Aqsin095 Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 Qaqaw indikilerin ustunde DZ racing yazilir, kitayski weydide diqqetnen bax ortasina goreceksen nem ..indi kilerden baw acmaq olurkii amma fima heqqiqetde oz dir saytada daxil ola bilersen http://www.ozracing.com/ Цитата
023 Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 Bunlar OZa oxwadiblar guya, ama men bilen OZ hec vaxt lider istehsal elemiyib Цитата
Aqsin095 Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 Bunlar OZa oxwadiblar guya, ama men bilen OZ hec vaxt lider istehsal elemiyibedib http://www.ozracing.com/car_wheels_var/OZ%20Racing/25184/ALL%20TERRAIN/SUPERTURISMO%20DAKAR/25509.aspxsadece olaraq bize gelenler 4 bolt ve + uzeri yazisiz olur Цитата
023 Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 He ortasi bawqa curedi liderde hemde ortada Leader yazilirdi geweng wriftnen qaranin ustunde Цитата
Aqsin095 Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 He ortasi bawqa curedi liderde hemde ortada Leader yazilirdi geweng wriftnen qaranin ustundeBakida elencinesi olub????hec gormemiwem Цитата
023 Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 Bakida ancaq ele Liderler olub Цитата
Aqsin095 Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 Bakida ancaq ele Liderler olub nem indikillerin ustunde oz sport yazilir ..8 deki bazarda Lider yaznlari gormuwem ancaq goy heriflerle biraz wit gorsenir Цитата
023 Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 Harasinda yazilir? Ortada, he? Sen gorduyun ele men dediyim liderdide prosta qara olmalidi ortasi, goy yox. Bakiya gelen natura liderler hamisi ele olub. Burda Ricco adli uzerin mawininin movzusu var, orda birinci sehifede natura liderin shekilleri var 1 Цитата
V-zeer Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 Насчёт Лидер дисков Таир (Миралай) все подробности знает. Рассказывал однажды...Для интереса наберите в гугле "Leader wheels / rims"... Всё, что угодно найдёте, кроме, так популярных у нас, Лидер дисков. А почему? Потому что Лидер изначально - подделка. Дизаин середины взят от одной модели натура дисков, дизаин обода взят от другой модели... От каких именно - Таир может сказать. Но! Старые Лидеры очень качественно были изготовлены. А те, что сейчас продаются, с логотипом "D2" - уже подделка подделки, причём очень не качественная и тяжелая. 4 Цитата
Aqsin095 Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 sizin mawinin diskleri "alutec magnum" deyil? Цитата
V-zeer Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 sizin mawinin diskleri "alutec magnum" deyil?Yox... Adini ozumde bilmirem ) Цитата
Aqsin095 Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 bunandida sizde? yox bundan deyil sef sekildi Цитата
Wa1do Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 (изменено) onu duz deyirsiz liderle suret qalxdiqca mawinin dalida oynuyur....bilmirsiz onu nece etmek olarki dali oynamasin??? Çünki orijinal deyil, zibildir! edib http://www.ozracing....AKAR/25509.aspx sadece olaraq bize gelenler 4 bolt ve + uzeri yazisiz olur Özün fikirləşdin onu? O.Z. Racing başqa disklərdir, Leader yazılan başqa. O.Z. Racing-in 4 boltlu olanı da var. Leader gələnə qədər Prestige adlı disklər dəbdə idi yadıma gəldiyi qədəri ilə. Ola bilər səhvim var. Sən uşaqsan da, "orijinal" Leader görməmisən. Ancaq indi də "orijinal" Leader disklərlə sürənlər var. Biri 10-XS-036, o biri çox az sürülən maşındır. nem indikillerin ustunde oz sport yazilir ..8 deki bazarda Lider yaznlari gormuwem ancaq goy heriflerle biraz wit gorsenir Onu sonradan poliqrafiyada çap etdirib, yapışdırıblar da, çox çətin işdir? Изменено 26 октября 2012 пользователем Avtomaniya Цитата
Aqsin095 Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 Çünki orijinal deyil, zibildir! Özün fikirləşdin onu? O.Z. Racing başqa disklərdir, Leader başqa. O.Z. Racing-in 4 boltlu olanı da var. Leader gələnə qədər Prestige disklər dəbdə idi yadıma gəldiyi qədəri ilə. Ola bilər səhvim var. Sən uşaqsan da, orijinal Leader görməmisən. Ancaq indi də orijinal Leader disklərlə sürənlər var. Biri 10-XS-036, o biri çox az sürülən maşındır. Onu sonradan poliqrafiyada çap etdirib, yapışdırıblar da, çox çətin işdir? Duzunu deyrem men leader bilmirdim nece olur yani yazisi..men goy yazi ile olani demiwdim..amma leader surende indi weherde coxdu cunki bu dskilerden cox zaman 015 markalarda gorurem ve weherde !..prestij bilmirem neye deyirsiz?..Ve uwaq olsamda oz mawinimda 18 lik diskler olub soradan 800 $ satdim olari 5 uzlduz idi vidi .... ... Цитата
