Android788 Опубликовано: 24 мая 2012 Автор Опубликовано: 24 мая 2012 Mən də rüşvətxor, ya da dəhşət imkanlı ailənin uşağı deyiləm. Ata-bala bir maşın sürürük. Məni pis başa düşmə. Heç kimin olmasa da, hər halda məsləhət alacağın insanlar var da həyatında. Avtomobil mövzusunda mən az hallarda atamdan məsləhət alıram. Ancaq işlək hissələri soruşuram atamdan. Modifikasiya işlərini özüm azdan-çoxdan bilirəm. Maşının üstünə qoyduğun pulu düzü xərcləməyə dəyməzdi, çünki düzgün xərcləməmisən. Salona xərclədiyin pul tamamilə artıqdır. Yaxşısı maşına pul xərcləmə. Sadəcə saz saxla, vəssəlam. O AC Schnitzer, zir-zibil lazım deyil. Nəticə zibil olacaq onsuz da. Bəs qədər korlamısan maşını, əlivi saxla daha. Mənim fikirimə görə bəzi şeyləri edəndə ya yaxşısı olmalıdır, ya da heç olmamalıdır. Bir dəfə ortababat kompyuter deyib, bir kompyuter aldılar mənə, 1 ilə töküldü. İkinci kompyuteri özüm bəyəndim, seçdim, inşAllah oktyabrın 2-i 3 ili tamam olacaq, heç bir problemsiz işləyir. 6000 SEK verdim, amma verdiyim pula dəyərdi. Bu modifikasiya işləri elə bir şeydir ki, yaxşı pul xərcləməlisən. Bundan sonra qazandığın pulu lazımsız yerlərə xərcləmə. Maşını sadəcə saz saxla, vəssəlam. Sən avtomobil forumlarını oxu, gör maşın yığmağa camaat nə qədər pul xərcləyir. 6000 elə də böyük pul deyil, əgər keyfiyyətli modifikasiya işi görmək istəyirsənsə. Abbas BMW-ə disk-təkər, qabaq bamper, arxa bamper və diffuzor, qazan, səs boğucunun ağızlığı və qapı altlıqlarına hardasa 4000 dollara yaxın pul xərclədi, bəlkə də çox. Hələ audio sistem yığdırmayıb. Photoshop-u nə edirəm?! Sənə şəkil taparam. Bakıda maşını ustaya verib 4-5 gündən sonra götürmək, ağılsızlıqdır. Əgər ustanı tanımırsansa, gərək başının üstündə durasan. Yaxşı iş görən ustaların işlərinin qiyməti isə bahalıdır. Hər yerdə belədir. İsveçdə belə ucuzlu işin keyfiyyəti olmur. Sən paxlava salonlar görməmisən deyəsən. İndi şəkillər tapıb, göstərərəm ki, müqayisən olsun. Sözün düzü acı olar. Sən maşını pis günə qoymusan. Ondansa elə olduğu kimi qalsaydı daha səliqəli görünərdi. Radiator torunu rədd elə, ora normal bir şey qoy. AC Schnitzer yazılarını da zibilliyə at. MB hara, AC Schnitzer hara. Özüvü güldürmə Bakı camaatına. Sadəcə yayların altındakı rezinləri dəyişdir, təkərləri dəyişdir, vəssəlam. Başqa heç nə fikirləşmə. Fikirləşsən də, birinci bizlərə de. Usta lazım olsa, uşaqlar sənə məsləhət görərlər. Meslehet alacagim insanlar var, onlarda Ele ancaq gic gic weyler deyirdiler. 18diskler,pasadkani endir avanqard ablicovka, ksenon dumanlilar i olacaq ful. Men tam eksine fikirlewirem. Mawin lap yaxwidir. Oz radnoy salonundan qewengdir. AC Scnitzeri men ferqlenmek uchun etmiwem ve bu mene xowdur. Etrafdakilar gedib AMG olmayan AMG avtolarina baxib gulsunler. Baxib ureyib bele isteyib ve bele etmiwem. Sende isvecdesen ve mende orda oxumuwam. Bilirsen orda insan bawqalari uchun yox ozleri uchun geyinirler ve herket edirler. Fikir vermirler etrafdakilar dallariyca ne deyir ve gulurler ya yox. Mene senin veya bawqasinin gulmeyi vozduxdur. Pis cixibsa Allah canivu sag elesin. Artiq pulum olub xerclemiwemse ve sehv etmiwemse, forumda bezi oglanlar menim qelbimi qirmirlar. Xadavoya geldikde men ele evvelce mawinin xadavoyunu yigdirdim sonra kecdim interyerle iwlemeye. Sen 660AZN-ne komp almisan men ise 3300AZN-e yigmiwam oz kompyutermi. Mawini ustada saxlamaq agilsizliqdirsa onda menim yerime kim gedib iwleyib eve corek pulu aparsin? Brembo wekillerine baxdim. 0 Tekerleri deyiwecem, Amma yanlarin altindaki rezinler nedir?
