Перейти к содержанию

Моя коллекция машин 1:18 1:43

Bus'ka

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
У меня дома лежит хор-хор поверфул для моей модельки... Скоро поставлю.

А у меня Rauf Engineering :) . Сам сделал.

А что за глушак y тебя? Покажи ка.

Опубликовано:
Носок засунул на задние стекло?:)

Нет ала, порезал кусок тюл. Твои 06-ки не пришли ещё?

Опубликовано:
Аля, купил 17" :D диски, как вам?С зади терет ужасно. :lol:

Бомба получилось! :)

Передние колеса развал специально поставил? )

Опубликовано: (изменено)
Бомба получилось! :crazy:

Передние колеса развал специально поставил? )

Спасибо Фариз.Ещё буду сделат диски как корметал.

Я с 13-того лета поднимаю передок моделок. Мой первый работа был это. Над этой машину многo чего научил. Сделать диски, шины, глушак, салон, калонки, поставить широкие покрышки,работать с шпателёвкой,шкурить ровно и т.д. В конце она сдох, уже не терпел. Развал, да, ради прикола сделал. Ночью как поставил диски, сфоткал и поставил сюда.

post-5401-1259932036_thumb.jpg

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:
Bax belə təkərlərdi. Oxunu özün yığmalısan. O işlər üzrə artıq mütəxəssis olmuşam. Nivanın motorunu çıxardim, təzdən oxu saxlayan hissəni yığdım bir dəfə.

Bax, şəkildəki Niva. Dİskləri 6-cı seriya BMW-dəndir. Bakıdan çıxmazdan əvvəl arxasına tül pərdə də yığmışam.

Həmin təkərə başqa disk yığmaq istəyirəm. Lider kimi disk də yığmaq mümkündü bğyük olana. Bunların parıltılısı, kənarları parıltılı olanı və başqa çizgilərlə olanları da var. Model bizim pulla 3 manatdı hardasa.

salam .qaqa mene o kurshitelin qiymetin deyerdunde.suzde 07-nin zavod diski satilir?onlari qoymaq isteyirem oz 06 ma a to ijevski diskilernen yeri he4 yoxdu.i ye6o mene lazimdi 215 pakri6ka

Bax belə təkərlərdi. Oxunu özün yığmalısan. O işlər üzrə artıq mütəxəssis olmuşam. Nivanın motorunu çıxardim, təzdən oxu saxlayan hissəni yığdım bir dəfə.

Bax, şəkildəki Niva. Dİskləri 6-cı seriya BMW-dəndir. Bakıdan çıxmazdan əvvəl arxasına tül pərdə də yığmışam.

Həmin təkərə başqa disk yığmaq istəyirəm. Lider kimi disk də yığmaq mümkündü bğyük olana. Bunların parıltılısı, kənarları parıltılı olanı və başqa çizgilərlə olanları da var. Model bizim pulla 3 manatdı hardasa.

sen bu nivani hardan tepmisan? qiymetin dede nooolar. Goy rengi varsa bidene te6kil eliyerdunde

salam .qaqa mene o kurshitelin qiymetin deyerdunde.suzde 07-nin zavod diski satilir?onlari qoymaq isteyirem oz 06 ma a to ijevski diskilernen yeri he4 yoxdu.i ye6o mene lazimdi 215 pakri6ka

Ataş,mən Tallindəyəm. Burda jiqulinin oyuncağı var ki, diski də olsun?! Sənə başqa maşın, amma, əlində olan modelə uyğun gələn disk-tərəki olan model alıb göndərə bilərəm. 215 təkər yoxdu, amma ona oxşayan disk-təkər var, şəkildə qoymuşam. Mənim 06-dakı indiki dsklər başqa modeldəndir, sadəcə uyğun gəldi, yaraşdı, vurdum üstünə.

Bax şəkildəki təkərlərdən göndərə bilərəm, amma, yığa biləssən maşına? Disklərin parıltılısı da var. Sən 06-nı necə yığmaq istəyirsən?

Hansı qluşakı deyirsən? Bir də yazanda mumkunsə ya rus dilində, ya da təmiz Azərbaycan dilində yaz, başa düşməkdə çətinlik çəkirəm.

Niva Brabus-057 adlı istifadəçinindi. Alanda söz verdim ki, istədiyi kimi yığacam. Bakıda idim onda. İndi isə Tallindəyəm. Yadımda qalan göy rəngi yoxdu. Amma, rəngləmək problem deyil.

post-5401-1259960628_thumb.jpg

post-5401-1259960629_thumb.jpg

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:
Ataş,mən Tallindəyəm. Burda jiqulinin oyuncağı var ki, diski də olsun?! Sənə başqa maşın, amma, əlində olan modelə uyğun gələn disk-tərəki olan model alıb göndərə bilərəm. 215 təkər yoxdu, amma ona oxşayan disk-təkər var, şəkildə qoymuşam. Mənim 06-dakı indiki dsklər başqa modeldəndir, sadəcə uyğun gəldi, yaraşdı, vurdum üstünə.

Bax şəkildəki təkərlərdən göndərə bilərəm, amma, yığa biləssən maşına? Disklərin parıltılısı da var. Sən 06-nı necə yığmaq istəyirsən?

Hansı qluşakı deyirsən? Bir də yazanda mumkunsə ya rus dilində, ya da təmiz Azərbaycan dilində yaz, başa düşməkdə çətinlik çəkirəm.

Niva Brabus-057 adlı istifadəçinindi. Alanda söz verdim ki, istədiyi kimi yığacam. Bakıda idim onda. İndi isə Tallindəyəm. Yadımda qalan göy rəngi yoxdu. Amma, rəngləmək problem deyil.

sen o nivani Bakida almishdun yoxsa Tallinde. birde bir eshya gondersen nece gondereceysen?

