Wa1do Опубликовано: 24 июля 2013 Опубликовано: 24 июля 2013 19 yox amma 18`lik istəyərəm, İnşAllah. Sən pulu yığ, almaq məqamında baxarıq. Səndə indiki şinlər 225/55/R17-dir?
FRHD Опубликовано: 24 июля 2013 Опубликовано: 24 июля 2013 Sən pulu yığ, almaq məqamında baxarıq. Səndə indiki şinlər 225/55/R17-dir? İnanırsan heç bilmirəm ölçüləri nədir. İşdən çıxan da baxaram, İnşAllah.
096 Опубликовано: 24 июля 2013 Опубликовано: 24 июля 2013 Cavid, mən də elə ondan istəyirəm.Bazarda vururlar, yuxarı tərəfini də şüşəyə keçirdirsən, şüşə ilə birlikdə qalxıb, düşür.Həmdə aşsüzəndir.Qardaş, buna heçnə deməzlər?Çünki eşitmişəm ki, 150 AZN cərimədir. :SMende hele qalxan perdedir.Hechkim hechne demir.Vur getsin. 1
FRHD Опубликовано: 24 июля 2013 Опубликовано: 24 июля 2013 Mende hele qalxan perdedir.Hechkim hechne demir.Vur getsin.Kamil, onlar universaldır ya necə?Neçiyə götürmüsən?
096 Опубликовано: 24 июля 2013 Опубликовано: 24 июля 2013 Kamil, onlar universaldır ya necə?Neçiyə götürmüsən?Yox,universal deyir.Her model uchun ferglidir.Sadece sendeki biraz "redkiy" modeldir diye,bilmirem tapilar ya yox.Belke bashqa bir mashinan geder.Men 45-e aldim.Oda ki,ole ole saldi 50den. 1
FRHD Опубликовано: 24 июля 2013 Опубликовано: 24 июля 2013 Yox,universal deyir.Her model uchun ferglidir.Sadece sendeki biraz "redkiy" modeldir diye,bilmirem tapilar ya yox.Belke bashqa bir mashinan geder.Men 45-e aldim.Oda ki,ole ole saldi 50den.Bazardan götürmüsən ya başqa yerdən?
096 Опубликовано: 24 июля 2013 Опубликовано: 24 июля 2013 Bazardan götürmüsən ya başqa yerdən?Bazardan 1
Культурный Опубликовано: 24 июля 2013 Опубликовано: 24 июля 2013 Qardaş, zavod üsulu nəyə deyirlər?Yəni maşın zavoddan çıxanda üzərində olan pərdələr nəzərdə tutulur? Ferhad,zavod yaneki Javid dediyi kimi shusheynen bir erde galxib enen perdelere ilishmirler. bax bele perdeye heckim hecne demir 1
FRHD Опубликовано: 25 июля 2013 Опубликовано: 25 июля 2013 Bazardan Bazar günü gedəcəm, İnşAllah. Ferhad,zavod yaneki Javid dediyi kimi shusheynen bir erde galxib enen perdelere ilishmirler. bax bele perdeye heckim hecne demirvb.jpeg ALLAH Razı Olsun, İnşAllah! Mən də beləsini nəzərdə tuturdum.Qardaş, bunu maşını deşib yapışdırırlar ya yapışqanı var? 2
Культурный Опубликовано: 25 июля 2013 Опубликовано: 25 июля 2013 Bazar günü gedəcəm, İnşAllah. ALLAH Razı Olsun, İnşAllah! Mən də beləsini nəzərdə tuturdum.Qardaş, bunu maşını deşib yapışdırırlar ya yapışqanı var? Yapishqannan yapishdirillar,gardash men bilen iki terefli fe kefiyetli yapishqannan. 1
FRHD Опубликовано: 25 июля 2013 Опубликовано: 25 июля 2013 Yapishqannan yapishdirillar,gardash men bilen iki terefli fe kefiyetli yapishqannan. O zaman bazara getmək lazımdır, İnşAllah! Ətraflı məlumat üçün təşəkkür edirəm! 1
096 Опубликовано: 25 июля 2013 Опубликовано: 25 июля 2013 Bazar günü gedəcəm, İnşAllah. ALLAH Razı Olsun, İnşAllah! Mən də beləsini nəzərdə tuturdum.Qardaş, bunu maşını deşib yapışdırırlar ya yapışqanı var? Men de evvel yapishqannan vurmushdum,amma tutmur.Mecbur oldum deshim axirda. 2
FRHD Опубликовано: 25 июля 2013 Опубликовано: 25 июля 2013 Men de evvel yapishqannan vurmushdum,amma tutmur.Mecbur oldum deshim axirda. Deşdirmək istəmirəm.Gedim görüm nə deyəcəklər.