FRHD Опубликовано: 24 мая 2012 Опубликовано: 24 мая 2012 Qardaş, heç kim sənin xətrinə dəymək istəməz. Özün də bildiyin kimi forum fikirlərini bildirmək və müzakirə etmək üçündür. Sən özünə mövzu açmısan və istəmisən ki, maşınına fikir bildirsinlər. Hamı da öz fikrini bildirib, amma bu o demək deyil ki, sən bunların hamısını etməlisən. Sənin ürəyinə və büdcənə hansı yaxındırsa, təbii ki, sən onu həyata keçirdəcəksən. Bir qardaş kimi deyirəm və ümid edirəm ki, bunu xətrinə dəymək kimi dəyərləndirmərsən, kim sənə öz fikrini bildirir, sən ona cavabında elə öz etdiyinin düz olduğunu deyirsən. Qardaş, bu düzgün deyil axı.Məsləhət almaq istəmisənsə, ən azından dinləməlisən. Əsas olar odur ki, sənin öz ürəyincə olsun.Əgər, sənin ürəyincədirsə, deməli xərclədiyin pullar boşa getməyib. Sənə həyatda və yolda uğurlar! 2
Орик Опубликовано: 24 мая 2012 Опубликовано: 24 мая 2012 (изменено) Джейхун гардашым. Ты на ребят не обижайся, не воспринимай критику в штыки. Наш автофорум самый дружный и самый полезный из всех которые на данный момент имеются в Азнете. Лично я, собираю свои машинки по своему вкусу как и ты. Но, если в моей теме идёт критика или дельные полезные советы по поводу моих каких то изменений, я с большой радостью беру это на заметку.Даже беля олубки, indiki sənin maşinunda olan diskləri mən almağ istəyirdim, но перед этим посоветовался с ребятами, попросил моего брата Фариза на фотошопе сделать фотку как они будут смотреться. Большая часть форума сказала что эти диски не подойдут моей машине и я ценю их мнение и советы.И не только диски.И буфера и фары и много чего. Могу с полной уверенностью за ВСЕХ ответить, что никто на этом форуме тебе плохого не посоветует. Делай выводы брат. Мы все тут одна большая и дружная семья, команда. Изменено 24 мая 2012 пользователем Орик 10
Phobia Опубликовано: 24 мая 2012 Опубликовано: 24 мая 2012 Джейхун гардашым. Ты на ребят не обижайся, не воспринимай критику в штыки. Наш автофорум самый дружный и самый полезный из всех которые на данный момент имеются в Азнете. Лично я, собираю свои машинки по своему вкусу как и ты. Но, если в моей теме идёт критика или дельные полезные советы по поводу моих каких то изменений, я с большой радостью беру это на заметку.Даже беля олубки, indiki sənin maşinunda olan diskləri mən almağ istəyirdim, но перед этим посоветовался с ребятами, попросил моего брата Фариза на фотошопе сделать фотку как они будут смотреться. Большая часть форума сказала что эти диски не подойдут моей машине и я ценю их мнение и советы.И не только диски.И буфера и фары и много чего. Могу с полной уверенностью за ВСЕХ ответить, что никто на этом форуме тебе плохого не посоветует. Делай выводы брат. Мы все тут одна большая и дружная семья, команда. 8
