Перейти к содержанию

Мечта Советских Водителей

Doktor

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

yoo oldugu kimidi , hindi yenilik elemeye imkan yoxdi cunki masin artig 1 il 9 ay di garajda dasin ustunde durur , belke yayda geldim ve bir heyli deyisilik eledim amma men fliperin yerine tekerleri kraskalamag isteyirem cunki hem flipere verdigim pula benzine vererem hemdeki onsuzda tekerler kohnelib artig en az 10 yasi var tekerlerin .

Опубликовано:
yoo oldugu kimidi , hindi yenilik elemeye imkan yoxdi cunki masin artig 1 il 9 ay di garajda dasin ustunde durur , belke yayda geldim ve bir heyli deyisilik eledim amma men fliperin yerine tekerleri kraskalamag isteyirem cunki hem flipere verdigim pula benzine vererem hemdeki onsuzda tekerler kohnelib artig en az 10 yasi var tekerlerin .

men  kraskaladim tekerleri,sonra yudum qopub tokuldu kraska.Meslehet deyil kraska vurmaq.Turkiyede 40 tldir.ordan alib niye getirmirsenki?

Опубликовано:
men  kraskaladim tekerleri,sonra yudum qopub tokuldu kraska.Meslehet deyil kraska vurmaq.Turkiyede 40 tldir.ordan alib niye getirmirsenki?

r 14 , 40 tl di ??? men 2010 ci ilde naziy bir kant vurdum tekere amma hindiye geder o kant galib negeder onu bir vaht silmey istedim sile bilmedim neler elemedimki silim amma silimmedi suzdi biraz tokulub amma dayi 3 il kecib , 3 ile tokulmelidide )) men hemde 3 aylig istiyirem ki olsun , tokulse gene gelen defe kraskaliyaram , amma eger Turkiyede 40tl dise onda 99 % alicam o fliperleri .

Опубликовано:
r 14 , 40 tl di ??? men 2010 ci ilde naziy bir kant vurdum tekere amma hindiye geder o kant galib negeder onu bir vaht silmey istedim sile bilmedim neler elemedimki silim amma silimmedi suzdi biraz tokulub amma dayi 3 il kecib , 3 ile tokulmelidide )) men hemde 3 aylig istiyirem ki olsun , tokulse gene gelen defe kraskaliyaram , amma eger Turkiyede 40tl dise onda 99 % alicam o fliperleri .

http://www.sanalpazar.com/14-Jant-Lastik-Yanagi-Atlas-Yanak-Beyaz-Renk__isp5396627

bax bu saytda 34 liradir catdirilma da pulsuzdur

Опубликовано: (изменено)

.

.

post-13729-0-55036200-1368284412_thumb.j

Изменено пользователем Doktor
Опубликовано:
Həkim, arxasını kəsməkdənsə, məncə qabağını azca qaldır.

И можно смело выезжать на оффроад :zor:

Опубликовано:

Matorun yagini deyisdireceyem,hansi yagdan tokmek meslehetdir?

bir de yagdan qabaq matoru yumaq meqsedile ne ede bilerem?

Опубликовано:

motoru yumag icun en yaxsi metod (men de hele eliyicem ) , kohne yagi bosaldirsan , teze promivkaycun yag tokursen ve teze filtr , motoru 5-10 degige isdedirsen ve sonra yagi bosaldib istifade ettigun yagi tokursen ve teze filtr . duzdi dermanlarda toke bilersen veya promivka yagina dizel de toke bilersen amma men meslehet gormezdim ve kohne motorlara bele dermanlar tokmek cox tehlukelidi .

Опубликовано:
motoru yumag icun en yaxsi metod (men de hele eliyicem ) , kohne yagi bosaldirsan , teze promivkaycun yag tokursen ve teze filtr , motoru 5-10 degige isdedirsen ve sonra yagi bosaldib istifade ettigun yagi tokursen ve teze filtr . duzdi dermanlarda toke bilersen veya promivka yagina dizel de toke bilersen amma men meslehet gormezdim ve kohne motorlara bele dermanlar tokmek cox tehlukelidi .

Menim matorumun veziyytei eladir,ama ele bir derman isteyirem ki matoryun icini ter temiz temizlesin

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...