Android788 Опубликовано: 20 июля 2012 Автор Опубликовано: 20 июля 2012 Ceyhun, əlivi saxla, bu gündəlik maşındı. Pulu ikinci maşına xərclə. Qaqawim men o yazigi demek olarki surmurem. Ele ayanin her gunu iwleyirem ora get bura get, Hec olmasa mawin ustunde etdiyim sehvleri duzeldim sonra dayanacam. Cox heyif men mawini yiganda bu foruma uzv deyildim. Prowluyu izminit nelzya((((( akustika baresinde sene meslehet verdim. disk baresinde de verim - zavodlari tulla slik qoy ))) qabag arxa rasporka )) de qelsin disk baresinde yazdiqlarini bawa duwmedim, bizim dilde mumkunse))) bax bu necedir?
AvtozavR Опубликовано: 20 июля 2012 Опубликовано: 20 июля 2012 Qaqawim men o yazigi demek olarki surmurem. Ele ayanin her gunu iwleyirem ora get bura get, Hec olmasa mawin ustunde etdiyim sehvleri duzeldim sonra dayanacam. Cox heyif men mawini yiganda bu foruma uzv deyildim. Prowluyu izminit nelzya(((((disk baresinde yazdiqlarini bawa duwmedim, bizim dilde mumkunse)))bax bu necedir?Gardash ela disklerdi, cox xoshlayiram bunlari 203 kuzovun ustunde olur bunlar. Neciyedi ?
Android788 Опубликовано: 20 июля 2012 Автор Опубликовано: 20 июля 2012 (изменено) Gardash ela disklerdi, cox xoshlayiram bunlari 203 kuzovun ustunde olur bunlar. Neciyedi ?Evvele Ramazan ayin Mubarek qardash))))Aha w203 un ustunde olur, menimde xowuma geldi, ozude m deyirler nese ki, qabaqlar ensiz arxalar enli olur. ustunde tekerler 225 arxalar 245. Sence nece gorunur, Mence BBS-den 10 qat qewengdir.tavada vardi amma xowuma gelmedi, mence tava diskler senin mwainin kimi gumuw rengleri yaxwi tutur. Изменено 20 июля 2012 пользователем Android788
Wa1do Опубликовано: 20 июля 2012 Опубликовано: 20 июля 2012 Evvele Ramazan ayin Mubarek qardash)))) Aha w203 un ustunde olur, menimde xowuma geldi, ozude m deyirler nese ki, qabaqlar ensiz arxalar enli olur. ustunde tekerler 225 arxalar 245. Sence nece gorunur, Mence BBS-den 10 qat qewengdir. tavada vardi amma xowuma gelmedi, mence tava diskler senin mwainin kimi gumuw rengleri yaxwi tutur. İndi başa düşdüm niyə bu taxtabaşlar M deyir. BMW M-in şinləri fərqli enlilikdə olduğuna görə bu savadsızlar elə deyir. Tava da zor tutacaq. Əgər tava orijinaldısa, mən deyərdim götür. 1
Android788 Опубликовано: 20 июля 2012 Автор Опубликовано: 20 июля 2012 İndi başa düşdüm niyə bu taxtabaşlar M deyir. BMW M-in şinləri fərqli enlilikdə olduğuna görə bu savadsızlar elə deyir. Tava da zor tutacaq. Əgər tava orijinaldısa, mən deyərdim götür. Eh mende ona dedimeee M BMW-nin M-i dedi yox enli olanlara M deyirler. LOL. bunlar lap prikoldurlaree. Ok Rauf, bunlara kliyent tapim sonra onlara uje yerinde baxib secib alaram.))))
West Опубликовано: 20 июля 2012 Опубликовано: 20 июля 2012 Men o diskleri ne qeder axtarmiwdim tapa bilmemiwdim bazarda) Onlar daha chox 203-e yaxwi tutur, senin mawinina ancaq tava.
Android788 Опубликовано: 20 июля 2012 Автор Опубликовано: 20 июля 2012 Men o diskleri ne qeder axtarmiwdim tapa bilmemiwdim bazarda) Onlar daha chox 203-e yaxwi tutur, senin mawinina ancaq tava.Ok cox sag meslehete gore. 2-1 tava deyenlerin xeyrine. 2-3 gunde sebr edim. BBS-lere muwteri tapim sonra alim. Amma onuda deyim ki, Tava ucuz idi chem bu diiskler.
