Перейти к содержанию

Моя коллекция машин 1:18 1:43

Bus'ka

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Баш усте:) так грозно написал:)

подожи пару дней пусть в Баку придут да

Опубликовано:
Вот цешка в амг

завтра посотрю есть ли просто...

а почем ето красавиться серего цвета?

Опубликовано:
olsa istiyerem. sende varsa qiymetin denen zehmet olmasa

Bax belə təkərlərdi. Oxunu özün yığmalısan. O işlər üzrə artıq mütəxəssis olmuşam. Nivanın motorunu çıxardim, təzdən oxu saxlayan hissəni yığdım bir dəfə.

Bax, şəkildəki Niva. Dİskləri 6-cı seriya BMW-dəndir. Bakıdan çıxmazdan əvvəl arxasına tül pərdə də yığmışam.

Həmin təkərə başqa disk yığmaq istəyirəm. Lider kimi disk də yığmaq mümkündü bğyük olana. Bunların parıltılısı, kənarları parıltılı olanı və başqa çizgilərlə olanları da var. Model bizim pulla 3 manatdı hardasa.

post-5401-1259456106_thumb.jpg

post-5401-1259456107_thumb.jpg

post-5401-1259456108_thumb.jpg

post-5401-1259456109_thumb.jpg

post-5401-1259456259_thumb.jpg

Опубликовано:
Bax belə təkərlərdi. Oxunu özün yığmalısan. O işlər üzrə artıq mütəxəssis olmuşam. Nivanın motorunu çıxardim, təzdən oxu saxlayan hissəni yığdım bir dəfə.

Bax, şəkildəki Niva. Dİskləri 6-cı seriya BMW-dəndir. Bakıdan çıxmazdan əvvəl arxasına tül pərdə də yığmışam.

Həmin təkərə başqa disk yığmaq istəyirəm. Lider kimi disk də yığmaq mümkündü bğyük olana. Bunların parıltılısı, kənarları parıltılı olanı və başqa çizgilərlə olanları da var. Model bizim pulla 3 manatdı hardasa.

менде бах беле нива вар о на бир шей тапмаг олар???post-9121-1259480374_thumb.jpg

Опубликовано:
менде бах беле нива вар о на бир шей тапмаг олар???post-9121-1259480374_thumb.jpg

Sən təkərin diametrini mənə de, bir də maşının şəkillərini göstər baxım görüm nəyi var, nəyi yox. Arxa təkəri motorladı? Mən qoyduğum Nivanın təkərləri zavoddu, sadəcə disklərini dəyişmişəm. Qluşak da düz-qoş eləmək olar. 06-a şəkildəki disklərdən yığmaq fikrindəyəm İnşallah.

post-5401-1259504692_thumb.jpg

Опубликовано:
Sən təkərin diametrini mənə de, bir də maşının şəkillərini göstər baxım görüm nəyi var, nəyi yox. Arxa təkəri motorladı? Mən qoyduğum Nivanın təkərləri zavoddu, sadəcə disklərini dəyişmişəm. Qluşak da düz-qoş eləmək olar. 06-a şəkildəki disklərdən yığmaq fikrindəyəm İnşallah.

хее маторлады шекилини чекиб асарам бес глушитель нечийеди

Опубликовано:
хее маторлады шекилини чекиб асарам бес глушитель нечийеди

Mən sənə PM-lə başa salaram necə motoru çıxardasan,əgər istəyirsənsə, səliqəlisənsə düzəldəssən. Brabus-057 mənim kimi incə işləyə bilmir deyə özüm düzəltdim ki, zaylamasın modeli(Niva onundu, alanda söz verdim ki, istədiyi kimi yığacam) Kurşiteli necə düzəltdiyimi deyəndə özün güləssən. 06-nin kurşitelinə bax, gör necədi? Xoşuva gəlir? Sənə qaqaşın bir dənə Eus təşkil eləyər :zor: , olar bomba.

Опубликовано:

чох сагол Нива сыныб текери зад баладжа ушуг гетуруб сындыраб инди заказ вермишем гетирмелидилер глушители нейнен дезелтмисен ???

Брабус_057 демей оларки хер гюнь герурем???

Опубликовано:
Mən sənə PM-lə başa salaram necə motoru çıxardasan,əgər istəyirsənsə, səliqəlisənsə düzəldəssən. Brabus-057 mənim kimi incə işləyə bilmir deyə özüm düzəltdim ki, zaylamasın modeli(Niva onundu, alanda söz verdim ki, istədiyi kimi yığacam) Kurşiteli necə düzəltdiyimi deyəndə özün güləssən. 06-nin kurşitelinə bax, gör necədi? Xoşuva gəlir? Sənə qaqaşın bir dənə Eus təşkil eləyər :zor: , olar bomba.

Глушитель - кнопка от авторучки?

Опубликовано: (изменено)
чох сагол Нива сыныб текери зад баладжа ушуг гетуруб сындыраб инди заказ вермишем гетирмелидилер глушители нейнен дезелтмисен ???

Брабус_057 демей оларки хер гюнь герурем???

Pərvizin də Nivasını bacısı oğlu xoşbəxt eləyib. İstəsən, Pərvizə denən göstərsin sənə necə yiğmışam onun arxa oxunu. Yığanda görərsən. O mənim ustalıq sirrimdi :) . Əsas maşını al, sonrası problem deyil. Pərvizə denən göstərsin sənə onun üçün necə tül pərdə yığmışam. O qıjıya neçə dəfə dedim maşının təkərini ölç, diametrni mənə de, burdan sənə efir disk-təkər göndərim. Hələ də ölçür :) .

P.S. Sən Pərvizgilin məhləsində qalırsan?

Burda bir dənə vint açan tapa bilməmişəm ki, maşının arxa təkərlərini də qoyum. Maşın mənə yazıq-yazıq baxır, deyir insafsız arxa əkərləri də dəyiş də. Beynimə düşmüşdü real maşın kimi ön ehtiyat hissələrin bəzi detallarını düzəlim, amma, çətin alınsın :) . Amma, çanaqları yığmaq istəyirəm. İnşallah görüm nə olur.

Глушитель - кнопка от авторучки?

Нет Фариз, не угадал. Глушитель хочеш для сваю модельку? :)

Посматри фотку. :)

post-5401-1259665462_thumb.jpg

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:
Нет Фариз, не угадал. Глушитель хочеш для сваю модельку? :)

У меня дома лежит хор-хор поверфул для моей модельки... Скоро поставлю.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...