Перейти к содержанию

NiVa 90 KU 092

Inqilab 092

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

nivani surennen heleki pravami gormuyubler,goz deymesin :) Bmw vaxtinnan diyirem men. dunende 4 balim silindi,qaldi balansimda 3 bal,oda aprelin 29 quataracaq)

Опубликовано:
nivani surennen heleki pravami gormuyubler,goz deymesin :) Bmw vaxtinnan diyirem men. dunende 4 balim silindi,qaldi balansimda 3 bal,oda aprelin 29 quataracaq)

Qaqa balin ne ferqi eger esgerliye gedeceksense goy lap lisheniye getsin :D

Опубликовано:

teki hec gormey nesib olmasun olara,gagaw mene  catmirda bular menim mawinimda ne gorubler  )) uje saxlayada duwur gorur menem deyir he sensen sur get )))

Опубликовано:
Qaqa balin ne ferqi eger esgerliye gedeceksense goy lap lisheniye getsin :D

o qederde yoxda,esgerlikde belke kamaz woferi oldum :D

teki hec gormey nesib olmasun olara,gagaw mene  catmirda bular menim mawinimda ne gorubler  )) uje saxlayada duwur gorur menem deyir he sensen sur get )))

bu gun telnen daniwa daniwa gedirdim,yanimnan arxamnan necesin geldi kecdi,Wukur saxliyan olmadi,ozude gorurdulere telnen daniwiram) sene sekretimi demiwemde men,prosta elemirsen :)

Опубликовано:

bu gun telnen daniwa daniwa gedirdim,yanimnan arxamnan necesin geldi kecdi,Wukur saxliyan olmadi,ozude gorurdulere telnen daniwiram) sene sekretimi demiwemde men,prosta elemirsen :)

Yeqin plani doldurublar)))

Опубликовано:
Yeqin plani doldurublar)))

Bularin plani dolan deyile,ele bilki bular quyudu,bizde bir vedre su gezirik ozumuzcun)) Her goren bir vedre su tokur oz quyusuna,dolar hec)))

Опубликовано:
))) belke dala garmowka tikdirim gozmuncugu wekliynen :D

Aparatura necedi ?

Oda yaxwi fikirdi) aparatura ela idi teki evde baqaji gorene kimi) karobkani cixartmiwam evdedi,havani gozduyuremki duzelsin karobkanida atim beline gedim fotosessiya elemeye :)

Опубликовано:
Oda yaxwi fikirdi) aparatura ela idi teki evde baqaji gorene kimi) karobkani cixartmiwam evdedi,havani gozduyuremki duzelsin karobkanida atim beline gedim fotosessiya elemeye :)

nie cixarmisan ki? yaxwi oturmur yerne ?mende fotosessya elemey isteyirem prosto podnojkanin rengi atib gerey kraskalayim sonram havalar acanda kraskalayacam

Опубликовано:

yaxwi oturur e oturmagina,prosta o olanda baqaja hec ne qoymaq olmur axi,mende arada iwde komek zad eliyirem,ona gore baqaj lazim olur,qaliram bele  :pis: 

Опубликовано:
Forumun en qeribe ve eksklusiv pravasin teqdim eliyirem size,necedi ? :)))

Qaqawin biri yazibki qaqaw bunu fotoshopda nece duzeltmisen ? guyaki oz agliynan mene soz atir,dedim gel pive qonaqliginnan merc duraq,bunu sene realda gosterim,qaqawdan heleki xeber eter yoxdu))

Опубликовано:
Qaqawin biri yazibki qaqaw bunu fotoshopda nece duzeltmisen ? guyaki oz agliynan mene soz atir,dedim gel pive qonaqliginnan merc duraq,bunu sene realda gosterim,qaqawdan heleki xeber eter yoxdu))

burda yazibler ?

Опубликовано:
Forumun en qeribe ve eksklusiv pravasin teqdim eliyirem size,necedi ? :)))

Bilirsan ki, avtosh sozunun menasi bir az pisdir?

Опубликовано:
burda yazibler ?

facede.

Bilirsan ki, avtosh sozunun menasi bir az pisdir?

pis menasini bilmirem,men sure bilen menasinda yazmiwam.

Опубликовано:
facede.

pis menasini bilmirem,men sure bilen menasinda yazmiwam.

O sozun yaradilishi pis menaynan olub.

Ona gore dedim

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...