West Опубликовано: 20 июля 2012 Опубликовано: 20 июля 2012 Men senin yerinde olsam umumiyyetle bbs-leri deyiwdirmezdim... artiq yazmiwdim bu haqqda
Android788 Опубликовано: 20 июля 2012 Автор Опубликовано: 20 июля 2012 (изменено) Men senin yerinde olsam umumiyyetle bbs-leri deyiwdirmezdim... artiq yazmiwdim bu haqqdaEger zehmet deytilse bir daha yazardiz. Menim uchun lap yaxwi olar ki, diskler qalsun ona vereceyime bawqa etmek istediyim iwler var. W210 guzgulerini qoydurmaq isteyirem. motorlu, knopkasi ile birlide 240AZN, ustanovka daxil. Изменено 20 июля 2012 пользователем Android788
Android788 Опубликовано: 20 июля 2012 Автор Опубликовано: 20 июля 2012 Tekerlerin indiki olchusunu yaz bir dene 225/45/17
West Опубликовано: 20 июля 2012 Опубликовано: 20 июля 2012 225/40(45)/17 qabaq ve 255/35(40)/17 arxa qurtardi getdi. ve + 1lik rezin prostavkalar.
Android788 Опубликовано: 20 июля 2012 Автор Опубликовано: 20 июля 2012 225/40(45)/17 qabaq ve 255/35(40)/17 arxa qurtardi getdi. ve + 1lik rezin prostavkalar.Zanijeniya deyirsen edim? 1 lik rezinlerle! Zanijeniyani uchun menim avto yaramir, Fuad bilir, bu menim gundelik mawinimdir, mende bunda daimi aletler ve avadanliqlar olur, hemde ailevi rayonada bunla gedirem. inwaAllah 1 avqust Qaxa hazirlawiram. Yeni 1 sozle men bunu gunler boyu chapiram. Getdiyim yollara zanijeniya dozmez, Evvel usta ile meslehetlewmek lazimdir ki, zanijeniya bizim yollarda neye zerer ola biler.
West Опубликовано: 20 июля 2012 Опубликовано: 20 июля 2012 hami eliyir problem yoxdu narahat olma Bawqa cur vid vere bilmeyeceksen, onda stock ele hamsini ve mawini yaddan chixart
Android788 Опубликовано: 20 июля 2012 Автор Опубликовано: 20 июля 2012 hami eliyir problem yoxdu narahat olma Bawqa cur vid vere bilmeyeceksen, onda stock ele hamsini ve mawini yaddan chixart Oriki tuta bilirem ki, onunkini bir surum baxim necedir. Ele hey herden yolda gorurem ya bawqa yone gedir yada men mewgul oluram. Orikin w202-sin surum sonra 100% qerar verecem. SOZ
Wa1do Опубликовано: 21 июля 2012 Опубликовано: 21 июля 2012 225/40(45)/17 qabaq ve 255/35(40)/17 arxa qurtardi getdi. ve + 1lik rezin prostavkalar.Ay müsəlman! Profil az olanda maşın sərtləşir və maşını daha çox aşağı salmalı olursan ki, arka ilə protektorun arasındakı məsafə azalsın. Orxan otuzdurmuşdu haa, göy C-klass-ında, ondan da çox otuzdurmalıdır. Mən o vaxt Orxanla söhbət etdim, dedi Rauf, maşında özüm və valideynlərim olanda, bəzi yerlərdə sürtür. Bamperim bütün sürtülüb, cızıq-cızıqdı. İndi durmusan gör nə məsləhət görürsən. Ceyhunun halında bu maşını aşağı salmaq artıq xərcdən başqa heç nə deyil. İş maşınını da adam efir üçün yığar? Bu adamın maşını səhər işin qabağında durub, axşam da məhlədə evin qabağında durmur. Ceyhun, sən məhlə uşağıma qulaq asma, maşına maksimum 1-lik rezin qoy, vəssəlam. Sənə saz xodovoy lazımdı, super vid yox! İşə baxmağa gedəndə heç kim sənin maşınıvın duruşuna baxmayacaq. Əsas maşının səliqəli olsun, özün səliqəli geyin ki, işini görəcəyin adam qabağında ciddi adam olduğunu görsün. 1