Phobia Опубликовано: 24 мая 2012 Опубликовано: 24 мая 2012 Abbas BMW-ə disk-təkər, qabaq bamper, arxa bamper və diffuzor, qazan, səs boğucunun ağızlığı və qapı altlıqlarına hardasa 4000 dollara yaxın pul xərclədi, bəlkə də çox. Hələ audio sistem yığdırmayıb.О пула джамаат машын алыр э, язиз Автомания йолдаш.О Аббасы танымырам, амма агыллы бир инсан олсайды - гящяй дисклары альпина базардан аладжейди целли 800 маната (тякярнян бир йердя), Бабекдян тюрклярдян грушител гойдурарды максимум 200 маната, Петянын да джаны саг олсун буферин накладкаларыны элясин 500 манат лап 600. Обшу эляир 1500 манат фулун фулу. 3
Abbas_DXB Опубликовано: 24 мая 2012 Опубликовано: 24 мая 2012 О пула джамаат машын алыр э, язиз Автомания йолдаш. О Аббасы танымырам, амма агыллы бир инсан олсайды - гящяй дисклары альпина базардан аладжейди целли 800 маната (тякярнян бир йердя), Бабекдян тюрклярдян грушител гойдурарды максимум 200 маната, Петянын да джаны саг олсун буферин накладкаларыны элясин 500 манат лап 600. Обшу эляир 1500 манат фулун фулу. 7
Android788 Опубликовано: 24 мая 2012 Автор Опубликовано: 24 мая 2012 Qardaş, heç kim sənin xətrinə dəymək istəməz. Özün də bildiyin kimi forum fikirlərini bildirmək və müzakirə etmək üçündür. Sən özünə mövzu açmısan və istəmisən ki, maşınına fikir bildirsinlər. Hamı da öz fikrini bildirib, amma bu o demək deyil ki, sən bunların hamısını etməlisən. Sənin ürəyinə və büdcənə hansı yaxındırsa, təbii ki, sən onu həyata keçirdəcəksən. Bir qardaş kimi deyirəm və ümid edirəm ki, bunu xətrinə dəymək kimi dəyərləndirmərsən, kim sənə öz fikrini bildirir, sən ona cavabında elə öz etdiyinin düz olduğunu deyirsən. Qardaş, bu düzgün deyil axı.Məsləhət almaq istəmisənsə, ən azından dinləməlisən. Əsas olar odur ki, sənin öz ürəyincə olsun.Əgər, sənin ürəyincədirsə, deməli xərclədiyin pullar boşa getməyib. Sənə həyatda və yolda uğurlar! Duzdur forumdur, fikirler boluwunmelidir. Amma qabaqcadan! Men mawini yigdirmaga verenden sonra bu forumu tapdim, Meslen disk ve win baresinde movzu acdim ve fikirleri oyrendim, Sagolsun Avtomaniya, Uje yigdirmiwamsa, indi men gedim bunu sokdurum ve temiz alkantara vurdurum? Brembonu sokum, sari reng vurum? Pulum olsaydi ederdim. uje 1 aydir teker ala bilmirem ki, buccem awagidir, helede bu tekerlerle sururem. Deseler iwiqlari deyiw, deyiwerem, chunki 1-5 manat arasidir. Amma alkantara 600AZN cixacaq deyiwsem eger. Mende yuxaridada qeyd etdim ki, ayagimi yorganima gore uzadiram, yorganim uzun olsaydi eger lap ureyiniz isteyen mawini yigardim ve lap 2-3 defe sokdurub yigdirardim.
