balakene 3 gunluk istirahete. InwaAllah gedib chatim mobille girecem. Senin ve eziz forumcanlarin fikrini gozleyirem Avtomaniya bax bunlara mene son fikir de zakaz edim! Brembo meselesinde seni cox incitdim deye sen isteyeni zakaz edecem
Wa1do Опубликовано: 25 мая 2012 Опубликовано: 25 мая 2012 Avtomaniya bax bunlara mene son fikir de zakaz edim! Brembo meselesinde seni cox incitdim deye sen isteyeni zakaz edecem Pulun çoxdur deyəsən. Sənə yazdım axı, özündəkiləri necə et. O cürə et, olacaq fırqırıq!
Alishka Опубликовано: 26 мая 2012 Опубликовано: 26 мая 2012 bax bunlardandir. bele pis cixmasin foruma nece yukleyim. LS yaz Одного еле уговорил снять их теперь второй ставит! Не пойму что вы нашли в этих диодах? Ну не подходят они на кузов классики! Классика любит сявийу! А диоды смотрятся только на обтекаемом кузове! 1
Рекомендуемые сообщения