Android788 Опубликовано: 21 июля 2012 Автор Опубликовано: 21 июля 2012 Ay müsəlman! Profil az olanda maşın sərtləşir və maşını daha çox aşağı salmalı olursan ki, arka ilə protektorun arasındakı məsafə azalsın. Orxan otuzdurmuşdu haa, göy C-klass-ında, ondan da çox otuzdurmalıdır. Mən o vaxt Orxanla söhbət etdim, dedi Rauf, maşında özüm və valideynlərim olanda, bəzi yerlərdə sürtür. Bamperim bütün sürtülüb, cızıq-cızıqdı. İndi durmusan gör nə məsləhət görürsən. Ceyhunun halında bu maşını aşağı salmaq artıq xərcdən başqa heç nə deyil. İş maşınını da adam efir üçün yığar? Bu adamın maşını səhər işin qabağında durub, axşam da məhlədə evin qabağında durmur. Ceyhun, sən məhlə uşağıma qulaq asma, maşına maksimum 1-lik rezin qoy, vəssəlam. Sənə saz xodovoy lazımdı, super vid yox! İşə baxmağa gedəndə heç kim sənin maşınıvın duruşuna baxmayacaq. Əsas maşının səliqəli olsun, özün səliqəli geyin ki, işini görəcəyin adam qabağında ciddi adam olduğunu görsün. Rauf demek 1lik alib qoydursam iw tamam olur? Xdovoya esas fikir verirem, chunki gedib hardasa yolda qalmaq fikrim yoxdur. Ehh mawinin temizliyine cox vaxt ayira bilmirem inan, Otpuskuma 8 gun qalib deye iwlerim vapwe sixdir. Seher ora bura, axwam olur iftar yuyunmaq dincelmek axwam namazi yixilib yatiram seherde eyni weyler. Bugun ele bagda ozum verdim wlankin altina yudum. Iwim goreceyim adamlari sen menden yaxwi taniyarsan Budas ene soz verdiyim wekiller 2
Wa1do Опубликовано: 21 июля 2012 Опубликовано: 21 июля 2012 Rauf demek 1lik alib qoydursam iw tamam olur? Xdovoya esas fikir verirem, chunki gedib hardasa yolda qalmaq fikrim yoxdur. Ehh mawinin temizliyine cox vaxt ayira bilmirem inan, Otpuskuma 8 gun qalib deye iwlerim vapwe sixdir. Seher ora bura, axwam olur iftar yuyunmaq dincelmek axwam namazi yixilib yatiram seherde eyni weyler. Bugun ele bagda ozum verdim wlankin altina yudum. Iwim goreceyim adamlari sen menden yaxwi taniyarsan Budas ene soz verdiyim wekiller Həə, 1-lik rezin artıqlaması ilə bəsdir. Ondan artığı sənə yaramayacaq. Mən Orxanla söhbət etmişəm, ona görə bilirəm sənə nə deyirəm. Baqaj əladır. Xeyirli olsun inşAllah. Qol-qıçıvı sındırma, diqqətli ol velosipedi sürəndə.
Android788 Опубликовано: 21 июля 2012 Автор Опубликовано: 21 июля 2012 Həə, 1-lik rezin artıqlaması ilə bəsdir. Ondan artığı sənə yaramayacaq. Mən Orxanla söhbət etmişəm, ona görə bilirəm sənə nə deyirəm. Baqaj əladır. Xeyirli olsun inşAllah. Qol-qıçıvı sındırma, diqqətli ol velosipedi sürəndə. Aha ok, onda o qaldi bawqa vaxta sabah iwlerim var bir az, otpuskaya getmemiwden ederem onda.Cox sag, yaxwisini aldim ki hem pis gorunmesin hemde mawina ziyan vermesin. Sen goresen men nece sururem. Bezi kadrlari cekdirib qoyaram baxarsan
PcTec Опубликовано: 24 июля 2012 Опубликовано: 24 июля 2012 Классная тачка какая!Симбиоз БМВ и Мерседеса!Комфортная как с класс,управляется как М3А тянет как М6 4
Рекомендуемые сообщения