Перейти к содержанию

M.B W202 / 90 LT 788

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
!
Внимание!
Avtomaniya & Phobia +10% за Оффтоп
Опубликовано:

Pulun çoxdur deyəsən. :)

Sənə yazdım axı, özündəkiləri necə et. O cürə et, olacaq fırqırıq!

coxdur demezdim, dostumun BMW 5series uchun qirmizi brembo zakaz edirem ele ozumede zakaz ede bilerem .

Xromu yaman xoşlayırsan aa deyəsən.:)

w202-lere gozellik veren xromlardir, tam bawqa dizaynlar dovr edir aglimda. Ele ona gore sizle meslehetlewirem,

Одного еле уговорил снять их теперь второй ставит! Не пойму что вы нашли в этих диодах? Ну не подходят они на кузов классики! Классика любит сявийу! А диоды смотрятся только на обтекаемом кузове!

Alishka naraahat olma, ureyivi buz Kimi saxla ele mende cixartmaq isteyib bawqa birwey qoymaq isteyirem deye yazdim, sadece o wekilde gorduyun projectoru isteyirem yigdirim, eger sizler razi qalsa
Опубликовано:

coxdur demezdim, dostumun BMW 5series uchun qirmizi brembo zakaz edirem ele ozumede zakaz ede bilerem .

Mən dediyim kimi et, super olacaq! Özüvə heç nə sifariş vermə!

Dumanaqarşı işıqları isə W202 ban üçün olanı olmalıdır, eləsini qoy.

Orijinallığa üstünlük ver. OEM+ stili gözəl olur. OEM+ orijinal amma xoş dəyişikliklərlə olur. Misal üçün böyük disklər, başqa modelin sükanı, başqa modelin salonu, belə şeylər.

Опубликовано: (изменено)

Одного еле уговорил снять их теперь второй ставит! Не пойму что вы нашли в этих диодах? Ну не подходят они на кузов классики! Классика любит сявийу! А диоды смотрятся только на обтекаемом кузове!

На цешках места куда люди втыкают Противотуманки - это есть отводы для охлаждения тормозов, а противотуманки совсем закрывают доступ воздушного потока туда, с этими Диодами хотя бы там место остается, на не ставить их из-за того что они выглядят плохо - это дело вкуса.

Пы.Сы. у меня были противотуманки с Нексии, снял на фиг, дома лежат.

Изменено пользователем AVTOZAVR041
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

На цешках места куда люди втыкают Противотуманки - это есть отводы для охлаждения тормозов, а противотуманки совсем закрывают доступ воздушного потока туда, с этими Диодами хотя бы там место остается, на не ставить их из-за того что они выглядят плохо - это дело вкуса.

Пы.Сы. у меня были противотуманки с Нексии, снял на фиг, дома лежат.

Qardash siz duz deyirsiz, ele ona gore men ledleri ora qoymuwdum, amma indi ona oxwar olan sadece projector isteyirdim, sadece uwaqlar istemir. Mende razilawib hecne qoymuyacam

Опубликовано:

Mən dediyim kimi et, super olacaq! Özüvə heç nə sifariş vermə!

Dumanaqarşı işıqları isə W202 ban üçün olanı olmalıdır, eləsini qoy.

Orijinallığa üstünlük ver. OEM+ stili gözəl olur. OEM+ orijinal amma xoş dəyişikliklərlə olur. Misal üçün böyük disklər, başqa modelin sükanı, başqa modelin salonu, belə şeylər.

Brat yeqin menim cavabimi sene uje verdiler. Heqqeten mende ele o nakladkalarin soyutma sisteminin giriwlerini baglamaq istemirdim deye o ledlerden qoydurmuwdum, indi kenardan baxiram heqiqeten nese uygunlawmir. Birdaha fikirleri toplamaq lazim.
Опубликовано:

Brat yeqin menim cavabimi sene uje verdiler. Heqqeten mende ele o nakladkalarin soyutma sisteminin giriwlerini baglamaq istemirdim deye o ledlerden qoydurmuwdum, indi kenardan baxiram heqiqeten nese uygunlawmir. Birdaha fikirleri toplamaq lazim.

Deyəsən sitatları qarışdırmısan. :)

Опубликовано:

Deyəsən sitatları qarışdırmısan. :)

Yox brat qariwdirmamiwam, men sene cavab vermek isteyirdim ki, ele AVTOZAVR041 uje menim vereceyim cavabi verdi ki, OEM dumanlilar nakladka soyutma sisteminin qabagini ortur. Indi duran ledleride cixartmaq fikrindeyem. Men sene wekilde gosterdiyim projector ise hem iwiq verir hemde kenarlari setkadir, yeni soyutma sistemine mane olmur.
Опубликовано:

Yox brat qariwdirmamiwam, men sene cavab vermek isteyirdim ki, ele AVTOZAVR041 uje menim vereceyim cavabi verdi ki, OEM dumanlilar nakladka soyutma sisteminin qabagini ortur. Indi duran ledleride cixartmaq fikrindeyem. Men sene wekilde gosterdiyim projector ise hem iwiq verir hemde kenarlari setkadir, yeni soyutma sistemine mane olmur.

Projektor başqa şeydir, dumanaqarşı işıqlar başqa. :)

W 212 bandakı dumanaqarşı ledlərdən tapa bilsən, əla tutacaq məncə. Sadəcə onlar baha başa gələcək.

Belə də ki, Bakıda duman olmur. Məncə çox da ehtiyac yoxdur.

