Перейти к содержанию

Sonata 062

Hesen

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

bugun arxasini yarim kruq kesdim :) nese son vaxtlar gozume bir az hundur deyirdi. birde diskileri evvelkine qaytarmaga qerar verdim, sbh deyiwecem )

e67d3e2815ce.jpg

• Yeri var! 2
Опубликовано:

bugun arxasini yarim kruq kesdim :) nese son vaxtlar gozume bir az hundur deyirdi. birde diskileri evvelkine qaytarmaga qerar verdim, sbh deyiwecem )

e67d3e2815ce.jpg

Hundur deyirdi? :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Hundur deyirdi? :D

inanisan bu qeder awagidi, ama her mawina baxan deyirdi bunun arxasi niye hundurdu ) mende iradlardan netice cixardim :D

• Yeri var! 1
Опубликовано:

inanisan bu qeder awagidi, ama her mawina baxan deyirdi bunun arxasi niye hundurdu ) mende iradlardan netice cixardim :D

Genesis R19 gozleyirik :) nevaxt fikirlesirsen ?

• Yeri var! 2
Опубликовано: (изменено)

Bu teze disklere soz yox kesilmish prujinlarla voobwe geweng tutur :D Eger kohne disklerivi saxliyasi olsan rengliyersen achig boz renge babat gorsenecek gaga ;)

Изменено пользователем Cafarli_Seymur
  • Yeri var! 1
Опубликовано:

Genesis R19 gozleyirik :) nevaxt fikirlesirsen ?

inwallah cox yaxin vaxtlara, beyin conub uje :D

Bu teze disklere soz yox kesilmish prujinlarla voobwe geweng tutur :D Eger kohne disklerivi saxliyasi olsan rengliyersen achig boz renge babat gorsenecek gaga ;)

qeweydi ama mence ozununki bundan yaxsidi ) yox renglemek yox, imkan olsa genesis 19'

Опубликовано:

amma Vossen olsaydi lap super olacaqdi passatkanan 

qaqa aciq daniwmaq lazimdi vossene o boyda pul vermeye elim gelmir, replika var oda 18di hamsi. ona gore genesis )

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Zarafatsiz necedi?

Narahat qaqa. Nece ola bilerki. Ama gozellik qurban teleb eliyir deyib sururem :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

elantra  :( qaqa  hec yeri yoxdu

Ne daniwisan olumunedi :D

Muveqqetidi Elvin, kecid merhelesi deyek ))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Muveqqetidi Elvin, kecid merhelesi deyek ))

Lider disk teker vurarsana )

Опубликовано:

what about this??9.jpghyundai-sonata-gets-vossen-concave-wheelhyundai-sonata-gets-vossen-concave-wheel

Istiqamet onadi inwallah

Lider disk teker vurarsana )

Her diskiden vuracam :D

• Yeri var! 2
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...