Wa1do Опубликовано: 19 апреля 2013 Опубликовано: 19 апреля 2013 Ceyhun, Tural dediyi kimi pnevmanı yığ, ondan sonra vəziyyətə baxarsan. Arkanı da yuxarıdan genəldəcəklər, aşağı hissələr demək olar ki, genəldilməyəcək. Bu halda bamper üçün narahat olmağıva ehtiyac yoxdur. 2
West Опубликовано: 19 апреля 2013 Опубликовано: 19 апреля 2013 Sen niye Nobel designoya muraciet etmirsen? 1
Wa1do Опубликовано: 19 апреля 2013 Опубликовано: 19 апреля 2013 Sen niye Nobel designoya muraciet etmirsen?Pnevma üçün deyirsən?
Android788 Опубликовано: 19 апреля 2013 Автор Опубликовано: 19 апреля 2013 Ceyhun, Tural dediyi kimi pnevmanı yığ, ondan sonra vəziyyətə baxarsan. Arkanı da yuxarıdan genəldəcəklər, aşağı hissələr demək olar ki, genəldilməyəcək. Bu halda bamper üçün narahat olmağıva ehtiyac yoxdur. Rauf men pnevma yigmiram, kim dedi men pnevma yigiram! Men zanijeniyaya gore deyirem ki, surtmesin, kriloya usten baxanda gorunurki teker coldedir, yendirende veya mashin herekt ederken amartizasiya vaxti surte biler. Mende istemirem shinleri korlayim. drive2 da biri shekil qoymushdu ki, krilo shinleri emelli bashli yonub iz qoyub. Ishimi indiden bilmek isteyirem ki, tekerleri korlamayim. Sen niye Nobel designoya muraciet etmirsen? Nobel design aglimdadir. Sadece Resul kimi ishleyeceklerse lazim deyil. reshid behbudovdaki demircim ve malyarima muraciet ederem. Resul mende oblicovka ishine 350AZN istedi, petya ise 90AZn hemen ishi gordu. Aldatmagi ve aldanmagi sevmirem. Adice supportlara nakladka qoymaga gore bir yere muraciet etdim, 100AZN dedi, amma indi ozum ebay-dan brembo zakaz verdim, Yazisin skulkalayacam, ustunden qrund vuracam, Light Silver rengde rengliyecem. Sonra forumda stiker duzelden forumcan mene KSPORT yazisinin orijinal dizaynda maketini duzeldecek. onude ag rengde rengliyecem olacaq Bupper. Maksimum rasxod olacaq 40-50AZN. Krilolara ise sen Ziya ne meslehet vere ve fikir bildire bilersen? doyum, yoxsa kesim yoxsa neyleyim. Avropa nece edirler? 1
Android788 Опубликовано: 19 апреля 2013 Автор Опубликовано: 19 апреля 2013 Mence doydur Cox sag ol fikrine gore. Amma kim deyir men pnevma qoydururam yalan deyir, inanmayin. Okeymi brat bakida pnema ile mashin surmek olar? 2
Wa1do Опубликовано: 19 апреля 2013 Опубликовано: 19 апреля 2013 Rauf men pnevma yigmiram, kim dedi men pnevma yigiram! Men zanijeniyaya gore deyirem ki, surtmesin, kriloya usten baxanda gorunurki teker coldedir, yendirende veya mashin herekt ederken amartizasiya vaxti surte biler. Mende istemirem shinleri korlayim. drive2 da biri shekil qoymushdu ki, krilo shinleri emelli bashli yonub iz qoyub. Ishimi indiden bilmek isteyirem ki, tekerleri korlamayim. İndi heç bir şey korlanmayacaq. Maşın aşağı düşəndə, bir neçə günlük stock disk-təkərivi qoyarsan, arkaları qaydasına salarsan. Papanin Customs da yaxşı işləyir. Sən Natiqə də müraciət et, məncə yaxşı işləyəcək. 1
Android788 Опубликовано: 19 апреля 2013 Автор Опубликовано: 19 апреля 2013 İndi heç bir şey korlanmayacaq. Maşın aşağı düşəndə, bir neçə günlük stock disk-təkərivi qoyarsan, arkaları qaydasına salarsan. Papanin Customs da yaxşı işləyir. Sən Natiqə də müraciət et, məncə yaxşı işləyəcək. Nomre adres, google maps zad verde gedim)))
miralay Опубликовано: 19 апреля 2013 Опубликовано: 19 апреля 2013 Ceka Papanin sozu gelende,avtomatik meni yigmalisan,tembolee Natiqin adi gelende 1
Android788 Опубликовано: 19 апреля 2013 Автор Опубликовано: 19 апреля 2013 Ceka Papanin sozu gelende,avtomatik meni yigmalisan,tembolee Natiqin adi gelende Allaha and olsun sene indi zeng etmek isteyirdim dedim gec olar. Hemde Mikayil m ishden cixardib yuxariya verdiler hmmmm?