Android788 Опубликовано: 24 мая 2012 Автор Опубликовано: 24 мая 2012 Джейхун гардашым. Ты на ребят не обижайся, не воспринимай критику в штыки. Наш автофорум самый дружный и самый полезный из всех которые на данный момент имеются в Азнете.Лично я, собираю свои машинки по своему вкусу как и ты. Но, если в моей теме идёт критика или дельные полезные советы по поводу моих каких то изменений, я с большой радостью беру это на заметку.Даже беля олубки, indiki sənin maşinunda olan diskləri mən almağ istəyirdim, но перед этим посоветовался с ребятами, попросил моего брата Фариза на фотошопе сделать фотку как они будут смотреться. Большая часть форума сказала что эти диски не подойдут моей машине и я ценю их мнение и советы.И не только диски.И буфера и фары и много чего.Могу с полной уверенностью за ВСЕХ ответить, что никто на этом форуме тебе плохого не посоветует.Делай выводы брат. Мы все тут одна большая и дружная семья, команда.Cavabim Azerice olacaq, mende rus klaviaturasi yoxdur, Isvec ve ingilisdir!Orxan brat. Men bu formu bilmirdim mawini salona verende. Artiq gec idi ki, deyiwiklik edim. Indi etsemde eger nece deyerler "Ne po karmanu"Men meslehetlere nezere aliram, fikirlewirem, sonra ozun bilirsen senlede meslehetlewirem. Amma evvel sizin kimi taniwlarim ve dostlarim olmadigina gore sehve yol vermiwem. Neylek kecmiwi qaytarmaq olmur. Nece alinibsa elede surecem, 1-2 iw qalib onlarida bitirecem.Sadece demek lazim deyil axi sen agilsizsanki bu pulu bu mawina tokmusen, Agilli adam bunu etmez!Agilli veya agilsizda olsam eger mende hami kimi bir insanam ve menimde ozume gore fikirlerim var. Oz fikir ve xeyallarim ile yawayiram. Herbir insan kimi bu xeyallari heyata kecirmek isteyirem. Indi ne alinibsa budur. Gormediyim iwlere gore kiminse fikri varsa desen. Canla bawla qebul ederem. Qeti inkar fikirleri bildirmek tam olaraq xow deyil.О пула джамаат машын алыр э, язиз Автомания йолдаш.О Аббасы танымырам, амма агыллы бир инсан олсайды - гящяй дисклары альпина базардан аладжейди целли 800 маната (тякярнян бир йердя), Бабекдян тюрклярдян грушител гойдурарды максимум 200 маната, Петянын да джаны саг олсун буферин накладкаларыны элясин 500 манат лап 600. Обшу эляир 1500 манат фулун фулу.Ele buna benzer olaraq, 10minUSD deyerinde olan chewkanin ustune 5minUSD qoymaginda yeri yoxdur.
Wa1do Опубликовано: 24 мая 2012 Опубликовано: 24 мая 2012 Sende isvecdesen ve mende orda oxumuwam. Bilirsen orda insan bawqalari uchun yox ozleri uchun geyinirler ve herket edirler. Fikir vermirler etrafdakilar dallariyca ne deyir ve gulurler ya yox.Kim deyir onu sənə? Sən yazdığın kimi düşünən azərbaycanlılar özlərini buraxdılar, indi yığışdıra bilmirlər. Birinin oğlu qulağına sırğa taxdı, birinin qızı özünü açdı, tökdü, o biri başqa şey etdi. İndi həmin oğlanın adı gələndə rəngi qaçmış deyirlər, qızın adı gələndə tərbiyəsiz deyirlər. Mən fəhlə sinifi ilə özümü müqayisə etmirəm. Həəə, avara isveçlilər sən dediyin kimi edirlər. Orta səviyyəli, yüksək səviyyəli isveçlilər heç də sən dediyin kimi nə gəldi geyinmir, nə istədi etmirlər. Atam Mehmet Kaplanla yaxındır. Mən də parlamentdə onunla görüşmüşəm. Nədənsə o və digər parlamentdə gördüklərim bradyaqa kimi geyinməmişdi, eşşək balası kimi anqıra-anqıra danışmırdı. İsveçdə hamıya da fikir verirlər. Mən isə hər zaman özümü yaxşılarla müqayisə etmişəm. 3 il Tallində universitet oxumuşam, 3 ildir də balaca qardaşım İsveçdədi. Nə mənim şalvarım dalımdan düşüb, nə də qardaşımın şalvarı dalından düşür, qulağına sırğa taxıb, öz istədiyini və ya bildiyini edib. Avropadayıq deyib, özümüzü buraxmamışıq Allaha çox şükür. Əgər öz bildiyivi etməyə qalsa, Bakıda da avaralar öz bildiyini edir, öz bildiyi kimi geyinir, öz istədiyi kimi danışır.
