Перейти к содержанию

Mazda 6 90-NN-788

Android788

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано:

Djeyhun cox gozeldi amma gardash cox da bahadi!...bel ke de ishi coxdu amma ki, senin mashini mat deil axi ! 2000 bahadi!

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Yaxshi yolunu tapsan mene de xeber ele. Mende uje surtmeye bashlayir. Apparatura ses izolyasi elemishem deye mashin agirlashib daha da ashagi dushub.. Uje biraz boshluga dushen kimi arxa tekerler o saat surtur.. Kesmey dogramaq ele sheyden uzaq durmaq lazimdir. Bakida mence hele ele bacariqli senetkar yoxdur..

Sende mubarekdir. Roma etdi demek ki, nece yaxshi alinib izolyasiya?

Kesmeye o shexsin ureyi gelerki mashina heyfi gelmir. Menim ureyim gelmez onu kesmeye. InshaAllah gorum Natiq ne deyecek. Qaynatamda demircidir, sadece ozum agiz achmiram. Nese alinsa deyerem sene!

Djeyhun cox gozeldi amma gardash cox da bahadi!...bel ke de ishi coxdu amma ki, senin mashini mat deil axi ! 2000 bahadi!

Belkde o ishin muqavili odur, bilmek olmaz. Amma onuda qebul etmek lazimdir ki,  Bakida shrup baglama gore 10AZN pul alirlarsa onda ele bir ishe gorede 2min alacaqlar.

diski ichinnen yonmag olar ? ))

Onu hem Irusiyyetden hemde Tokar ve teker ustalarindan sorushmusham, hamisi eyni sozu deyir. Diskin fizikasi pozulacaq! Konkret cavab budur. Mende ele fikirleshmishdim ki hec olmasa 5mm yonmaq olsadyi arkanida 7mm genishlendirerdim olardi ela. Amma nese olmaz deyirler

Опубликовано:

diski yonmagdansa,diskini tam ortadan kes,bir terefi yon,sonra svarkalad))))))))

Diskini de yonmag olar??)))

Kes dogra getsin)))))))))

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Не нужно было покупать эти диски-втридорого

людям спокойно не живётся,сами на свою голову проблемы Находят,и за эти проблемы еще бабки платят:Щ)

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Baxdim amma bunlarda yene krilonun kesilmesini isteyecek. Eger shin surturse bunu baglasamda surtecek. gerek krilonu kesim ve sonra bunu yerleshdirim ki, surtmesin. Amma yenede hershey profissional demircinin sozlerinden sonra bilinecek.

diski yonmagdansa,diskini tam ortadan kes,bir terefi yon,sonra svarkalad))))))))

Diskini de yonmag olar??)))

Kes dogra getsin)))))))))

xaxaxaxa. Kes dogra getsin demek. kelem deyileee dograyam)))

Не нужно было покупать эти диски-втридорого

людям спокойно не живётся,сами на свою голову проблемы Находят,и за эти проблемы еще бабки платят:Щ)

Ruslan gozellik, istekler, arzular bunlarin hamisi pul teleb edir. Televizora baxirsan oda pul teleb edir. Internet, benzin, istenilen istekler ve telebler pul teleb edir. Adice evelnmek uchun 5min pul teleb edir qir qizil alasan elci gedesen :D

• Yeri var! 2
Опубликовано:

Как Фобия выше указал, ставь фендеры :)

• Yeri var! 1
Опубликовано:

Ceyhun, ən yaxşı variant sənə deyim:

Diskləri sat, başqasını al. :)

Zarafat bir tərəfə maşını kəsib, doğrama.

Yuxarıda şəkil yerləşdirmisən ki, yan qanadlar başqa cür yığılacaq.

Yəqin ki, o işlər hamısı dəmirdən olacaq, nəsə başqa bir materialdan da yığırlar.

Mənim dostum BMVV`nə yığdırmışdı, sonra harasa vurmuşdu, əzilmişdi, onu düzəltdirənə qədər nə qədər əziyyət çəkdi.

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Как Фобия выше указал, ставь фендеры :)

Fenderler yenede krilonun kesilmeyini isteyir ki sonra shruplarla baglayasan ve ondan sonra malyarkada ishlesinler. Duzdu ki yaxshi olacaq amma axirinci variantdir. Ona qeder sade yolla hell etmeye chalishacam. Bazar gunu gedecem Natiqin yanina nese alinsa alinacaq yox onda he siz deyen variantlar arasinda sadesini axtarariq.

plastik krilo onda axtar)

axtarmisham amma elesi yoxdur

Ceyhun, ən yaxşı variant sənə deyim:

Diskləri sat, başqasını al. :)

Zarafat bir tərəfə maşını kəsib, doğrama.

Yuxarıda şəkil yerləşdirmisən ki, yan qanadlar başqa cür yığılacaq.

Yəqin ki, o işlər hamısı dəmirdən olacaq, nəsə başqa bir materialdan da yığırlar.

Mənim dostum BMVV`nə yığdırmışdı, sonra harasa vurmuşdu, əzilmişdi, onu düzəltdirənə qədər nə qədər əziyyət çəkdi.

))))

Demirden olmuacaq. onun uzerine dedi ki, fiberglass-dan yigacaq.

Demirden yigdirmaq daha asandir ve ucuz basha gelendir

• Yeri var! 1
Опубликовано:
Ceka darixma-duzelecek ;)

sabah gedirem Merezeye, Dovletin ishlerin gormeye, birigun ise senin qonagin olacam. gelecem Natiqin yanina. Sen ona xeber edersen bazar gunu orda olsun gelecem 100% oK!

Опубликовано:
ee sende ele deyirsen ele bil mawin sende qalacaq))kes dogra)))

Qardashim Senin xeberin yoxdur ki uje mende rasxod hara chatib, ele bir summadir ki, Men onsuzda bunu satmaram yada 4-5 surerem ve sonra evdekilere oturerem ve izume MAzda 6 4 generation alaram ve diskler ve.s perevod ederem yeninin ustune. Amma heleki dogramaq fikrim yoxdur. men hemen o Infinity-nin ishlerine baxdim ve ela fikirdir ki, kanti kesib qabaga verirsen ve araya metal svarkalayirsan i vsyo. Gozel fikirdir. Heleki ele birshey teklif eden olmamishdir. Aglim olacaq bu usul. 

basha dushmedim, disk/teker surtur? yoxsa vidi xoshuna gelmir?

Disk teker surtecek mutleq. Zanijeniya edende surtecek, amma indi surtmur. Zanijeniya ise Iyunda gelecek. Torbani tik amma ipini mohkem tut. Zanijeniya edecem deye indiden arkalari fikirleshirem)))) hemde mohteshem bir shey olacaq. Men deyen yox Allah deyen olsun, salamatciliq olsun, gozle bir shey alnicaq.

• Yeri var! 3
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...