Wa1do Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 Duzunu deyrem men leader bilmirdim nece olur yani yazisi..men goy yazi ile olani demiwdim..amma leader surende indi weherde coxdu cunki bu dskilerden cox zaman 015 markalarda gorurem ve weherde !..prestij bilmirem neye deyirsiz?..Ve uwaq olsamda oz mawinimda 18 lik diskler olub soradan 800 $ satdim olari 5 uzlduz idi vidi .... ... Görürsən ki, bilmirsən. İndi şəhərdəkilər Leader deyil, D.Z.-dir. Yuxarda bu haqda xeyli "notasiya" oxumuşuq. Yazmışam axı, Leader gələnə qədər Prestige disklər dəbdə idi. Mən 2002-ci ildən danışıram, 2011-ci ildən yox. Bu şəkildəki maşını tanımırsan çox ehtimal, amma mən bu maşın selofanda olanda görmüşdüm, Papanində. Düz xatırlayıramsa 2002-ci ilin yayı idi. Birinci dəfə Leader diskləri də bu maşında görmüşəm. Prestige diskləri indi tapa bilmirəm. Onlar da Leader kimi idi, amma xətləri az idi. Yenə deyirəm, söhbət 2000-ci illərin əvvəllərindən gedir. Maşınıvın 18 düymlük disklərinin olmasının bura nə dəxli var? 1 Цитата
Aqsin095 Опубликовано: 26 октября 2012 Опубликовано: 26 октября 2012 Görürsən ki, bilmirsən. İndi şəhərdəkilər Leader deyil, D.Z.-dir. Yuxarda bu haqda xeyli "notasiya" oxumuşuq. Yazmışam axı, Leader gələnə qədər Prestige disklər dəbdə idi. Mən 2002-ci ildən danışıram, 2011-ci ildən yox. Bu şəkildəki maşını tanımırsan çox ehtimal, amma mən bu maşın selofanda olanda görmüşdüm, Papanində. Düz xatırlayıramsa 2002-ci ilin yayı idi. Birinci dəfə Leader diskləri də bu maşında görmüşəm. Prestige diskləri indi tapa bilmirəm. Onlar da Leader kimi idi, amma xətləri az idi. Yenə deyirəm, söhbət 2000-ci illərin əvvəllərindən gedir. Maşınıvın 18 düymlük disklərinin olmasının bura nə dəxli var? herdefe sohbetde maralni soxursan uwaqsan uwaqsan..belediki eger kohne surenleri taniyirsansa OE 086 bu mawin yadindadi ....menim cox yadimdadi...eger prestige diskler diyirsense heri men o disklerden cox gormuwem .....amma oda yadimdadi dom savrtin qaqaqinda uwaq i ken melber disk gormuwdum bej 07 uzerinde menimde ilk gorduyum disk o olub..(yani mawina aid olmayan) orda sef yazdim dom savrtin---dom savet olacaqdi Цитата
1923 Опубликовано: 27 октября 2012 Опубликовано: 27 октября 2012 Rauf amma Fariz dedi axi leader naturasi olmayib sadece hindikilerin keyfiyeti pislesib .ve hayis eliyirem offtopi gurtarun Цитата
Wa1do Опубликовано: 27 октября 2012 Опубликовано: 27 октября 2012 herdefe sohbetde maralni soxursan uwaqsan uwaqsan..belediki eger kohne surenleri taniyirsansa OE 086 bu mawin yadindadi ....menim cox yadimdadi...eger prestige diskler diyirsense heri men o disklerden cox gormuwem .....amma oda yadimdadi dom savrtin qaqaqinda uwaq i ken melber disk gormuwdum bej 07 uzerinde menimde ilk gorduyum disk o olub..(yani mawina aid olmayan)Keçən dəfə də yazdım, qabağındakı tay-tuşun deyil, yazma tərzivə diqqət etsən, xoş olar. Sənə deyəsən özündən böyüklə danışmaq tərzini öyrətməyiblər.OE-086 məşhur sürən olmayıb, 4-cü mikrorayonda yaşayırdı. Ondan məşhur sürənlər var idi o vaxt. Цитата
Rashad NN Опубликовано: 27 октября 2012 Автор Опубликовано: 27 октября 2012 Какие Лидеры? Они сейчас не оригинаальные, a китайское Г. Тяжелые, не возможно разгонять больше 80 км/час, руль тяжелым становится и т.д. Лучше заказывай Слики и радуйся. Ребята заказали в Баку на 07. Они скажут тебе какие параметры нужно. Вот, один из красивых 07 города Баку. Диски Слики. Yox, Bakıda dəxli yoxdur qışdır, ya yaydır. Qiymətlər eynidir. Ağlın Rusiyaya getməsin. слики-ден вообще зейлем гедир...лидеры что то привлекают очень...а насчёт нюансов , для вида дурсун да , олмаз сатарых ))) эти хочешь? R18,1500$.покрышки новые Диски базара нет , на 5+ ... гиймети меним давлениямы галдырды ))) Нижегородская область? там аказываетса тоже ест такие 07 ?) ни одна , ни две ... 30 - 35 )) Всё таки лидерин гийметини ойрене блмедин конкрет )))) 1 Цитата
Rashka Опубликовано: 27 октября 2012 Опубликовано: 27 октября 2012 на Лидеры цены упали))))вот мне предлагали с резиной вместе за 550 манат) Цитата
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.