Android788 Опубликовано: 10 мая 2013 Автор Опубликовано: 10 мая 2013 K-sport eliye bilsen eleFikrini sorushum qaqam, neye esasen sen Ksport dedin?
Togrul193 Опубликовано: 10 мая 2013 Опубликовано: 10 мая 2013 Kime baxirsan Brembonu yapisdirir, k sport olmasin basqa bir ad yazdir tek sende olsun ) 1
GuliyevicH Опубликовано: 10 мая 2013 Опубликовано: 10 мая 2013 Ceyhun Ksport ele ya da Mazdaspeed bele shey yazdir.. Ozu de nakleyka vurma.. Chapayevde amma tam deqiq bilmirem orda, hansisa maqazinlerin birinde aparat var.. Qravirovka kimi istenilen detalin uzerine istediyin formada istediyin rengde yazdirmaq olur.. Menim mashinimda da supportu orda yazdiriblar.. Brembo uje shit gorsenecek. 3
MagerramoFF Опубликовано: 10 мая 2013 Опубликовано: 10 мая 2013 Ceyhun Ksport ele ya da Mazdaspeed bele shey yazdir.. Ozu de nakleyka vurma.. Chapayevde amma tam deqiq bilmirem orda, hansisa maqazinlerin birinde aparat var.. Qravirovka kimi istenilen detalin uzerine istediyin formada istediyin rengde yazdirmaq olur.. Menim mashinimda da supportu orda yazdiriblar.. Brembo uje shit gorsenecek. Offroad maqazinidi ISTdan dushende svetofordan sora sagda maqazindi, qabagindada oz nivalari diyanir hamman diskilerinnen diyasan) 3
Android788 Опубликовано: 10 мая 2013 Автор Опубликовано: 10 мая 2013 Kime baxirsan Brembonu yapisdirir, k sport olmasin basqa bir ad yazdir tek sende olsun )Mende ele ona gore o vaxtdan aglimda tutmushdum KSport ve 2-3 nefer destekledi, 2-3 nefer yox dedi. Amma yenede Tam ferqliliye gore isteyirem. Cox sag ol fikrine gore Ceyhun Ksport ele ya da Mazdaspeed bele shey yazdir.. Ozu de nakleyka vurma.. Chapayevde amma tam deqiq bilmirem orda, hansisa maqazinlerin birinde aparat var.. Qravirovka kimi istenilen detalin uzerine istediyin formada istediyin rengde yazdirmaq olur.. Menim mashinimda da supportu orda yazdiriblar.. Brembo uje shit gorsenecek.MazdaSpeed Uzundur, Hemde Nadirin xetrine deyerem)))) Chapayevde bilmirem, amma onu bilirem zooparkdan dushende sagda 4x4 dukani var orda satirdilar ferqli yazilarla. Nakleyka vurmaram, temperaturdan eriyer. Menim fikrimde odurki, brembonu laqondayla goturum, shkulka ve qrund ustunden, Sonra Light Silver renglemek, ele indiki renginde yeni. Sonra Ksportun maketini cixardim.1-ci variant Ksport yazisini renglemek qirmizi rengde yada qara rengde2-ci variant maketi goturub 2-3mm-lik plastik shushe uzerinde kesmek, ve qabarik Ksport yazisi elde etmek. Renglemek ve kleylemek. Eger orda ucuz deseler, onda ele orda eletdirerem. Sehv etmiremse Phobia-nin tanishlaridir. Chunki hemen dukani reklam edirdi 1 vaxt 2
Ibrahim Опубликовано: 10 мая 2013 Опубликовано: 10 мая 2013 Chapayevde bilmirem, amma onu bilirem zooparkdan dushende sagda 4x4 dukani var orda satirdilar ferqli yazilarla. Nakleyka vurmaram, temperaturdan eriyer.Ele, MagerramoFF hemin dukani deyir sehv etmiremse, Parvizin dukanidi. 1
Android788 Опубликовано: 10 мая 2013 Автор Опубликовано: 10 мая 2013 Offroad maqazinidi ISTdan dushende svetofordan sora sagda maqazindi, qabagindada oz nivalari diyanir hamman diskilerinnen diyasan)Teshekkurler. Taniyiram, Onlar hazir brembonu istenilen ayzi ile 100AZN-e verirler. Bahadir mence. Goren oz brembolarimi versem neciye ederler? Tanishliq yoxdur kimdese o dukanda?