Phobia Опубликовано: 24 мая 2012 Опубликовано: 24 мая 2012 (изменено) Kim deyir onu sənə? Sən yazdığın kimi düşünən azərbaycanlılar özlərini buraxdılar, indi yığışdıra bilmirlər. Birinin oğlu qulağına sırğa taxdı, birinin qızı özünü açdı, tökdü, o biri başqa şey etdi. İndi həmin oğlanın adı gələndə rəngi qaçmış deyirlər, qızın adı gələndə tərbiyəsiz deyirlər. Mən fəhlə sinifi ilə özümü müqayisə etmirəm. Həəə, avara isveçlilər sən dediyin kimi edirlər. Orta səviyyəli, yüksək səviyyəli isveçlilər heç də sən dediyin kimi nə gəldi geyinmir, nə istədi etmirlər. Atam Mehmet Kaplanla yaxındır. Mən də parlamentdə onunla görüşmüşəm. Nədənsə o və digər parlamentdə gördüklərim bradyaqa kimi geyinməmişdi, eşşək balası kimi anqıra-anqıra danışmırdı. İsveçdə hamıya da fikir verirlər. Mən isə hər zaman özümü yaxşılarla müqayisə etmişəm. 3 il Tallində universitet oxumuşam, 3 ildir də balaca qardaşım İsveçdədi. Nə mənim şalvarım dalımdan düşüb, nə də qardaşımın şalvarı dalından düşür, qulağına sırğa taxıb, öz istədiyini və ya bildiyini edib. Avropadayıq deyib, özümüzü buraxmamışıq Allaha çox şükür.Əgər öz bildiyivi etməyə qalsa, Bakıda da avaralar öz bildiyini edir, öz bildiyi kimi geyinir, öz istədiyi kimi danışır.Ты гомофоб ? ! Внимание!Оффтоп +10% Изменено 26 мая 2012 пользователем moFF 1
Wa1do Опубликовано: 24 мая 2012 Опубликовано: 24 мая 2012 (изменено) Sen 660AZN-ne komp almisan men ise 3300AZN-e yigmiwam oz kompyutermi. Mawini ustada saxlamaq agilsizliqdirsa onda menim yerime kim gedib iwleyib eve corek pulu aparsin? Brembo wekillerine baxdim. 0 Tekerleri deyiwecem, Amma yanlarin altindaki rezinler nedir? 660 AZN-ə aldığım kompun Bakıdakı qiyməti o vaxt 660 AZN deyildi. İkincisi notebook almışam, PC yox. Üçüncüsü də evdə PS3 var 50" ekranlı televizora qoşulmuş. Oyun oynamaq istəyəndə, orda oynayırıq. Maşını tanımadığın ustada qoymaq ağılsızlıqdır. Tanıdığın ustadırsa, problem yoxdur. Əgər göstərdiyim şəkillər xoşuva gəlmədisə, deməli sənə nəsə məsləhət vermək yersizdir. Yanların altındakı rezin yox, yayların altındakı rezin olar. Yay azərbaycan dilindədir, rus dilində isə "пружин" olur. Ты гомофоб ? Yox. Amma onlar dinlərin heç birində qəbul olunmur. Изменено 24 мая 2012 пользователем Avtomaniya
Phobia Опубликовано: 24 мая 2012 Опубликовано: 24 мая 2012 Yox. Amma onlar dinlərin heç birində qəbul olunmur.Для тебя бы сыграло роль если в религии таки они принимались ? Т.е. если в религии геи это хорошо, то и ты будешь к этому хорошо относится ?Еще один вопгос: Кто сказал что религия - это опиум для народа ? 1