Android788 Опубликовано: 24 апреля 2013 Автор Опубликовано: 24 апреля 2013 (изменено) Bugun getdim SRT Tuning atelyesine, mashaAllah ishleri bashlarindan dashir. Sorushdum arkalari genishlendirmek uchun ne teklif edirsiz? dedi elemek olar ancaq zanijeniyadan sonra Men: goturekki eledim varinat? Usta: ishleye bilerem plasti korpusdan yigacam, krilonu genishlendirsen gerek bufer ve etrafindada genishlenme veresen ki bir birlerini tamamlasinlar ve kolxoz gorsenmesin. Men: Onu nece ede bileceyik? neqeder muddete? Usta: Demek krilolar 2-3sm kesilecek ve qaldirilacaq yuxariya dogruki qirish vermesin. Sonra olchu goturecem ki neqeder ireli cixsa teker surtmeyecek ve hemen olchuye gore maket duzeldirem ve onu krilonun ustune yigiram. ve ondan sonra qabaq bufer ile arxa buferide hemen olchuye uygun olaraq shishirdirem ve dizayn verirem ki buferin bir hissesi kimi gorunsun. Men: Kesmeden nese etmek olar? Usta: Kesmeden elesek amortizasiya vaxti teker surtecek Men: Zehmet haqqi tam ishin tehvili ile birlikde neqeder olacaq? ve tehvil verme muddeti? Usta: 2000AZN tam 4 krilo malyarka ve demirci daxil. mashinda hardasa 1 ay burda qalacaq! Bazar gunu Tahir etiraz etmese Tahirin qonagi olmaq isterem, Natiqin yanina deymek uchun! gorum o ne deyecek. Arka genishlendirmede yekdir sozlere gore Изменено 24 апреля 2013 пользователем Android788 2
GuliyevicH Опубликовано: 24 апреля 2013 Опубликовано: 24 апреля 2013 Mence deymez bu qeder eziyyete.. 2000 AZN chox isteyir.. 3
Android788 Опубликовано: 24 апреля 2013 Автор Опубликовано: 24 апреля 2013 Mence deymez bu qeder eziyyete.. 2000 AZN chox isteyir..Mende gorurem cox isteyir. Ona gore hele 1-ci yer idiki yaxinlashib sorushurdum. Gorum Nadir ne deyecek sonra Nobel Designo ne deyecek. ortaq Mexrece gelecek. eminem ki forum yoldashlarimda meni yari yolda qoymazlar, Chunki uje ipin ucundan tutmushamsa axiracam getmeliyem. Geriye yol yoxdur artiq 1
Phobia Опубликовано: 24 апреля 2013 Опубликовано: 24 апреля 2013 sən diskları zakaz eliyende krilodan ne qeder çıxmağını bilirdin?
senan763 Опубликовано: 24 апреля 2013 Опубликовано: 24 апреля 2013 mence senin mawiniva konkret yarawacax, super 1
Android788 Опубликовано: 24 апреля 2013 Автор Опубликовано: 24 апреля 2013 sən diskları zakaz eliyende krilodan ne qeder çıxmağını bilirdin?Men bilirdim cixacaq diskler cole. Chunki mene ET45 lazim idi tapilmadi ET40 aldim mecburi. hemde disk eni 8J meslehet idise dislerin 90% i 8.5J istehsal olunur. Ona gorede 8.5J goturdum buda diskin 1.3mm cole cixmagina sherait yaradir!
Phobia Опубликовано: 24 апреля 2013 Опубликовано: 24 апреля 2013 mence bu qeder eziyyete deymez, krilonu kes dogra nebilim ne. maksimum roliknen genishlendire bilersen, o da kolxozvari gorsenecek. 1
Android788 Опубликовано: 24 апреля 2013 Автор Опубликовано: 24 апреля 2013 mence bu qeder eziyyete deymez, krilonu kes dogra nebilim ne. maksimum roliknen genishlendire bilersen, o da kolxozvari gorsenecek.Menim fikrimde nedir. ne kesmek nede rolik. Krilonun radnoy formasini deyishmek. Nece yeni ki, krilo bunlarda qabaqda 2 defe sinir, arxada ise ovalni gedir. Qabaqdaki 2 sinmani eleyim 1 sinma ve doyme yolu ile genishlendirim mene 2-3sm yox sada 1,33 genishlendirmek lazimdir ki, kifayet etsin.Arxada ise mende 5mm tam qanee eder, onu lam asand yolla 5mm doysem eger duzelecek ishlerim. Kesmeye vapshe ureyim gelmezeee, sadece olaraq onlar teklif etdiler. men ise qulaq asdim ve sizlerle meslehet geldimPodkrilnikler legv olacaq 99%, onlari neyle evez edim sizce?
GuliyevicH Опубликовано: 25 апреля 2013 Опубликовано: 25 апреля 2013 Yaxshi yolunu tapsan mene de xeber ele. Mende uje surtmeye bashlayir. Apparatura ses izolyasi elemishem deye mashin agirlashib daha da ashagi dushub.. Uje biraz boshluga dushen kimi arxa tekerler o saat surtur.. Kesmey dogramaq ele sheyden uzaq durmaq lazimdir. Bakida mence hele ele bacariqli senetkar yoxdur..
Рекомендуемые сообщения