Перейти к содержанию

NiVa 90 KU 092

Inqilab 092

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

esas izve xow gelsin) arxasina ne elemek fikrin var ki

pnevmo qoyduracaqdim,oda qaldi uje esgerlikden soraya)

Опубликовано:

Inwallah gelennen sora eletdirecem,burda yox.Dagistanda cox ucuzdu,pnevmo,kepenek qapi gorum meslehet olsa onuda eliyecem.Bawqa planlarimda var,salamatciliq olsun Inwallah,gelen ilin bu vaxtdari bawqa niva olacaq 092)

Опубликовано:

Inwallah gelennen sora eletdirecem,burda yox.Dagistanda cox ucuzdu,pnevmo,kepenek qapi gorum meslehet olsa onuda eliyecem.Bawqa planlarimda var,salamatciliq olsun Inwallah,gelen ilin bu vaxtdari bawqa niva olacaq 092)

inwAllah gagaw,sag salamat get gel galani duzelen weylerdi,bu pnevmo Dagistanda bizim pulnan necya goydurmag olar?

Опубликовано:

inwAllah gagaw,sag salamat get gel galani duzelen weylerdi,bu pnevmo Dagistanda bizim pulnan necya goydurmag olar?

bir nefer dedi guyaki burdaki puldan cox awagidi,meselen burda 10 manatdisa orda 6-7 manatdi.Amaki deqiq bilmirem,yeni ozum soruwmamiwam,ewitmiwem.Ama kepenek qapi zad deqiq biliremki orda en azi yari yari ucuzdu.Orda bele weyler cox oldugu ucun,her halda qiymet burdan awagi olar,bize heleki teze teze gelir bele weyler,ona gore coxusu oz qiymetlerinde qoyurlar ustlerine.

Опубликовано:

Demeli bele,menimde herbi xidmete getmek vaxtim gelib catdi.Forumda tanidigim,tanimadigim,mene komek olan,suallarimnan bezdirdiyim her kese cox sag ol diyirem.Yaxwiki bu forumu bilmiwem,yaxwiki burdaki insanlari tanimiwam.Inwallah 1 ilden sora goruwenedek.Ozuvuzden mugayet olun,salamat qalin.

Опубликовано:

Demeli bele,menimde herbi xidmete getmek vaxtim gelib catdi.Forumda tanidigim,tanimadigim,mene komek olan,suallarimnan bezdirdiyim her kese cox sag ol diyirem.Yaxwiki bu forumu bilmiwem,yaxwiki burdaki insanlari tanimiwam.Inwallah 1 ilden sora goruwenedek.Ozuvuzden mugayet olun,salamat qalin.

sag salamat brat! yaxwi ki taniwlig gismet olub! inwAllah get gel seni gozleyirik

Опубликовано:

Sag salamat Vusal. Ugurlar sene.

Опубликовано:

sag salamat brat! yaxwi ki taniwlig gismet olub! inwAllah get gel seni gozleyirik

Sag salamat Vusal. Ugurlar sene.

Sag salamat gedib,qayidasan! 1il bekara sheydi-Veten ondedi! Ugurlar

Cox sag olun.

• 3 недели спустя...
  • 4 месяца спустя...
Опубликовано:

Kim bilir bele stoplara DYP iliwir ya yox ? 2-3 gun bunnan qabaq mawini -1 kruqa gore mawini wtrafnoya atmiwdilar.

Bu nedi ay brat?! :(

Gel sene bir idea, arxa stoplarin dumannilarini tomoza qoshdur, dumannilari yandirib tormoz verende arxadan gelen bilmir sen tormoz verirsen))

Ama onuda deyim ki, onu avtoshlar edir)) 

PS - sen Goy golde mashinla firlanirsan?

Goy golde bir defe ag niva gordum 90 ** 092 ama bilmedim, sensen yoxsa yox... :)

Опубликовано:

Bu nedi ay brat?! :(

Gel sene bir idea, arxa stoplarin dumannilarini tomoza qoshdur, dumannilari yandirib tormoz verende arxadan gelen bilmir sen tormoz verirsen))

Ama onuda deyim ki, onu avtoshlar edir)) 

PS - sen Goy golde mashinla firlanirsan?

Goy golde bir defe ag niva gordum 90 ** 092 ama bilmedim, sensen yoxsa yox... :)

Nese arxaya stop yigdirmaq istiyirem,indi cewidler arasinda qalmiwam) mawinla firlaniram,amaki mulki yox herbi))

Опубликовано: (изменено)

Nese arxaya stop yigdirmaq istiyirem,indi cewidler arasinda qalmiwam) mawinla firlaniram,amaki mulki yox herbi))

Ha, onda men bashqa mashin gormushem))

VG 025 salamatdi?)) Gorursen hech onu?))

Изменено пользователем Tofiq

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...