Android788 Опубликовано: 16 мая 2013 Опубликовано: 16 мая 2013 aha 1 denedir. ozde uzu asagidi. eyni colden baxanda gorsenmir hec ne. 2 yeni qazan lazimdi. oz qazanini istifade etmiyecem yeqinki )Eger deyishilsei olsa onu meslehetleshmek lazimdir. 1 eded qazan qoyubda iki yere bolmek olar ki, ikisindende tustu cixsin. veya 1 yere bolub, 2-cisini obmanka kimi baglamaq. Chunki senin mashina 1 qazan hesablanibsa ancaq profsisional deye bilerki 2 qazan qoymaq olar ya yox. 1 a qeliz sualdir amma tanish adam var ki, ehaust sistemleri ile meshguldur.
Hesen Опубликовано: 16 мая 2013 Автор Опубликовано: 16 мая 2013 Eger deyishilsei olsa onu meslehetleshmek lazimdir. 1 eded qazan qoyubda iki yere bolmek olar ki, ikisindende tustu cixsin. veya 1 yere bolub, 2-cisini obmanka kimi baglamaq. Chunki senin mashina 1 qazan hesablanibsa ancaq profsisional deye bilerki 2 qazan qoymaq olar ya yox. 1 a qeliz sualdir amma tanish adam var ki, ehaust sistemleri ile meshguldur. maraqlanariq. men bele 1 2 yerden maraqlanmisam. babekde turk ustalar var. Emre abi dediki elemek olar problemsiz. meni qorxudan yegane sey arxa bamperi seliqeli kesile bilecek ya yox. hec inanmiram o meseleye neyese gore (
Android788 Опубликовано: 16 мая 2013 Опубликовано: 16 мая 2013 maraqlanariq. men bele 1 2 yerden maraqlanmisam. babekde turk ustalar var. Emre abi dediki elemek olar problemsiz. meni qorxudan yegane sey arxa bamperi seliqeli kesile bilecek ya yox. hec inanmiram o meseleye neyese gore ( en salamati onu ayrica almaq
Hesen Опубликовано: 16 мая 2013 Автор Опубликовано: 16 мая 2013 en salamati onu ayrica almaqdeyisim ayrisini alim ? eslinde tapmaq ola, ela olar. ama hem cetin tapila, cunki bize getirilmir ele sonata lar. tapilsa bele baha olacaq (
Hesen Опубликовано: 19 мая 2013 Автор Опубликовано: 19 мая 2013 bu wekilden sonra dumannilari deyismek qerarindan vaz kecdim. 2012 & 2013 Sonata Feel the difference 1
Wa1do Опубликовано: 19 мая 2013 Опубликовано: 19 мая 2013 (изменено) Eger deyishilsei olsa onu meslehetleshmek lazimdir. 1 eded qazan qoyubda iki yere bolmek olar ki, ikisindende tustu cixsin. veya 1 yere bolub, 2-cisini obmanka kimi baglamaq. Chunki senin mashina 1 qazan hesablanibsa ancaq profsisional deye bilerki 2 qazan qoymaq olar ya yox. 1 a qeliz sualdir amma tanish adam var ki, ehaust sistemleri ile meshguldur. Bir dənəli gəlirsə, iki yerə bölmək mühərrikə heç bir ziyan etmir. Rahatlıqla iki qazan qoymaq olar, sadəcə altda yeri olmalıdır. maraqlanariq. men bele 1 2 yerden maraqlanmisam. babekde turk ustalar var. Emre abi dediki elemek olar problemsiz. meni qorxudan yegane sey arxa bamperi seliqeli kesile bilecek ya yox. hec inanmiram o meseleye neyese gore ( Arxa bamperi səliqəli kəsə bilməyin yolu var. Yaxşı usta tapıb, elətdirmək olar. Mövcud olan yerin eskizini çıxarırlar, ölçürlər, rahatlıqla ikinci yeri açırlar, olur orijinal kimi. Изменено 19 мая 2013 пользователем Wa1do
Hesen Опубликовано: 19 мая 2013 Автор Опубликовано: 19 мая 2013 sagligla cox sagol Bir dənəli gəlirsə, iki yerə bölmək mühərrikə heç bir ziyan etmir. Rahatlıqla iki qazan qoymaq olar, sadəcə altda yeri olmalıdır. Arxa bamperi səliqəli kəsə bilməyin yolu var. Yaxşı usta tapıb, elətdirmək olar. Mövcud olan yerin eskizini çıxarırlar, ölçürlər, rahatlıqla ikinci yeri açırlar, olur orijinal kimi. hee maraqlanib kesdirmek lazimdi. insallah olacaq