Опубликовано:

Yazılanı düz oxu mümkünsə.

Tarqovudan almışdı o vaxt, 10 manata. 28 mayda da tapmaq olar məncə. Həmişə olduğu kimi poçtla. Başqa necə göndərirlər ki?

Опубликовано:
avtomaniya.. nivani hardan almisan ?? bakida kimse yerini bilir niva ?? ag veya qara rengde...

Orda yazmışam axı Niva mənim deyil. Yazılanı niyə oxumursuz? Lap Muradın gününə düşdüm eee, Nİva Brabus-057 nikli istifadəçinindi. Onunla mən məktəbdən dostam. Tarqovuda almışdıq. Alanda mən də yanında idim, söz verdim ki, Azeri Style yığacam. O maşına 6-cı seriya BMW qurban verdim :( . Ağ rəngi var, amma, qara yoxdu. Onun arxasını aşağı salmaq elə də asan deyil. Motoru çıxarmışam şəkildəki Nivada. Təzdən təkərin durması üçün yer düzəltmişəm orda. Səliqəsənsə başa salaram, yığarsan.

Pərviz də qara rəngdə istəyirdi, dedim boya al rəngləyim, bugün, sabah, mən artıq gəldim çıxdım Tallinə. Gələndə təbii olaraq 06-nı özümlə gətirdim.

Опубликовано:

avtomaniya: mende senin 06 vin rubin rengi var onu yigmaq istemirem 4unki diskileri ijdi .onu AKKuratno ag renge nece elemey olar ? birdeki burda BAKIDA men gormushem 20 cm VAZ 2108 , NIVA .amma 06, 07 gormemi6em ,sene he4 yerde rastiva gelmiyib?

Orda yazmışam axı Niva mənim deyil. Yazılanı niyə oxumursuz? Lap Muradın gьnьnə dьşdьm eee, Nİva Brabus-057 nikli istifadəзinindi. Onunla mən məktəbdən dostam. Tarqovuda almışdıq. Alanda mən də yanında idim, sцz verdim ki, Azeri Style yığacam. O maşına 6-cı seriya BMW qurban verdim :( . Ağ rəngi var, amma, qara yoxdu. Onun arxasını aşağı salmaq elə də asan deyil. Motoru зıxarmışam şəkildəki Nivada. Təzdən təkərin durması ьзьn yer dьzəltmişəm orda. Səliqəsənsə başa salaram, yığarsan.

Pərviz də qara rəngdə istəyirdi, dedim boya al rəngləyim, bugьn, sabah, mən artıq gəldim зıxdım Tallinə. Gələndə təbii olaraq 06-nı цzьmlə gətirdim.

:( oxumushdum. prosto alinma yerini bilmek isteyirdim. thankss.. necheye almishdiniz ??? halaldi. efir duzeltmisen.

Изменено пользователем Mc-TuRBo
Опубликовано:
avtomaniya: mende senin 06 vin rubin rengi var onu yigmaq istemirem 4unki diskileri ijdi .onu AKKuratno ag renge nece elemey olar ? birdeki burda BAKIDA men gormushem 20 cm VAZ 2108 , NIVA .amma 06, 07 gormemi6em ,sene he4 yerde rastiva gelmiyib?

06-nı 28 maydan almışam, 6 manata. Orda ucuzdu, get ora. 1:43 görmüsən 08, Niva? 07 pis gündədi, yaxşı model yoxdu, heç axtarma. Disklər şindən ayrılır, ayır, boya al, səliqəylə püskürt. Amma, o disklərə ağ rəng yaraşmayacaq. Gəl sənə şəkildəki təkərlərdən göndərim, qara rəngdə vur üstünə. Amma, oxu özün yığmalısan.

:( oxumushdum. prosto alinma yerini bilmek isteyirdim. thankss.. necheye almishdiniz ??? halaldi. efir duzeltmisen.

Qiymətini də yazmışam, yuxardakı postda. 10 manata almışdıq. Sən 28 maya get, orda ucuzdu. Mən bu 06-nı 6 manata almışam. Tarqovuda bir az bahadı.

Опубликовано:
06-nı 28 maydan almışam, 6 manata. Orda ucuzdu, get ora. 1:43 görmüsən 08, Niva? 07 pis gündədi, yaxşı model yoxdu, heç axtarma. Disklər şindən ayrılır, ayır, boya al, səliqəylə püskürt. Amma, o disklərə ağ rəng yaraşmayacaq. Gəl sənə şəkildəki təkərlərdən göndərim, qara rəngdə vur üstünə. Amma, oxu özün yığmalısan.

Qiymətini də yazmışam, yuxardakı postda. 10 manata almışdıq. Sən 28 maya get, orda ucuzdu. Mən bu 06-nı 6 manata almışam. Tarqovuda bir az bahadı.

10 manata ?? ne yaxshi.. hansi terefden almishdiniz ?? yadindadir ?

Опубликовано:
10 manata ?? ne yaxshi.. hansi terefden almishdiniz ?? yadindadir ?

Yarım dairələrin arasında satırlar ee, modellər, oralara bax. İndi yenidəntikmə işləri gedir məncə, bilmirəm oraları yığışdırıblar ya yox. Olmasa 28 maya get. Amma, yaxşısı 28 maydı. İstəsən başa salaram, gedib baxarsan.

Yarım dairələrin arasında satırlar ee, modellər, oralara bax. İndi yenidəntikmə işləri gedir məncə, bilmirəm oraları yığışdırıblar ya yox. Olmasa 28 maya get. Amma, yaxşısı 28 maydı. İstəsən başa salaram, gedib baxarsan.

onu bildim haradir. bes 28de hardadir ??

Изменено пользователем Mc-TuRBo

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...