Перейти к содержанию

Mazda 6 90-NN-788

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

йооо сяндя няся вар 

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Bugun Supportlar uchun brembo-lar geldi. amma onlar bugunden sonra brembo olmayacaqlar. Axsham lagonda ile brembo yazisini yox eliyecem ve malyarkaya verecem, eyni rengde rengletdirecem ve KSport logosunu hekk edecem uzerine.

Зачем это надо?

Пусть остаются брембо!

• Yeri var! 1
Опубликовано:
йооо сяндя няся вар 

Ne menada nese var? konkret yaz baxim hele

Зачем это надо?

Пусть остаются брембо!

Ruslan eger yadindadirsa Men Cheshkada brembo qoymushdum, ve forumdan birnece nefer ele heshir salmishdilarki, Ay bu nedir, Cheshka hara brembo hara, shitlikdir zaddir, yazini sildir Mercedes-Benz yazdir. 

indi ona gore ele elemek istemedim ve Qabaqcadan meslehetleshdim ve dediler ya Mazda yazdir yada Ksport. Javid Ksport yazisina ustunluk verdi.

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Bugun Supportlar uchun brembo-lar geldi. amma onlar bugunden sonra brembo olmayacaqlar. Axsham lagonda ile brembo yazisini yox eliyecem ve malyarkaya verecem, eyni rengde rengletdirecem ve KSport logosunu hekk edecem uzerine.

Mubarekdi Ceyhun. Sirr deyilse necheye basha geldi?

• Yeri var! 1
Опубликовано: (изменено)

Konkret yazim da: 

Sende qeyri adi ideyalar var, yani ki hami ki elemirsen. Ciddi deyirem trolling deyil syao )

Изменено пользователем Phobia
  • Yeri var! 4
Опубликовано: (изменено)
Mubarekdi Ceyhun. Sirr deyilse necheye basha geldi?

hahahaha bugun niye hami menden sirr deyil deye sorushur))))) Pnevma sirdir bu ise cemi cumletani 23-26AZN arasi basha geldi poct rusumu ile birlikde

Konkret yazim da: 

Sende qeyri ideyalar var, yani ki hami ki elemirsen. Ciddi deyirem trolling deyil syao )

Internetin qarshisinda oturub dunyada olan yenilikler barede oxuyuram, Amerikanin ve rusiyanin mazda forumlarinda otururam. ve elbetde Cavidin, Raufun, Tahirin, Turalin zehmetlerini yere vura bilmerem. Onlarsiz men hecde duzgun secim ede bilmezdim. Her dordune teshekkurler edirem.

Pnevma proyektimi sen izle onda vapshe deyeceksen ki, sen dizaynersen))))

her axhsam vaxtimi ona ayiriram, ag vereqlerde planlar cekirem, ne harda duracaq, kabelleshme harda olacaq ve.s

Изменено пользователем Android788
  • Yeri var! 5
Опубликовано:
hahahaha bugun niye hami menden sirr deyil deye sorushur))))) Pnevma sirdir bu ise cemi cumletani 23-26AZN arasi basha geldi poct rusumu ile birlikde

Zagadochniy oglan olmusanda. :D Mene L.S.-a yazda zehmet olmasa ne rengleri var. Burda fftop elemeyek.

Опубликовано:

xeyirli olsun.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Брембо йазысы галсын, дяймя.

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Брембо йазысы галсын, дяймя.

Deyme deyirsiz deymeyimde. Uje cox adam dedi el deyme. Men sadece inkubator etmek istemedim

Опубликовано:

sende chixintili geweng supportlardi, chixintisiz olsaydi, yene deyerdim bawqa wey yazdir, amma bele yaxwidi. 

Опубликовано:
sende chixintili geweng supportlardi, chixintisiz olsaydi, yene deyerdim bawqa wey yazdir, amma bele yaxwidi. 

Tamam onda bazar gunu guppuldadaram ustune. Fikrine gore yenede teshekkurler.

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Mübarəkdir, Ceyhun. :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Mübarəkdir, Ceyhun. :)

Cox sag ol qerdeshim. Isvecden bakiya mashin getiren olmuyacaq bilmirsen? Internetden Mazda front splitter almaq isteyirem eclaflar bakiya gondermirler, ancaq Isvec, Norvec, ingiltere. Isteyirem Yeznemin adresine gonderim gotursun ve bura gelen kimese versin. 

Опубликовано:
Belke umumiyyetle spoileri chixardasan?

Neeee spoilersiz mashinin vidi tam olecek. Sen Mazda 6 spoilersiz gormusen neye oxshayir? 

Ziya mence yenede Ksport pis deyileee. nese Brembodansa o mene gozel gelir.

RqEOr9ClnaU.jpg

Mubarekdi Ceyhun,teze ideyalar gozelyirik senen. :)

Cox sag ol qaqashim. Gozle olacaq 1-2 dene

• Yeri var! 2
Опубликовано:
Brembo kimi gorsenmeyecey

Yazilari gorunmeyecek? yoxsa ozu ele vidde gorunmeyecek?

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...