Wa1do Опубликовано: 19 мая 2013 Опубликовано: 19 мая 2013 hee maraqlanib kesdirmek lazimdi. insallah olacaq Necə kəsildiyini oxumuşam, şəkilləri də var idi. Ola bilsin Petya edə bilər, amma dirəşən yerdə özün də edə bilərsən. Sadəcə bamper maşının üstündən çıxanda, rahatdı. Çıxış sistemini isə rahatlıqla iki yerə bölə bilərsən, heç bir ziyanı olmayacaq. 2
Android788 Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 Necə kəsildiyini oxumuşam, şəkilləri də var idi. Ola bilsin Petya edə bilər, amma dirəşən yerdə özün də edə bilərsən. Sadəcə bamper maşının üstündən çıxanda, rahatdı. Çıxış sistemini isə rahatlıqla iki yerə bölə bilərsən, heç bir ziyanı olmayacaq.eksine ancaq xeyri ola biler!!!! 1
AVTOMANYAK Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 (изменено) Sene pasadka deyirem eee Изменено 20 мая 2013 пользователем AVTOMANYAK 2
Hesen Опубликовано: 20 мая 2013 Автор Опубликовано: 20 мая 2013 Sene pasadka deyirem eee bu videonu 1ci defe gorende deli olmusdum menim masinim bu qeder asagi olmasada, bizim yollarda men de qarsilasiram bele problemlerle eksine ancaq xeyri ola biler!!!! mende ele esitmisdim. hetta deyilene gore 10 - 15 at gucu artir _ 1
AVTOMANYAK Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 bu videonu 1ci defe gorende deli olmusdum menim masinim bu qeder asagi olmasada, bizim yollarda men de qarsilasiram bele problemlerle mende ele esitmisdim. hetta deyilene gore 10 - 15 at gucu artir _ Eh bizim yollardan danishma Diskleri deyishmek fikrin yoxdur?
Hesen Опубликовано: 20 мая 2013 Автор Опубликовано: 20 мая 2013 Eh bizim yollardan danishma Diskleri deyishmek fikrin yoxdur? valla diskilerimden raziyam eslinde deyisesi olsam da ele seyler istiyiremki biraz cetin tapila. ya vossen cv3 ( ele bu videodaki kimi), ya da azeranin 19 diskileri var. oda pis ideya deyil. sadece heleki her 2si elcatmazdi 1
Android788 Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 (изменено) bu videonu 1ci defe gorende deli olmusdum menim masinim bu qeder asagi olmasada, bizim yollarda men de qarsilasiram bele problemlerle mende ele esitmisdim. hetta deyilene gore 10 - 15 at gucu artir _ 10-15 at gucu ag eleme sende. 2-3 olar. Eger kollektordan tutma hamsi deyishirse ozaman he 10-15 vere bilir. Men ozumkunde qerara geldim ki, rezanotoruda gotuzdurum. Azera zad qoy qiraga sanballi birshey lazimdir. ele Vossen, Tomason, Rays kimi brendlerden Изменено 20 мая 2013 пользователем Android788
Hesen Опубликовано: 20 мая 2013 Автор Опубликовано: 20 мая 2013 10-15 at gucu ag eleme sende. 2-3 olar. Eger kollektordan tutma hamsi deyishirse ozaman he 10-15 vere bilir. Men ozumkunde qerara geldim ki, rezanotoruda gotuzdurum. valla men Emre abinin yalancisiyam 2 - 3 de olsa qenimetdi ) elemek lazimdi !
Гараев Опубликовано: 20 мая 2013 Опубликовано: 20 мая 2013 Deyiwmek istesen Genesis kupe-nin diskilerine deyiw
Hesen Опубликовано: 20 мая 2013 Автор Опубликовано: 20 мая 2013 Deyiwmek istesen Genesis kupe-nin diskilerine deyiwhee o da cox qesey diskidi. ama yeqinki hele bu diskiynen davam edecem )
Hesen Опубликовано: 20 мая 2013 Автор Опубликовано: 20 мая 2013 masinda coxdandi bele bi problem var. problem deyendeki, pasatka verenden sonra arxa tekerler eyilib. basi iceridi. hec xosuma gelmir, cox eyri gorsenir neyniye bilerem buna ? ne meslehet gorursuz ?
Рекомендуемые сообщения