Перейти к содержанию

Thirty nine - nine six nine

Alishka

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано: (изменено)

ахахахахаха) опюрям сяни мой сладкий ) 

Не видно тебя в последнее время

Опять на Дружбе зависаешь? :sani:

Изменено пользователем Alishka 969
Опубликовано:

Guzgu bakida uje-) posle obeda Camex in ofisine bash chekecem!

Futbolda??? moy brat mashq ela -)

Ali bilirsen ne dushdu yadima? Otjimanie meselesi))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sende herden S rejim xoddanire))) olursan reaktivniy)))))))

ps, kellelik qollarim uchun darixmisan diyesen....

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ali bilirsen ne dushdu yadima? Otjimanie meselesi))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sende herden S rejim xoddanire))) olursan reaktivniy)))))))

ps, kellelik qollarim uchun darixmisan diyesen....

Бро любой вахт любой ердя сяни удмага (богазымда галмыяджаг) хазырам!

Опубликовано: (изменено)

Нет) а ты меня там видишь? :)

Давно о тяряфлярдя олмурам

Дедим может всё та же привычка у тебя (18: 00)

Изменено пользователем Alishka 969
Опубликовано:

Бро любой вахт любой ердя сяни удмага (богазымда галмыяджаг) хазырам!

mqdefault.jpg

• Yeri var! 2
Опубликовано:

привычка у меня всегда) ноу же не 18 00 да и не зима ведь) 

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ti je znaesh chto axsham Real Barcelonanin pipiyini qaraldacaq

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Номреси Дызылыб она горе тАзалиэр!

cOx sag oil !

Опубликовано:

guzgu nooldu? :morning:

Seqodna moy brat seqodna ona budet u mena!

Geca yata bildin agcaqanadli meglubiyyetden sonra? :perla:

Опубликовано:

Seqodna moy brat seqodna ona budet u mena!

Geca yata bildin agcaqanadli meglubiyyetden sonra? :perla:

mish-mish gedib senin guzgunu goturecem, ozude men bilirem nece :banana:

men adi penaltini vurmaqi bilmirdim))) diyan birazda oyrenim, burda yenilikler coxdu, menim uchun helem tezedi, ama babat kellelikler vururdum aa uff uff uff! belediki 3-2,nichya, 2-1, yani ki qila-qil)))

Опубликовано:

mish-mish gedib senin guzgunu goturecem, ozude men bilirem nece :banana:

men adi penaltini vurmaqi bilmirdim))) diyan birazda oyrenim, burda yenilikler coxdu, menim uchun helem tezedi, ama babat kellelikler vururdum aa uff uff uff! belediki 3-2,nichya, 2-1, yani ki qila-qil)))

Sen salamati mashqivi PES meshqine deyish

Bela trener zad lazim olsa danisha bilerik -)

Опубликовано:

Sen salamati mashqivi PES meshqine deyish

Bela trener zad lazim olsa danisha bilerik -)

biz psixologicheskiy atakalara uymuruq ay biraat, sen driblinglerden, sobachkalardan danish e... top yiyesinde olmalidi)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

biz psixologicheskiy atakalara uymuruq ay biraat, sen driblinglerden, sobachkalardan danish e... top yiyesinde olmalidi)

Get penal vurmagi orgen!

Havadaki butun qushlari vurdun! 

EMİL kişi nece hiss eliyir ozunu? -)

Опубликовано:

Get penal vurmagi orgen!

Havadaki butun qushlari vurdun! 

EMİL kişi nece hiss eliyir ozunu? -)

Penal menal mennik deil... detsad ushaqlari uchundu... menki kellelik, devyatka, lastochka, dribling i qapchinin ustunden tullanib zorpalamaqdi!)))))

Emil seher tezden ateshli salamlarin butun Yasamal moyshiklerine gonderdi)))))

Опубликовано:

Penal menal mennik deil... detsad ushaqlari uchundu... menki kellelik, devyatka, lastochka, dribling i qapchinin ustunden tullanib zorpalamaqdi!)))))

Emil seher tezden ateshli salamlarin butun Yasamal moyshiklerine gonderdi)))))

Oxudum internetde sen deme EMIL chox zloy aressiv ve xasiyyeti tund kishidi yaxin doslari ЭБУ Дроссель Кабель мотора DME воздухомер и аккумляторду

Опубликовано:

Oxudum internetde sen deme EMIL chox zloy aressiv ve xasiyyeti tund kishidi yaxin doslari ЭБУ Дроссель Кабель мотора DME воздухомер и аккумляторду

Men artiq Emil kishi ile sohbet eledim, dedi biraz zaqar eliyim ozume gelim, soyuqlayib...

Deyirem belke axsham Xelil kishinin yanina gedek?

Опубликовано:

Alishka dunen axsham ishden chixib pochta M guzgunun dalinca gedmish ve geri donmemishdir..... faktla bagli arashdirmalar aparilir.

Shahidlerden biri bildirir ki, pochtan cixan ochkili bir oglan elindeki qutunu acharaq ve oradan qara guzgunu cixardaraq mega orgazm hissini kechirib ve ishiq sureti ile avtomobiline minib namelum istiqametde yoxa chixmishdir....

• Yeri var! 1
Опубликовано:

1.1 Alishka dunen axsham ishden chixib pochta M guzgunun dalinca gedmish ve geri donmemishdir..... faktla bagli arashdirmalar aparilir.

Shahidlerden biri bildirir ki, pochtan cixan ochkili bir oglan elindeki qutunu acharaq ve oradan qara guzgunu cixardaraq mega orgazm hissini kechirib ve ishiq sureti ile avtomobiline minib namelum istiqametde yoxa chixmishdir....

1.1 bəndi aşağıdakı redaksiyada verilsin

"Alishka dunen axsham ishden chixib CAMEX -ə M guzgunun dalinca gedmish ve geri donmemishdir..... faktla bagli arashdirmalar aparilir.

Shahidlerden biri bildirir ki, pochtan cixan ochkili bir oglan elindeki qutunu acharaq ve oradan qara guzgunu cixardaraq mega orgazm hissini kechirib ve ishiq sureti ile avtomobiline minib namelum istiqametde yoxa chixmishdir...."

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...