Перейти к содержанию

NiVa 90 KU 092

Inqilab 092

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
Bufer he stoplar yox.

stopu heyatda gorsen deyersen super sozu stopun yaninda az qalar.

men tocnu bele eliyecem,demeli 2 barmaq kesilib.

post-13849-0-69693300-1365795720_thumb.j

Опубликовано:
stopu heyatda gorsen deyersen super sozu stopun yaninda az qalar.

Ola biler. Shekilde elede xoshuma gelmedi. Heyatda gormek bashqa sheydi polubomu.

Опубликовано:

Yeri gelmiwken bu gun mawina minibardan qoydurmuwam :) ve konkret bir fotosessiya olunub mawin,saba yukluyecem wekilleri)

Опубликовано:
Yeri gelmiwken bu gun mawina minibardan qoydurmuwam :) ve konkret bir fotosessiya olunub mawin,saba yukluyecem wekilleri)

Sen de gorum dal buferin sag klikina ne olub? :huh:

Опубликовано:
Sen de gorum dal buferin sag klikina ne olub? :huh:

Miniavariya deyek biz ona,093 de avariyanin sonuna gelib cixdi)

Miniavariya deyek biz ona,093 de avariyanin sonuna gelib cixdi)

sag yox,sol..

Опубликовано:
hecne Orxan bow weydi ) mawnin yeyesi konkret tekerde idi gagaw otmosferda idi )))) 

ona day neler dedim,uzume baxib gulurdu,neyseye Allah weytana lenet elesin,merdimezardan uzaq olaq.

Опубликовано:

xe brat gordum men,men isteyirem taniwlig verim ama bilmirem nece))) dedim deyim forumnanam deyecek bu kimidi e yapwib ))) birinci hele bildim nese boyu wey olub mawni yolun giraginda atmiwdim hele wukur salamatcilig idi gagaw mende heleyem bidene cizig duwende deli oluram duz deyirsen Allah belelerinnen uzag elesin 

Опубликовано:
xe brat gordum men,men isteyirem taniwlig verim ama bilmirem nece))) dedim deyim forumnanam deyecek bu kimidi e yapwib ))) birinci hele bildim nese boyu wey olub mawni yolun giraginda atmiwdim hele wukur salamatcilig idi gagaw mende heleyem bidene cizig duwende deli oluram duz deyirsen Allah belelerinnen uzag elesin 

nese pis gunde taniw olduq)) o teref bizim mehledi,ne vaxt oraladan kecdin xeber ele goruwek.

Опубликовано:

hecne olmaz gagaw wukur Allaha  ki salamatciligdi indi yaxwi gutardi,baw uste brat inwAllah goruwerik mawin goz kimidi mawAllah

Опубликовано:
ptereflere gedirsen xeber elemirsende fotosesiya edende xeber ederlerde :D

men demekden yoruldum :) gordum hec kim getmir,mende tek getdim :) ne vaxt getmek istesen xeber ele gedek.

Опубликовано:
pacti 2 aydi mawin sururdum bir denede olsun polis saxlamamiwdi,bu gun pryamoy wtrafnoya apardilar mawini :((

Hardan? Stoyankadan?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...