Перейти к содержанию

az 10 DХ 116

orxan116

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Orxandan, ya da Əlidən soruş, onlar deyəcək hardan ala bilərsən. Əgər yaddaşım məni aldatmırsa, Orxan göy 202-ə Bilstein firmasının istehsalı olan W124 üçün nəzərdə tutulmuş idman üslublu amortizator və yaylarını qoymuşdu.

Orxandan sorusharam chox sag ol.Sport purjunla ne qeder dusher ashagi?

en yaxsısı ve ucuzu e200 in yaylarini goy ve onlari kessen daha yaxsi olar neinki ozunkileri .

E200 neye gore?

Опубликовано:
E200 neye gore?

e200 n yaylari daha kisadi , ve e200 yaylarindan 2 halga kesson , masin hem asaga yaticey hemde yayin sertliyi cox deyismiyicey amma e 300 de eyni vide gelmey icun artig 3-4 halga kesilmelidi hemde yayin sertliyide dah az olucey , masin otanib dusucey .

Опубликовано: (изменено)
Orxandan sorusharam chox sag ol.Sport purjunla ne qeder dusher ashagi?

Orda sadəcə yaylar deyil, həm də amortizatorlardır. Yaxşısı hamısını dəyişməkdi. İmkanın çatmasa, tələsmə, səbr et.

e200 n yaylari daha kisadi , ve e200 yaylarindan 2 halga kesson , masin hem asaga yaticey hemde yayin sertliyi cox deyismiyicey amma e 300 de eyni vide gelmey icun artig 3-4 halga kesilmelidi hemde yayin sertliyide dah az olucey , masin otanib dusucey .

Amortizatorlar neyləyəcək bəs? :) Ola bilsin sadəcə E200-ün yayları bəs edəcək, çünki çəkicə E200 daha yüngüldür.

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:

Ustaynan danishdim deyir seher getir.Indi ne deyirsiz E200in alib yaylarin?qabag alimda yeqinki?yoxsa hemde arxani alim?

Опубликовано:
Ustaynan danishdim deyir seher getir.Indi ne deyirsiz E200in alib yaylarin?qabag alimda yeqinki?yoxsa hemde arxani alim?

Mən deyərdim idman üslublu yay və amortizatorlar al.

Опубликовано:

Rauf qardash o baha basha gelecek olari sora alaram indi bu sat bu yaylardanda esas ishler var.Ona gore ala bilmirem bu sat.

Опубликовано:

E200in qabaglari alim yoxsa dallarida?

Diskileri axirki duzeltdirdim ela chixib hech vurmur mashAllah.

Diskileri axirki duzeltdirdim ela chixib hech vurmur mashAllah.

Rauf qardash o baha basha gelecek olari sora alaram indi bu sat bu yaylardanda esas ishler var.Ona gore ala bilmirem bu sat.

Qiymətini maraqlanmısanmı?

Изменено пользователем Avtomaniya
Опубликовано:

Yox necheye olar?Usta tanishdi bayaq getdim danishdim 4in kesib salacag ashagi 40manata dedi.Qiymet ela dedi.

Опубликовано:
Yox necheye olar?Usta tanishdi bayaq getdim danishdim 4in kesib salacag ashagi 40manata dedi.Qiymet ela dedi.

Qiyməti bilmədən cibivə uyğun olmadığını necə qərara almısan? :) Kəsmək problem deyil, amma o halda maşın kələ-kötür yerlərdə tullanacaq, ola bilsin amortizatorlar da töküləcək bir müddət sonra. :) Düzdü, 40 manata deyil idman üslublu yay və amortizatorlar, amma bir maraqlan, gör neçəyədir. Tələsib iki qat xərcə salma özüvü.

Опубликовано:

Hardan maraglanim bilmirem axihansi saytdadi olar bura necheye basha gelib chixar olari qoyduqdan sora ne qeder dushecek ashagi men dediyim kimi olacag ya yox.Men istirem arxa arkayla teker alasinda eyni olsun sora qanag ise 1barmag hech olmasin.

Опубликовано:

Seher danisharam.Usta mene dediki bayaq gedende yanina kessey bunu qaldirmag olmayacag gerey teze purjunlar alasan dedim kesersen onsuzda qaldiran deyilem.Seher gedim danishim onunla gorum ne deyir.

Dalida qabagida 1rulon yarim kesdim.Istediyim kimi alinib.Yuyum babat fotoset eleyim sora shekilleri qoyaram qiymet verersiz.Bayirdan qaaldi faralara el gezdirmek,salondanda rul 1de skorostu deyishdirmek.

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:
Dalida qabagida 1rulon yarim kesdim.Istediyim kimi alinib.Yuyum babat fotoset eleyim sora shekilleri qoyaram qiymet verersiz.Bayirdan qaaldi faralara el gezdirmek,salondandaki rul 1de skorostu deyishdirmek.

Etibar kesdi? Yoxsa bashqa usta?

Ammortizatorlar ishleyir?

Опубликовано:

Zakir kesdi pasyolkada.maartizator heleki salamatdigi duzdu berkliy var amma neyniyim gozellik qurban teleb eleyir,

Ну зачем ты порезал пружиныЫ(((

Bes neyneyerdim?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...