Перейти к содержанию

az 10 DХ 116

orxan116

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Kilometraj xarab olub firlanmir.Kimin yanina aparim duzeltsinler onu?1defe duzeltdirmishem yene xarab olub.

Опубликовано:
Kilometraj xarab olub firlanmir.Kimin yanina aparim duzeltsinler onu?1defe duzeltdirmishem yene xarab olub.

Mən 5-6il bundan əvvəl özüm düzəltmişdim. Trosla işləyən odometrlərin xəstəliyidir.

Опубликовано:
Mən 5-6il bundan əvvəl özüm düzəltmişdim. Trosla işləyən odometrlərin xəstəliyidir.

Nece duzeltdin?

Опубликовано:

Yollar qurusun yeqinki 1si gun gedirem tekerleri deyishim pasadka onan sora shekiller gelecek.Tam hazir olsun babat foto setde olmalidi.

Опубликовано:
Nece duzeltdin?

Panel priboru çıxartmaq üçün trosu karobkadan ayırmaq lazımdı.

Priborun içində dişli çarx oxun üstündə sürüşür. Dişli çarx və ox metaldandır.  Dişli çarxı beton mıxı ilə 3-4 yerdən kernalamaq lazımdır ki deşiyi biraz kiçilsin və oxa kip keçsin. bu ən yaxşı variantdır.

Heç bir super-buper kley onu normal yapışdırmır, bir müddət sonra yenə sürüşür.

Опубликовано: (изменено)
Panel priboru çıxartmaq üçün trosu karobkadan ayırmaq lazımdı.

Priborun içində dişli çarx oxun üstündə sürüşür. Dişli çarx və ox metaldandır.  Dişli çarxı beton mıxı ilə 3-4 yerdən kernalamaq lazımdır ki deşiyi biraz kiçilsin və oxa kip keçsin. bu ən yaxşı variantdır.

Heç bir super-buper kley onu normal yapışdırmır, bir müddət sonra yenə sürüşür.

Chox sag ol etrafli yazdigin uchun.Bunu men ozum bacara bilmeyecem(O deshiyi turkun meseli kichildenden sora normal ishdiyecek yoxsa ne vaxtsa yene xarab olur?

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:
Chox sag ol etrafli yazdigin uchun.Bunu men ozum bacara bilmeyecem(O deshiyi turkun meseli kichildenden sora normal ishdiyecek yoxsa ne vaxtsa yene xarab olur?

Əl qabiliyyətindən asılıdır, bu metod onu həmişəlik düzəldir.

Опубликовано:
Əl qabiliyyətindən asılıdır, bu metod onu həmişəlik düzəldir.

Chox sag ol gorum bir bunu bacaran usta tapa bilirem.Ishlemir ureyim partlayir bele.

Опубликовано: (изменено)

Bu gun deyishdim tekerleri 225/45/16.Qaldi diskilerin eyrisin duzeldim,babat pasadka verim.Nece rulon kesdirim purjunlari?Diskileride rengletdirecem.Diski uchun optimal servise getdim orda baxdilar dediler diskide choldende eyriliy var cholden olan eyrileri biz duzeltmirik ancag icherde olan eyrielri duzeldirik,orda dediler get WV servisin arxasinda Vaqif var kohne ustadi o qesheng duzeldecek.Getdim duz 1sat gozledim gelib chixmadi,nede telefon nomresin tapa bilmedimki sorusham.1ci gun inshAllah gedim diskileri duzeldim.

post-4100-0-11492200-1367003260_thumb.jp

post-4100-0-64559100-1367003266_thumb.jp

post-4100-0-53642700-1367003274_thumb.jp

Изменено пользователем orxan116
Опубликовано:
Bu gun deyishdim tekerleri 225/45/16.Qaldi diskilerin eyrisin duzeldim,babat pasadka verim.Nece rulon kesdirim purjunlari?Diskileride rengletdirecem.Diski uchun optimal servise getdim orda baxdilar dediler diskide choldende eyriliy var cholden olan eyrileri biz duzeltmirik ancag icherde olan eyrielri duzeldirik,orda dediler get WV servisin arxasinda Vaqif var kohne ustadi o qesheng duzeldecek.Getdim duz 1sat gozledim gelib chixmadi,nede telefon nomresin tapa bilmedimki sorusham.1ci gun inshAllah gedim diskileri duzeldim.

Gerek forumun meslehetine qulaq asib enli teker goymazdin.

Опубликовано:
Gerek forumun meslehetine qulaq asib enli teker goymazdin.

Nazik teker hech xoshuma gelmir.Enli teker + polni pasadka bashqa sheydi:)

Опубликовано:
Bu gun deyishdim tekerleri 225/45/16.Qaldi diskilerin eyrisin duzeldim,babat pasadka verim.Nece rulon kesdirim purjunlari?

Mübarəkdir, Orxan. Heç nəyi kəsmə! İdman üslublu amortizator və yaylar al. Arka ilə şinin arasında neçə mm məsafə var?

Опубликовано:
Mübarəkdir, Orxan. Heç nəyi kəsmə! İdman üslublu amortizator və yaylar al. Arka ilə şinin arasında neçə mm məsafə var?

Chox sag ol Rauf.Sen deyenler baha olarda.Baha basha gelmesin deye kesirem.Arkayla olan mesfafeni olchmemishem.Olchub yazaram.

Опубликовано:
Chox sag ol Rauf.Sen deyenler baha olarda.Baha basha gelmesin deye kesirem.Arkayla olan mesfafeni olchmemishem.Olchub yazaram.

Yox, çox baha olmamalıdır. Bilstein firmasınınkını maraqlan, gör neçəyədir. 

Опубликовано:
Yox, çox baha olmamalıdır. Bilstein firmasınınkını maraqlan, gör neçəyədir. 

Men bilmireme harda tapim maraglanim.Imkan varsa tap mene goster gorum nedi qiymetide nedi serf elese belke alim ele olardan.Dunende bu gunde meshqul idim sabah olchum tekerler arkanin mesafesin sora mene deyin gorum neyniyim.

Опубликовано:
Men bilmireme harda tapim maraglanim.Imkan varsa tap mene goster gorum nedi qiymetide nedi serf elese belke alim ele olardan.Dunende bu gunde meshqul idim sabah olchum tekerler arkanin mesafesin sora mene deyin gorum neyniyim.

Orxandan, ya da Əlidən soruş, onlar deyəcək hardan ala bilərsən. Əgər yaddaşım məni aldatmırsa, Orxan göy 202-ə Bilstein firmasının istehsalı olan W124 üçün nəzərdə tutulmuş idman üslublu amortizator və yaylarını qoymuşdu.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...