Android788 Опубликовано: 24 мая 2012 Автор Опубликовано: 24 мая 2012 660 AZN-ə aldığım kompun Bakıdakı qiyməti o vaxt 660 AZN deyildi. İkincisi notebook almışam, PC yox. Üçüncüsü də evdə PS3 var 50" ekranlı televizora qoşulmuş. Oyun oynamaq istəyəndə, orda oynayırıq. Maşını tanımadığın ustada qoymaq ağılsızlıqdır. Tanıdığın ustadırsa, problem yoxdur. Əgər göstərdiyim şəkillər xoşuva gəlmədisə, deməli sənə nəsə məsləhət vermək yersizdir. Yanların altındakı rezin yox, yayların altındakı rezin olar. Yay azərbaycan dilindədir, rus dilində isə "пружин" olur. Yox. Amma onlar dinlərin heç birində qəbul olunmur. Oha uje kecmiyek mende bu var sende bu. Bele weyleri xowlamiram. herenin ozune gore neise var! Sen qoydugun wekillerde demek olarki hecne gorunmur. Usta ile lap can brat deyilem amma taniyiram. Ona gore yazmiwdim ki, eger o mene bawqa material satibsa onu bagiwlamaram. Forumda baxdim brembo ustanovkalarina, 97% qirmizi 2% Sari ve 1% goy ve qara. Phobia demiwken , inkubator
Wa1do Опубликовано: 24 мая 2012 Опубликовано: 24 мая 2012 Oha uje kecmiyek mende bu var sende bu. Bele weyleri xowlamiram. herenin ozune gore neise var! Sen qoydugun wekillerde demek olarki hecne gorunmur. Usta ile lap can brat deyilem amma taniyiram. Ona gore yazmiwdim ki, eger o mene bawqa material satibsa onu bagiwlamaram. Forumda baxdim brembo ustanovkalarina, 97% qirmizi 2% Sari ve 1% goy ve qara. Phobia demiwken , inkubator Mən də xoşlamıram olanımdan danışmağı, amma bəzən məcburiyyət qarşısında qalıram. Mənim gözlərim zəifdir, indiki eynəyim + 0.75-dir, amma şüşələr dəyişilməlidir. Mən eynəksiz o şəkillərdəki Brembo nasadkaları görürəmsə, bununla hər şey aydındır yəqin. Daha diqqətli olmaq lazımdır. Usta ilə münasibət varsa, lap yaxşı. Yaraşan rəngə qoyublar da, sənin kimi göy rənglə mavi rəngi uyğunlaşdırmayıblar ki. Mən dizayner deyiləm, rəssam da deyiləm. Ancaq çox şükür özümə görə zövqüm var. Mavi rəng qeyri-adi olsa da, sənin maşınında yersizdir. Qeyri-adilik istəyirsənsə, nakladkanın rəngini dəyiş, üstünə də Mercedes-Benz yaz. W 212 banın hansısa modelində elə gəlir. Şəhərdə W 212-də görmüşəm. 1
Android788 Опубликовано: 24 мая 2012 Автор Опубликовано: 24 мая 2012 Mən də xoşlamıram olanımdan danışmağı, amma bəzən məcburiyyət qarşısında qalıram. Mənim gözlərim zəifdir, indiki eynəyim + 0.75-dir, amma şüşələr dəyişilməlidir. Mən eynəksiz o şəkillərdəki Brembo nasadkaları görürəmsə, bununla hər şey aydındır yəqin. Daha diqqətli olmaq lazımdır. Usta ilə münasibət varsa, lap yaxşı. Yaraşan rəngə qoyublar da, sənin kimi göy rənglə mavi rəngi uyğunlaşdırmayıblar ki. Mən dizayner deyiləm, rəssam da deyiləm. Ancaq çox şükür özümə görə zövqüm var. Mavi rəng qeyri-adi olsa da, sənin maşınında yersizdir. Qeyri-adilik istəyirsənsə, nakladkanın rəngini dəyiş, üstünə də Mercedes-Benz yaz. W 212 banın hansısa modelində elə gəlir. Şəhərdə W 212-də görmüşəm. Ok, sen wuweleri deyiw sonra baxarsan o wekillere)))))Yarawan, yarawmayan deyileee, ag,goy,qara,mavi mawinlar hamsini qirmizi qoya bilmez axi, Ozun deyirsen ki yarawmalidir. Butun mawinlara qirmizi yarawa bilmez axi! Men sirf senin fikrine hormetli olaraq sari reng gotuzdurecem. Mercedes veya w202 olmasada AC Schnitzer yazdiracam.
