Перейти к содержанию

Sonata 062

Hesen

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

sende pasatka ne sohbetdi?

sunnet?)

Sport prujin goyub sonra onlarida kesib. :D

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

:D day onda nie sport prujin almisan ay Hesen ?))

Изменено пользователем 093
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

:D day onda nie sport prujin almisan ay Hesen ?))

acigin bilmek istiyirsense tirkaya getdim :D dediler sport eladi, ay rahatdi. ona gore aldim. aldim gordum hundurdu. hem de duzu deyirler bu sonatalarda qabaq purjin elediki kesmek olmur (

• Yeri var! 2
Опубликовано:

acigin bilmek istiyirsense tirkaya getdim :D dediler sport eladi, ay rahatdi. ona gore aldim. aldim gordum hundurdu. hem de duzu deyirler bu sonatalarda qabaq purjin elediki kesmek olmur (

men dal prujinin rezinni deyiwmiwem bir az otrub ama mende sport goyacam

Опубликовано:

men dal prujinin rezinni deyiwmiwem bir az otrub ama mende sport goyacam

valla men deyecem pis meslehet kimi olacaq ama, tek arxani yendirmek istiyirsense deymez sport a o qeder pul vermeye (

Опубликовано:

nie brat? 

qaqa acigi sportnan kesilmiw eyni seydi. onsuzda amartizatoru da deyismirsense menasi yoxdu. sen rahatciliq istiyirsense coilover vur, ya da pnevma. ama onnari elemedikden sonra sport, kesilmiw ele bir ferq elemir

• Yeri var! 1
Опубликовано:

pasatkali gunlere son... :( sonatani qaldirdim evvelki veziyyetine ve deyisikliye getdim. bundan sora bu 062ni surecem ) tema tezlikle....

3cb4eebaa859.jpg

post-13462-0-17535900-1374176664_thumb.j

• Yeri var! 8
Опубликовано:

pasatkali gunlere son... :( sonatani qaldirdim evvelki veziyyetine ve deyisikliye getdim. bundan sora bu 062ni surecem ) tema tezlikle....

3cb4eebaa859.jpg

attachicon.gifIMG_0321.JPG

:( niye deyishdin? :huh:

Опубликовано:

:( niye deyishdin? :huh:

pasatka hedden artiq narahat idi :( hundurluye ehtiyacim var idi )))

• Yeri var! 2
Опубликовано:

3cb4eebaa859.jpg

attachicon.gifIMG_0321.JPG

Shporlarin ustunde qesheng ishdiyibler.

• Yeri var! 2
Опубликовано:

salignan,ama sonata sevya idi brat ( 

buda zordu eladu,prosto sonata cavan yani bir wey idi(

Опубликовано:

salignan,ama sonata sevya idi brat ( 

buda zordu eladu,prosto sonata cavan yani bir wey idi(

duzdu sonata nisbeten cavan mali sayilir ama cox narahat idi e surmek olmurdu. qabaq veduwi pasatka, xususen de qabagini yendirmek alinmir. indi arxasi 1 kruqdu. qabaq zavod. mawin rahatlasib

bu pradoya yaxwi seyler elemiwem, ele cavan style sayila biler :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:

duzdu sonata nisbeten cavan mali sayilir ama cox narahat idi e surmek olmurdu. qabaq veduwi pasatka, xususen de qabagini yendirmek alinmir. indi arxasi 1 kruqdu. qabaq zavod. mawin rahatlasib

bu pradoya yaxwi seyler elemiwem, ele cavan style sayila biler :D

Xeyirli olsun, Hec olmasa VX - di ? 

Опубликовано:

Xeyirli olsun, Hec olmasa VX - di ? 

hec olmasa deyendeki, VX deyil. 2.7di. mene bes eliyir )

Опубликовано:

aha 2.7 dirse onda abqona cixanda xeber edersen gelib iteliyerem. OK. mende qonshuda 2.7-dir, Abqona kecende ele gucenirki hec menim yaris 1.3 ele gucenmir))))

• Yeri var! 3
Опубликовано:

Teki bes elesin gardash, ve ureyince olsun :)

Опубликовано:

aha 2.7 dirse onda abqona cixanda xeber edersen gelib iteliyerem. OK. mende qonshuda 2.7-dir, Abqona kecende ele gucenirki hec menim yaris 1.3 ele gucenmir))))

Cagirarsan mende komek ederem sene))
  • Yeri var! 2
Опубликовано:

zordu prado, sonata nedi ee.. prado ele esil cavan malidi vur dagit sur her yere ve it kimi cap hecna olasi deyil. 

obgon deyendeki sheher ici prado bu saat en tez geden mashindi M5dende tez gedir agli olan basha dusher meni.

tuklu bigli sashti kishi mashinidi  :D

• Yeri var! 2
Опубликовано: (изменено)

senin qonsun o el arasinda deyirler e " yernen goynen ellewir" yeqin :D abqon meseleside here ayagini yorganina gore uzadib ele abqona kecmelidi. onda hec kim ucun problem olmaz !

aha 2.7 dirse onda abqona cixanda xeber edersen gelib iteliyerem. OK

Cagirarsan mende komek ederem sene))

Itelemek meselesine de sesli guldum :D

Изменено пользователем Hesen
  • Yeri var! 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...