Inqilab 092 Опубликовано: 1 апреля 2013 Автор Опубликовано: 1 апреля 2013 O sozun yaradilishi pis menaynan olub.Ona gore dedimCox derinliyini bilmirem yalan diyerem.Men uwaq olannan yadimda qalibki surenlere Avtosh diyilib) bu sozude merce gore yazmiwdim pravaya o vaxtdanda qalib orda) day hansi sozden yaranib,nece yaranib onu bilmirem. Цитата
Abbasoff Опубликовано: 2 апреля 2013 Опубликовано: 2 апреля 2013 Bilirsan ki, avtosh sozunun menasi bir az pisdir?Adaw mumkunse bura olmasa bir zehmet PMe menasini yazarsan. Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 5 апреля 2013 Автор Опубликовано: 5 апреля 2013 saba bulardan goturmek istiyirem,ne meslehet gorursuz ? bar ve damdaki iwiqdan. Цитата
90VD171 Опубликовано: 6 апреля 2013 Опубликовано: 6 апреля 2013 saba bulardan goturmek istiyirem,ne meslehet gorursuz ? bar ve damdaki iwiqdan.Men onlardan qoydurmusham effect var, yeni bardan daha semereli istifade ede bilirsen, konsoldaki salonun tavanindaki boshlugu boldurur. Konsolu qurashdiranda emin ol ki, pravadalar boshluqda dayanmayib harasa berkidilir, elemesen sonra bashalayacaq ses elemeye. Цитата
093 Опубликовано: 6 апреля 2013 Опубликовано: 6 апреля 2013 men el deymezdim,eger bar yigmag isteyirsense Fuad005 temasina bax gor o nece seligeli edib sende xele ele 1 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 6 апреля 2013 Автор Опубликовано: 6 апреля 2013 Men onlardan qoydurmusham effect var, yeni bardan daha semereli istifade ede bilirsen, konsoldaki salonun tavanindaki boshlugu boldurur. Konsolu qurashdiranda emin ol ki, pravadalar boshluqda dayanmayib harasa berkidilir, elemesen sonra bashalayacaq ses elemeye. qaqaw oalri hardan ve neciye almiwdin sirr deyilse.men el deymezdim,eger bar yigmag isteyirsense Fuad005 temasina bax gor o nece seligeli edib sende xele elefikir versen gorersenki ondada bu kalcuk bardan var+elave barda yigdirib. 1 Цитата
90VD171 Опубликовано: 7 апреля 2013 Опубликовано: 7 апреля 2013 qaqaw oalri hardan ve neciye almiwdin sirr deyilse.fikir versen gorersenki ondada bu kalcuk bardan var+elave barda yigdirib.Yox niye sirr olur ki, mashin bazarindan almisham. orda Fuad adinda satici var Niva-ya aid chox shey tapmaq olar. Konsol deqiq yadimdadi 100AZN oldu, bar deyesen 60 ya 65AZN eger sehv etmiremse. men el deymezdim,eger bar yigmag isteyirsense Fuad005 temasina bax gor o nece seligeli edib sende xele eleQardash o temani nedense tapa bilmedim. eger zehmet deyilse, shekilini burda gostermek olar? Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 7 апреля 2013 Автор Опубликовано: 7 апреля 2013 Dunen getdim yagi deyiwdim axirki 2200 kmde,bir denede maraqli stiker ve mini fotosessiya) 3 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 8 апреля 2013 Автор Опубликовано: 8 апреля 2013 Yox niye sirr olur ki, mashin bazarindan almisham. orda Fuad adinda satici var Niva-ya aid chox shey tapmaq olar. Konsol deqiq yadimdadi 100AZN oldu, bar deyesen 60 ya 65AZN eger sehv etmiremse. Qardash o temani nedense tapa bilmedim. eger zehmet deyilse, shekilini burda gostermek olar?http://www.auto.az/forum/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=215412 budu wekli. Цитата
093 Опубликовано: 8 апреля 2013 Опубликовано: 8 апреля 2013 gagaw ureyin sixilmir bele cirk olanda mawin?) dalni galdirmisan mawnin beyag inglabda deyasen senin mawnin idi Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 8 апреля 2013 Автор Опубликовано: 8 апреля 2013 gagaw ureyin sixilmir bele cirk olanda mawin?) dalni galdirmisan mawnin beyag inglabda deyasen senin mawnin idihemin gun bir iki uzaq yere getmiwdim ona gore mawin pis gune duwmuwdu,yox brat evvelki veziyyetindedi,ozude tertemiz) Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 11 апреля 2013 Автор Опубликовано: 11 апреля 2013 Bu gunki mini qezadan sora,buferlere yaxwi yaxwi fikir verdim,belke buferi bir az yigdirim ? bir mawinda gormuwdum super alinmiwdi,bilmirem mende nece alinacaq.Forumda kiminse movzusunda gormuwdum yigdiram ama yadimda deyil kim idi bu iwde oputu olanlardan komek istiyirem 1 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 11 апреля 2013 Опубликовано: 11 апреля 2013 Bu gunki mini qezadan sora,buferlere yaxwi yaxwi fikir verdim,belke buferi bir az yigdirim ? bir mawinda gormuwdum super alinmiwdi,bilmirem mende nece alinacaq.Forumda kiminse movzusunda gormuwdum yigdiram ama yadimda deyil kim idi bu iwde oputu olanlardan komek istiyirem Yani kuzova sixmaq isteyirsen buferi? Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 11 апреля 2013 Автор Опубликовано: 11 апреля 2013 Yani kuzova sixmaq isteyirsen buferi?He hem kuza terefden,hemdeki kliklar cixartdirib ordanda kesmek,bir baltika reng nivada gormuwdum,mawin konkret qutu kimi gorunurdu. 1 Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 11 апреля 2013 Опубликовано: 11 апреля 2013 He hem kuza terefden,hemdeki kliklar cixartdirib ordanda kesmek,bir baltika reng nivada gormuwdum,mawin konkret qutu kimi gorunurdu.Fuad0050 nikli userin evvelki Nivasindada ele idi amma shekiller yoxdur. Chox maraqlidi nece gorsenir. 1 Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 11 апреля 2013 Автор Опубликовано: 11 апреля 2013 soruwaram onnanda,beledeki gorum o nivani birde gorsem cekerem weklin. 1 Цитата
093 Опубликовано: 12 апреля 2013 Опубликовано: 12 апреля 2013 men yigmiwam brat,kliklari yigmiwam dal gabag Цитата
Inqilab 092 Опубликовано: 12 апреля 2013 Автор Опубликовано: 12 апреля 2013 Bu gun demeli hemin buferleri yigilmiw nivalari gordum,wekilleri yukluyurem baxin gorun necedi,duzdu wekilden bele secmek olmur ama yenede...birdeki arxa stoplarina konkret diod iwdiyibler)) 1 Цитата
093 Опубликовано: 12 апреля 2013 Опубликовано: 12 апреля 2013 buferi sende elesen gara edeceysen obwi? Цитата
AVTOMANYAK Опубликовано: 12 апреля 2013 Опубликовано: 12 апреля 2013 Bu gun demeli hemin buferleri yigilmiw nivalari gordum,wekilleri yukluyurem baxin gorun necedi,duzdu wekilden bele secmek olmur ama yenede...birdeki arxa stoplarina konkret diod iwdiyibler))Bufer he stoplar yox. Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.