PcTec Опубликовано: 8 мая 2013 Опубликовано: 8 мая 2013 Bugun Supportlar uchun brembo-lar geldi. amma onlar bugunden sonra brembo olmayacaqlar. Axsham lagonda ile brembo yazisini yox eliyecem ve malyarkaya verecem, eyni rengde rengletdirecem ve KSport logosunu hekk edecem uzerine.Зачем это надо?Пусть остаются брембо! 1
Android788 Опубликовано: 8 мая 2013 Автор Опубликовано: 8 мая 2013 йооо сяндя няся вар Ne menada nese var? konkret yaz baxim heleЗачем это надо?Пусть остаются брембо!Ruslan eger yadindadirsa Men Cheshkada brembo qoymushdum, ve forumdan birnece nefer ele heshir salmishdilarki, Ay bu nedir, Cheshka hara brembo hara, shitlikdir zaddir, yazini sildir Mercedes-Benz yazdir. indi ona gore ele elemek istemedim ve Qabaqcadan meslehetleshdim ve dediler ya Mazda yazdir yada Ksport. Javid Ksport yazisina ustunluk verdi. 1
AVTOMANYAK Опубликовано: 8 мая 2013 Опубликовано: 8 мая 2013 Bugun Supportlar uchun brembo-lar geldi. amma onlar bugunden sonra brembo olmayacaqlar. Axsham lagonda ile brembo yazisini yox eliyecem ve malyarkaya verecem, eyni rengde rengletdirecem ve KSport logosunu hekk edecem uzerine. Mubarekdi Ceyhun. Sirr deyilse necheye basha geldi? 1
Phobia Опубликовано: 8 мая 2013 Опубликовано: 8 мая 2013 (изменено) Konkret yazim da: Sende qeyri adi ideyalar var, yani ki hami ki elemirsen. Ciddi deyirem trolling deyil syao ) Изменено 8 мая 2013 пользователем Phobia 4
Android788 Опубликовано: 8 мая 2013 Автор Опубликовано: 8 мая 2013 (изменено) Mubarekdi Ceyhun. Sirr deyilse necheye basha geldi?hahahaha bugun niye hami menden sirr deyil deye sorushur))))) Pnevma sirdir bu ise cemi cumletani 23-26AZN arasi basha geldi poct rusumu ile birlikde Konkret yazim da: Sende qeyri ideyalar var, yani ki hami ki elemirsen. Ciddi deyirem trolling deyil syao ) Internetin qarshisinda oturub dunyada olan yenilikler barede oxuyuram, Amerikanin ve rusiyanin mazda forumlarinda otururam. ve elbetde Cavidin, Raufun, Tahirin, Turalin zehmetlerini yere vura bilmerem. Onlarsiz men hecde duzgun secim ede bilmezdim. Her dordune teshekkurler edirem. Pnevma proyektimi sen izle onda vapshe deyeceksen ki, sen dizaynersen)))) her axhsam vaxtimi ona ayiriram, ag vereqlerde planlar cekirem, ne harda duracaq, kabelleshme harda olacaq ve.s Изменено 8 мая 2013 пользователем Android788 5
AVTOMANYAK Опубликовано: 8 мая 2013 Опубликовано: 8 мая 2013 hahahaha bugun niye hami menden sirr deyil deye sorushur))))) Pnevma sirdir bu ise cemi cumletani 23-26AZN arasi basha geldi poct rusumu ile birlikde Zagadochniy oglan olmusanda. Mene L.S.-a yazda zehmet olmasa ne rengleri var. Burda fftop elemeyek.
Inqilab 092 Опубликовано: 8 мая 2013 Опубликовано: 8 мая 2013 Bugun Supportlar uchun brembo-lar geldi. amma onlar bugunden sonra brembo olmayacaqlar. Axsham lagonda ile brembo yazisini yox eliyecem ve malyarkaya verecem, eyni rengde rengletdirecem ve KSport logosunu hekk edecem uzerine.xeyirli olsun. 1
Android788 Опубликовано: 8 мая 2013 Автор Опубликовано: 8 мая 2013 Брембо йазысы галсын, дяймя.Deyme deyirsiz deymeyimde. Uje cox adam dedi el deyme. Men sadece inkubator etmek istemedim
West Опубликовано: 8 мая 2013 Опубликовано: 8 мая 2013 sende chixintili geweng supportlardi, chixintisiz olsaydi, yene deyerdim bawqa wey yazdir, amma bele yaxwidi.
Android788 Опубликовано: 8 мая 2013 Автор Опубликовано: 8 мая 2013 sende chixintili geweng supportlardi, chixintisiz olsaydi, yene deyerdim bawqa wey yazdir, amma bele yaxwidi. Tamam onda bazar gunu guppuldadaram ustune. Fikrine gore yenede teshekkurler. 1
Wa1do Опубликовано: 9 мая 2013 Опубликовано: 9 мая 2013 Bugun Supportlar uchun brembo-lar geldi. amma onlar bugunden sonra brembo olmayacaqlar. Axsham lagonda ile brembo yazisini yox eliyecem ve malyarkaya verecem, eyni rengde rengletdirecem ve KSport logosunu hekk edecem uzerine. Mübarəkdir, Ceyhun. 1
Android788 Опубликовано: 9 мая 2013 Автор Опубликовано: 9 мая 2013 Mübarəkdir, Ceyhun. Cox sag ol qerdeshim. Isvecden bakiya mashin getiren olmuyacaq bilmirsen? Internetden Mazda front splitter almaq isteyirem eclaflar bakiya gondermirler, ancaq Isvec, Norvec, ingiltere. Isteyirem Yeznemin adresine gonderim gotursun ve bura gelen kimese versin.
Isik Опубликовано: 9 мая 2013 Опубликовано: 9 мая 2013 Mubarekdi Ceyhun,teze ideyalar gozelyirik senen.
Android788 Опубликовано: 9 мая 2013 Автор Опубликовано: 9 мая 2013 Belke umumiyyetle spoileri chixardasan? Neeee spoilersiz mashinin vidi tam olecek. Sen Mazda 6 spoilersiz gormusen neye oxshayir? Ziya mence yenede Ksport pis deyileee. nese Brembodansa o mene gozel gelir. Mubarekdi Ceyhun,teze ideyalar gozelyirik senen. Cox sag ol qaqashim. Gozle olacaq 1-2 dene 2
Android788 Опубликовано: 10 мая 2013 Автор Опубликовано: 10 мая 2013 Brembo kimi gorsenmeyeceyYazilari gorunmeyecek? yoxsa ozu ele vidde gorunmeyecek?
Рекомендуемые сообщения