Wa1do Опубликовано: 24 мая 2012 Опубликовано: 24 мая 2012 Ok, sen wuweleri deyiw sonra baxarsan o wekillere))))) Yarawan, yarawmayan deyileee, ag,goy,qara,mavi mawinlar hamsini qirmizi qoya bilmez axi, Ozun deyirsen ki yarawmalidir. Butun mawinlara qirmizi yarawa bilmez axi! Men sirf senin fikrine hormetli olaraq sari reng gotuzdurecem. Mercedes veya w202 olmasada AC Schnitzer yazdiracam. Sən deyəsən azərbaycan dilini də oxuyub anlamaqda çətinlik çəkirsən. Mənim gözlərim zəifdir və şəkillərdə açıq-aydın görə bilirəm. Yəni ki, sən o şəkillərdə nəsə görə bilmirsənsə, o mənlik deyil. Yəqin sən şəkili açmırsan, ona görə də görə bilmirsən. Şəkilin üstünə kursivlə iki dəfə tıkla, şəkil daha böyük ölçüdə açılacaq. O halda da görə bilməsən, daha mənim sənə sözüm yoxdur. © Sarı yox ki, gümüşü rəng tapsan daha yaxşı olar. Çünki sarı, qırmızı artıq çoxdur. Gümüşü orijinal görünəcək.
Android788 Опубликовано: 24 мая 2012 Автор Опубликовано: 24 мая 2012 (изменено) Burda nese gorsenir? kraskalanmiw nese var, amma brembo deyil belesini deyirsen? gor bu menim amwinimla nece tutacaq? http://www.ebay.com/...ht_11694wt_1396 Изменено 24 мая 2012 пользователем Android788
Phobia Опубликовано: 24 мая 2012 Опубликовано: 24 мая 2012 (изменено) Автомания почему ты отклоняешься от моего вопроса ?Ааааа, мож так: ! Внимание!Оффтоп +10% Изменено 26 мая 2012 пользователем moFF 7
Android788 Опубликовано: 25 мая 2012 Автор Опубликовано: 25 мая 2012 (изменено) sehv etmiremse bele olmalidir.varför du inte svarar på mina fråga?Sabah inwaAllah Balakene yola duwurem mawinla, Tezbazar tekerleri deyiwdim. 4 eded Continental 225/45/17 vurdum ustune. Ustundeki tekerlerle rayon yoluna cixmaq olum demek idi. Iwlenmiw teker vurdum ustune onuda deyim. Veziyyeti yaxwidir. Taniw adam var Teker bazarinda almaniyadan iwlenmiw teker gotururler. En meslehetlisi dedi Continental ve Dunlop. Sadece Dunlop 245 idi. Изменено 25 мая 2012 пользователем Android788 1
Phobia Опубликовано: 25 мая 2012 Опубликовано: 25 мая 2012 Qardash men ne Swedish ne de Urdu dillerini bilirem ))) Google translate sag olsun ) 3
Рекомендуемые сообщения