Перейти к содержанию

Мечта Советских Водителей

Doktor

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
sen birinci masindan neye gore yigirsan yani ne megsedle ?

Salonun obivkalari kohnelib,sidenniklerin cexollari da yenilenmelidir.Masinin rengine uygun etmek lazimdir.Hansi rengi secim?obivkalari nece tikdirim?

Опубликовано:
Salonun obivkalari kohnelib,sidenniklerin cexollari da yenilenmelidir.Masinin rengine uygun etmek lazimdir.Hansi rengi secim?obivkalari nece tikdirim?

men masini sorusdum salonu deyil , yani neye gore bu masini surursen ??? eger klassika sevdiyine gore onda hec sual vermeyin mensasi yoxdi elbetteki herseyik zavodda oldugu kimi yada ona oxsar yigmalisan .

Опубликовано:
men masini sorusdum salonu deyil , yani neye gore bu masini surursen ??? eger klassika sevdiyine gore onda hec sual vermeyin mensasi yoxdi elbetteki herseyik zavodda oldugu kimi yada ona oxsar yigmalisan .

Klassik stilde isteyirem men de.Amma obivkalari nece edim bilmirem?

Опубликовано:

qapinin obivkalarinin restovrasiyasi

kartlarini deyisdim ve arxalarina ses kecirmesin deye xususi izolyasiya yapisdirdim

post-13729-0-06012800-1369862748_thumb.j

post-13729-0-30849800-1369862802_thumb.j

post-13729-0-81527200-1369862849_thumb.j

post-13729-0-52606700-1369862913_thumb.j

Опубликовано:
qapinin obivkalarinin restovrasiyasi

kartlarini deyisdim ve arxalarina ses kecirmesin deye xususi izolyasiya yapisdirdim

bu ses kecirmeyen materiali vurannan sonra effekt verib??? ferqi hiss eledin???

Опубликовано:
bu ses kecirmeyen materiali vurannan sonra effekt verib??? ferqi hiss eledin???

Hele qapiya taxmamisam.Ama ferq edecek cunki dostum edib emelli ferq hiss olnur.Qapini ortende hec ses gelmir.

Опубликовано: (изменено)
cox cuzi ferq var, effekti zeifdi.

Men de effekt super olacaq.Cunki talsovka da vurmusam qapinin iclerine

Sheki Ashagi Karvansaray

post-13729-0-72627100-1369864347_thumb.j

post-13729-0-65506500-1369864395_thumb.j

post-13729-0-43373000-1369864449_thumb.j

post-13729-0-24652700-1369864496_thumb.j

Изменено пользователем Doktor
Опубликовано:
Men de effekt super olacaq.Cunki talsovka da vurmusam qapinin iclerine

Talcovka yeni тарцовка ? onun ses izolyasiyasina aidiyati yoxdu axi men bildiyime gore. 

Опубликовано:
Talcovka yeni тарцовка ? onun ses izolyasiyasina aidiyati yoxdu axi men bildiyime gore. 

Tarsovkani vurduqdan sonra quruyub rezine cevrilmir???rezin de ses oturmur.Indi yaxsi senetkarlar hamisi qapilarin bezsumunu tarsovkayla isleyirler

Doktor meslehet:

o qapinin obshivkasina vurulan Xususi materialin Falqa layini qopart(metalik rengde olan qati)tekche Ag qat qalsin. Falqa sonra ses edecey ;)

Изменено пользователем miralay
Опубликовано:
Doktor meslehet:

o qapinin obshivkasina vurulan Xususi materialin Falqa layini qopart(metalik rengde olan qati)tekche Ag qat qalsin. Falqa sonra ses edecey ;)

Bas uste qopardaram

Alxas balam

post-13729-0-19287000-1370159621_thumb.j

Изменено пользователем Doktor

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...