Перейти к содержанию

NiVa 90 KU 092

Inqilab 092

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:
O sozun yaradilishi pis menaynan olub.

Ona gore dedim

Cox derinliyini bilmirem yalan diyerem.Men uwaq olannan yadimda qalibki surenlere Avtosh diyilib) bu sozude merce gore yazmiwdim pravaya o vaxtdanda qalib orda) day hansi sozden yaranib,nece yaranib onu bilmirem.

Опубликовано:
saba bulardan goturmek istiyirem,ne meslehet gorursuz ? bar ve damdaki iwiqdan.

Men onlardan qoydurmusham effect var, yeni bardan daha semereli istifade ede bilirsen, konsoldaki salonun tavanindaki boshlugu boldurur. 

Konsolu qurashdiranda emin ol ki, pravadalar boshluqda dayanmayib harasa berkidilir, elemesen sonra bashalayacaq ses elemeye. 

Опубликовано:
Men onlardan qoydurmusham effect var, yeni bardan daha semereli istifade ede bilirsen, konsoldaki salonun tavanindaki boshlugu boldurur. 

Konsolu qurashdiranda emin ol ki, pravadalar boshluqda dayanmayib harasa berkidilir, elemesen sonra bashalayacaq ses elemeye. 

qaqaw oalri hardan ve neciye almiwdin sirr deyilse.

men el deymezdim,eger bar yigmag isteyirsense Fuad005 temasina bax gor o nece seligeli edib sende xele ele

fikir versen gorersenki ondada bu kalcuk bardan var+elave barda yigdirib.

Опубликовано:
qaqaw oalri hardan ve neciye almiwdin sirr deyilse.

fikir versen gorersenki ondada bu kalcuk bardan var+elave barda yigdirib.

Yox niye sirr olur ki, mashin bazarindan almisham. orda Fuad adinda satici var Niva-ya aid chox shey tapmaq olar. Konsol deqiq yadimdadi 100AZN oldu, bar deyesen 60 ya 65AZN eger sehv etmiremse. 

men el deymezdim,eger bar yigmag isteyirsense Fuad005 temasina bax gor o nece seligeli edib sende xele ele

Qardash o temani nedense tapa bilmedim. eger zehmet deyilse, shekilini burda gostermek olar?

Опубликовано:
Yox niye sirr olur ki, mashin bazarindan almisham. orda Fuad adinda satici var Niva-ya aid chox shey tapmaq olar. Konsol deqiq yadimdadi 100AZN oldu, bar deyesen 60 ya 65AZN eger sehv etmiremse. 

Qardash o temani nedense tapa bilmedim. eger zehmet deyilse, shekilini burda gostermek olar?

http://www.auto.az/forum/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=215412 budu wekli.

Опубликовано:
gagaw ureyin sixilmir bele cirk olanda mawin?) dalni galdirmisan mawnin beyag inglabda deyasen senin mawnin idi

hemin gun bir iki uzaq yere getmiwdim ona gore mawin pis gune duwmuwdu,yox brat evvelki veziyyetindedi,ozude tertemiz)

Опубликовано:

Bu gunki mini qezadan sora,buferlere yaxwi yaxwi fikir verdim,belke buferi bir az yigdirim ? bir mawinda gormuwdum super alinmiwdi,bilmirem mende nece alinacaq.Forumda kiminse movzusunda gormuwdum yigdiram ama yadimda deyil kim idi :( bu iwde oputu olanlardan komek istiyirem :help:

Опубликовано:
Bu gunki mini qezadan sora,buferlere yaxwi yaxwi fikir verdim,belke buferi bir az yigdirim ? bir mawinda gormuwdum super alinmiwdi,bilmirem mende nece alinacaq.Forumda kiminse movzusunda gormuwdum yigdiram ama yadimda deyil kim idi :( bu iwde oputu olanlardan komek istiyirem :help:

Yani kuzova sixmaq isteyirsen buferi?

Опубликовано:
Yani kuzova sixmaq isteyirsen buferi?

He hem kuza terefden,hemdeki kliklar cixartdirib ordanda kesmek,bir baltika reng nivada gormuwdum,mawin konkret qutu kimi gorunurdu.

Опубликовано:
He hem kuza terefden,hemdeki kliklar cixartdirib ordanda kesmek,bir baltika reng nivada gormuwdum,mawin konkret qutu kimi gorunurdu.

Fuad0050 nikli userin evvelki Nivasindada ele idi amma shekiller yoxdur. Chox maraqlidi nece gorsenir.

Опубликовано:

Bu gun demeli hemin buferleri yigilmiw nivalari gordum,wekilleri yukluyurem baxin gorun necedi,duzdu wekilden bele secmek olmur ama yenede...birdeki arxa stoplarina konkret diod iwdiyibler))

post-13849-0-13635700-1365794330_thumb.j

post-13849-0-45862800-1365794369_thumb.j

post-13849-0-21835700-1365794403_thumb.j

post-13849-0-73278500-1365794435_thumb.j

post-13849-0-74399000-1365794513_thumb.j

Опубликовано:
Bu gun demeli hemin buferleri yigilmiw nivalari gordum,wekilleri yukluyurem baxin gorun necedi,duzdu wekilden bele secmek olmur ama yenede...birdeki arxa stoplarina konkret diod iwdiyibler))

Bufer he stoplar yox.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...