Перейти к содержанию

M.B W202 / 90 LT 788

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

17lik disk qoyajaxsansa, onda hech bunlari dayishma.

17 lesh gorsanajak.

Hem de xetrive deymesin, 1.8 mercedes onsuzda getmir, ona gore de onun derdini elama. (menim mashinim 1.6dir)

Cavid eger bunlari deyiwmiyimse, eger! Bunlari onlar tipli yigmaq isterem, Yeni icerisini Qara mat veya Xrom renglemek isterem ki, ele bir dizayn alinsin. He?

Qaqawim men bunu qebul edirem niye xetrime deysin))))

+ 1

17 qoymaqdansa, zavodskoy 15-lik shtampovka yaxshidi.

ZAvodskoy 15-lik qoysam uje daha denen mawini zavod varianta qaytarimda. O diskler mawini sixirdi. Bu diskler mawini gozde acir. Baxanda ferqli gorsenir.

Опубликовано:

Uşaqlar düz deyir, 17-i 17-ə dəyişməyə dəyməz.

Boş-boşuna pul xərcləmə.

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Ele o pula 300L bezin tokerem.xaxaxa. Vsyo daha daniwdiq, 17-ler qalir, Sadece pasadkani birbala endrim i vsyo. Pedal ve skorost gelsin hele, onlada demek olar iw tamamlanir. Monitor meselesini saxladim, chunki ona uawagim ayda 2 defe baxsa boyuk weydir, hemde 195 dollara gelib cixirdi mene. hele demirci ve xrom demir xerci hardasa 200AZN-e gelib bawa cixacaqdi.

Опубликовано:

Əla, əla! :)

Bununla da işi bitir.

Sevinme bunla iw bitsede belke, senle iwim bitmeyecek. LOL

Indi daniwdim Almaniya ile, orani axtariwa buraxiram))) Isvecden bir yaxwi xeber cixmadi.

Опубликовано: (изменено)

Sevinme bunla iw bitsede belke, senle iwim bitmeyecek. LOL

Indi daniwdim Almaniya ile, orani axtariwa buraxiram))) Isvecden bir yaxwi xeber cixmadi.

Mən buralardayam da. :)

İnşAllah xoş xəbər çıxar.

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:

Mən buralardayam da. :)

İnşAllah xoş xəbər çıxar.

Xow xeber iwlerimden gelsinde , sonra o xowxeber cixar))))

Опубликовано:

Fariz, mühərrik zəifdir də. 1.8-ə 18 qoysa ola bilsin mühərrikin gücü çatmaz.

ela boyuk diskleri zeif morota goyallarda, onsuzda getmir...dostumda/gardashimda C36 amgdir, zakaz edib 17 yungul disklar ki mashini ucurda bilsin...mende de 3.0 getmeyi elbetdeki gedir, amma! 550 olsaydi ya he4 olmasa 540, 18den yuxari goymazdim hecvaxt.

Опубликовано:

Yeni wekiller

Rauf bayaq mawinla winler arasindaki mesafeni olcdum. Qabaqlarda 4barmaq yarim, arxada 2 barmaq ancaq.

post-12931-0-30288100-1338745020_thumb.j

post-12931-0-75016300-1338745086_thumb.j

post-12931-0-99212100-1338745180_thumb.j

post-12931-0-49429900-1338745263_thumb.j

post-12931-0-43405600-1338745350_thumb.j

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Rauf, seher mawinin winlerle arasindaki mesafeni olcdum,

Demek

Qabaqlarda 4 barmaq yarim

Arxada 2 barmaq ancaq!

Опубликовано:

Rauf, seher mawinin winlerle arasindaki mesafeni olcdum,

Demek

Qabaqlarda 4 barmaq yarim

Arxada 2 barmaq ancaq!

Sən metrə ilə ölç, millimetrlə yaz. Arxada 225/50/R17 şinlərlə o qədərdir, 225/45/R17 qoyanda o məsafə artacaq.

Опубликовано:

Sən metrə ilə ölç, millimetrlə yaz. Arxada 225/50/R17 şinlərlə o qədərdir, 225/45/R17 qoyanda o məsafə artacaq.

ele indi 225/45/17-dirde. dedim axi winleri deyiwdirdim.
Опубликовано:

ele indi 225/45/17-dirde. dedim axi winleri deyiwdirdim.

Səndə maşın gündəlikdir. Arxaya əl vurma, qabağı bir az aşağı sal.

Ancaq mən məsləhət görərdim ki, iş üçün ayrı maşın alasan. Bu maşını belə istifadə etməyə dəyməz. O maşına da 17 düyümlük disklər, nakladkalara qapaq qoymaq olar. ;) Evdə onsuz da başqa maşın var. O ailə maşını olsun, birini də iş maşını et, instrument zad danışmaq üçün.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Səndə maşın gündəlikdir. Arxaya əl vurma, qabağı bir az aşağı sal.

Ancaq mən məsləhət görərdim ki, iş üçün ayrı maşın alasan. Bu maşını belə istifadə etməyə dəyməz. O maşına da 17 düyümlük disklər, nakladkalara qapaq qoymaq olar. ;) Evdə onsuz da başqa maşın var. O ailə maşını olsun, birini də iş maşını et, instrument zad danışmaq üçün.

Mende mawin gundelikdir, Amma az surulur demke olar. Ekser hallarda iwin qabaginda olur. Iw duwendeuje, Novxani, Shuvelen, merdekan, Bilgeh. Turkan bu istiqametlere gedirem.

Butun mawinlar zanitdirde, Mene ancaq bu yariyir. Hem yuk vura bilirem, hemde instrumentleri yiga bilirem. Tiguana yigmaga ureyim gelmez. O celidir. Amma men bu cewkani sen deyen o pint ustalar kimi saxlamiram axi. Temizleyirem, salona hecne yigmiram, anaq baqaja, orada hemiwebardaq olsada, herzama temizdir))))

Опубликовано:

Ashagi saldirmalisan. Men bunun tereftari deyilem, amma bele disklerle yatizdirmalisan mashini, hech olmasa biraz.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ashagi saldirmalisan. Men bunun tereftari deyilem, amma bele disklerle yatizdirmalisan mashini, hech olmasa biraz.

Oldu Cenab Administrator :ypx: .

Sadece siz bilirsinizmi hansi nov rezin ve necelik? Men uje hecbir ustaya veya avtohisse satana inanmiram! Rauf mene 1 lik demiwdi. Amma men ustadan 1 lik soruwdum dedi mawin cox awagi duwecek. Daha bilm irem duz deyir ya yox!

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Hormetli forumcanlar bir bunlara baxin, ne meslehet gorursuz?

1-ci wekildeki jaluzlere ne deyirsiz?

2-ci wekildeki krila cixintisina ne deyirsiz?

3-cu wekildeki kapot jaluzlerine ne deyirsiz? bunlari men wekildekinden seliqeli etdirmek fikrindeyem.

post-12931-0-21411300-1339262257_thumb.j

post-12931-0-44196300-1339262261_thumb.j

post-12931-0-33435400-1339262295_thumb.j

Опубликовано:

1. shittiy

2. shittiy

3. shittiy

:D

Duz qatariq duzeler, sen narahat olma.
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...