MagerramoFF Опубликовано: 10 мая 2013 Опубликовано: 10 мая 2013 San ucuz olanini al ver onlara 20 30 manat denen yazi yazsinlar ustune
Android788 Опубликовано: 10 мая 2013 Автор Опубликовано: 10 мая 2013 San ucuz olanini al ver onlara 20 30 manat denen yazi yazsinlar ustuneEliyerlermi goresen? eleseler eger onda hec eziyyetde cekmeye ehtiyac qalmaz. bugun sabah vaxt edib kecim gerek.
Ibrahim Опубликовано: 10 мая 2013 Опубликовано: 10 мая 2013 (изменено) 20-30 manata ancag trafaret ede bilerler, gravur istiirsense bu giymete basha gelen birshey deil 4 eded gapag uchun Изменено 10 мая 2013 пользователем Ibrahim
MagerramoFF Опубликовано: 10 мая 2013 Опубликовано: 10 мая 2013 Eliyerlermi goresen? eleseler eger onda hec eziyyetde cekmeye ehtiyac qalmaz. bugun sabah vaxt edib kecim gerek. konechno eliyerler, istirsen adivida yazarlar Men bir defe sorushmushdum, brelokada yazirlar ne istiyirsen.
Android788 Опубликовано: 10 мая 2013 Автор Опубликовано: 10 мая 2013 20-30 manata ancag trafaret ede bilerler, gravur istiirsense bu giymete basha gelen birshey deil 4 eded gapag uchun Trafarete geldikde Etiener trafaret hazirlaya biler. Esas hazirlamaqdir. konechno eliyerler, istirsen adivida yazarlar Men bir defe sorushmushdum, brelokada yazirlar ne istiyirsen. Adimi istemirem, Ksport yazsinlar besdir. Breloka yazan coxdur amma support ustune yazan onlardan bashqasin tanimiram. Hec olmasa numaralari olsaydi zeng edib oyrenerdim ki, 20-30AZN basah gelecekse gedim, gelmiyecekse oz ishlerime bashlayim
Ibrahim Опубликовано: 10 мая 2013 Опубликовано: 10 мая 2013 (изменено) Adimi istemirem, Ksport yazsinlar besdir. Breloka yazan coxdur amma support ustune yazan onlardan bashqasin tanimiram. Hec olmasa numaralari olsaydi zeng edib oyrenerdim ki, 20-30AZN basah gelecekse gedim, gelmiyecekse oz ishlerime bashlayim2089086 (050) Parviz. 4x4 dukaninin nomresidir. Изменено 10 мая 2013 пользователем Ibrahim 1
MagerramoFF Опубликовано: 10 мая 2013 Опубликовано: 10 мая 2013 Trafarete geldikde Etiener trafaret hazirlaya biler. Esas hazirlamaqdir. Adimi istemirem, Ksport yazsinlar besdir. Breloka yazan coxdur amma support ustune yazan onlardan bashqasin tanimiram. Hec olmasa numaralari olsaydi zeng edib oyrenerdim ki, 20-30AZN basah gelecekse gedim, gelmiyecekse oz ishlerime bashlayimgozde bir neferde onlarin nomresi olmalidi oyrenib yazajam
Android788 Опубликовано: 10 мая 2013 Автор Опубликовано: 10 мая 2013 2089086 (050) Parviz. 4x4 dukaninin nomresidir.Sag ol. Ondanda Ustanin nomresini aldim, danishdim, razilashdiq. ele verecem ozleri elesin. Munasib qiymetdir mence. 40AZN , Brembo yazisini temizleyirMalyarka edirKSport yazisini cixartib hazirlayir(cixintili)Yapishdirir rengleyib hazir verir10AZN-de ustanovkasigozde bir neferde onlarin nomresi olmalidi oyrenib yazajamCox sag ol danishdim uje. 4
Android788 Опубликовано: 10 мая 2013 Автор Опубликовано: 10 мая 2013 Gözəl!Gozel gunun olsun. Bugun verecem, Bazar gunune hazir etseler vuracam ustune.
MagerramoFF Опубликовано: 10 мая 2013 Опубликовано: 10 мая 2013 K sport ne demeydiki>? Belke Endless firmasinin adini vurasan. Sari rengde.
Android788 Опубликовано: 10 мая 2013 Автор Опубликовано: 10 мая 2013 Ksportda ele Endless kimi bir firmadir. Endlesin ozunu hazir satirdilar sadece xoshuma gelmedi. hemde ksport gozel seslenir ve gorsenir. Endless-sozunu pis basha dusherler)))))
Рекомендуемые сообщения