Опубликовано:

Projektor başqa şeydir, dumanaqarşı işıqlar başqa. :)

W 212 bandakı dumanaqarşı ledlərdən tapa bilsən, əla tutacaq məncə. Sadəcə onlar baha başa gələcək.

Belə də ki, Bakıda duman olmur. Məncə çox da ehtiyac yoxdur.

Ele o projectora bakida lupa deyirler. Amma bele xaricde hami projector deyir. Vopwim nese.

Duamni bilmek olmur ele dunen axwam Shekide dumana duwduk ozune neyi varhaa, 4-5 metr gorsenmirdi.

w212-deki wekildekini deyirsense eger ele hemen led-ler bu deqiqe mende mawinda durur.

post-12931-0-51491000-1338312461_thumb.j

Опубликовано:

Bir bunlara baxin dostlar. Paint-de iwlemiwem seliqesiz, nede olsa rengler melumdur. Hansi reng daha yaxwi tutar?

Goy

Qirmizi

Sari

Gumuwu metal

post-12931-0-15420900-1338314308_thumb.j

post-12931-0-69414500-1338314354_thumb.j

Опубликовано: (изменено)

Ele o projectora bakida lupa deyirler. Amma bele xaricde hami projector deyir. Vopwim nese.

Duamni bilmek olmur ele dunen axwam Shekide dumana duwduk ozune neyi varhaa, 4-5 metr gorsenmirdi.

w212-deki wekildekini deyirsense eger ele hemen led-ler bu deqiqe mende mawinda durur.

Mən sənə düzgün adını deyirəm. Projektor başqa şeydir, o sadəcə güclü işıq verir. Adətən yük maşınlarında olur.

Mən Bakıdan danışdım, rayonlardan yox. Rayonlarda güclü duman olur olanda.

Bax, bu maşınlardakı kimisini deyirəm mən.

post-5401-0-83767200-1338382310_thumb.jp

post-5401-0-54932600-1338382311_thumb.jp

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:

Mən sənə düzgün adını deyirəm. Projektor başqa şeydir, o sadəcə güclü işıq verir. Adətən yük maşınlarında olur.

Mən Bakıdan danışdım, rayonlardan yox. Rayonlarda güclü duman olur olanda.

Bax, bu maşınlardakı kimisini deyirəm mən.

Rayonda olmasada Gunewlide duman cox guclu olur olanda. Nese

Rauf bu sence W202-nin harasina qurawdurmaq olar? o ledler qoyulan yere yerlewmez mence. Sen ne fikirlewirsen?

Опубликовано:

Rauf bu sence W202-nin harasina qurawdurmaq olar? o ledler qoyulan yere yerlewmez mence. Sen ne fikirlewirsen?

Elə o deşiklər olan tərəfə düz-qoş etmək olar deyə düşünürəm.

Bir də sən W203 və ya W210 banın dumanaqarşı işıqlarına bax. Onlardan da qoymaq olar məncə.

post-5401-0-25615900-1338383422_thumb.jp

post-5401-0-09140900-1338383423_thumb.jp

Опубликовано:

Elə o deşiklər olan tərəfə düz-qoş etmək olar deyə düşünürəm.

Bir də sən W203 və ya W210 banın dumanaqarşı işıqlarına bax. Onlardan da qoymaq olar məncə.

Onlarin bumperinde dewikler ferqlidir. Mence uygun gelmeyecek, amma belke onu w203-den sokub w202-ye birteher yigmaq olar.

Birde 151-ci posta bax fikrini yaz;)

Опубликовано:

Birde 151-ci posta bax fikrini yaz;)

Mən fikirimi və təklifimi əvvəlcədən yazmışam. :)

Tünd boz rəngdə də rəngləyə bilərsən istəyirsənsə.

Опубликовано:

Mən fikirimi və təklifimi əvvəlcədən yazmışam. :)

Tünd boz rəngdə də rəngləyə bilərsən istəyirsənsə.

Hele disk meselesini hell edek sonra. OK! bax bunlara oxwar deyirem.

Mence diskleri xrom renglesem qeweng gorunerler.

post-12931-0-80988100-1338495394_thumb.j

post-12931-0-45483500-1338495397_thumb.j

post-12931-0-70372200-1338495400_thumb.j

Опубликовано:

Hele disk meselesini hell edek sonra. OK! bax bunlara oxwar deyirem.

Mence diskleri xrom renglesem qeweng gorunerler.

Sən göstərdiyin dizaynlar xrom deyil, metalın öz rəngidir səhv etmirəmsə. Birinci BBS RS-dir, ikinci RS-GT-dir səhv etmirəmsə, üçüncü isə əfsanəvi Le-Mans-dır. Bu disklərlə səndəkilər fərqli şeylərdir. Öz disklərivi əlləşdirmə.

Опубликовано:

Sən göstərdiyin dizaynlar xrom deyil, metalın öz rəngidir səhv etmirəmsə. Birinci BBS RS-dir, ikinci RS-GT-dir səhv etmirəmsə, üçüncü isə əfsanəvi Le-Mans-dır. Bu disklərlə səndəkilər fərqli şeylərdir. Öz disklərivi əlləşdirmə.

Efsanevi, demek nese bahali weydir)))

Sene dediklerim bax bunlardir, bir nezer yetir.

post-12931-0-50230100-1338526797_thumb.j

post-12931-0-33541100-1338526799_thumb.j

post-12931-0-70901400-1338526804_thumb.j

post-12931-0-43161700-1338526807_thumb.j

post-12931-0-26438700-1338526817_thumb.j

Опубликовано:

Men 3-cuye HE deyirem. bes siz?

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...