096 Опубликовано: 25 июля 2013 Опубликовано: 25 июля 2013 Deşdirmək istəmirəm.Gedim görüm nə deyəcəklər. Deyecekler ki gesheng tutacaq)Sonra get subut et de onlara) 1
FRHD Опубликовано: 25 июля 2013 Опубликовано: 25 июля 2013 Deyecekler ki gesheng tutacaq)Sonra get subut et de onlara) Orası elədir.
Культурный Опубликовано: 25 июля 2013 Опубликовано: 25 июля 2013 O zaman bazara getmək lazımdır, İnşAllah! Ətraflı məlumat üçün təşəkkür edirəm! Deymez 1
Javid Опубликовано: 25 июля 2013 Опубликовано: 25 июля 2013 Salam Mene QAZ69un 2 mostu ve tekerleri lazimdir.Kim komak eliya bilar? 4
Android788 Опубликовано: 25 июля 2013 Опубликовано: 25 июля 2013 Deyecekler ki gesheng tutacaq)Sonra get subut et de onlara)Hava istidir deye, imkan vermir yapishmaga. Men yapishdirdim durdu, Sonra park edib getdim eve, 2 saat sonra dushdum ki gun dushen teref tam aralanib. neqeder yaxshi skoch vur cetin tutacaq. 1
Wa1do Опубликовано: 25 июля 2013 Опубликовано: 25 июля 2013 (изменено) Deşdirmək istəmirəm.Gedim görüm nə deyəcəklər. Ağ rəngli iki tərəfli yapışqan yaxşı tutmur. Ustam deyirdi yaşıl rəng yaxşı tutur. Yapışdırmazdan öncə yaxşıca sil o yeri, toz qalmasın, sonra yapışdır, görək nə olur. Yada maraqlan, gör yaşıl rəngdə iki tərəfli yapışqan var, ya yox. Gördün olmur, mənə de, mən sənə 100 kq-dan çox çəkini tutan iki tərəfli yapışqan yollayım. 1 həftəyə sənə çatacaq. Hava istidir deye, imkan vermir yapishmaga. Men yapishdirdim durdu, Sonra park edib getdim eve, 2 saat sonra dushdum ki gun dushen teref tam aralanib. neqeder yaxshi skoch vur cetin tutacaq. Ceyhun, gəl sizə bir dənə iki tərəfli yapışqan yollayım, yapışdırın, görək necə tutur. Изменено 25 июля 2013 пользователем Wa1do 2
FRHD Опубликовано: 25 июля 2013 Опубликовано: 25 июля 2013 Ağ rəngli iki tərəfli yapışqan yaxşı tutmur. Ustam deyirdi yaşıl rəng yaxşı tutur. Yapışdırmazdan öncə yaxşıca sil o yeri, toz qalmasın, sonra yapışdır, görək nə olur. Yada maraqlan, gör yaşıl rəngdə iki tərəfli yapışqan var, ya yox. Gördün olmur, mənə de, mən sənə 100 kq-dan çox çəkini tutan iki tərəfli yapışqan yollayım. 1 həftəyə sənə çatacaq. Ceyhun, gəl sizə bir dənə iki tərəfli yapışqan yollayım, yapışdırın, görək necə tutur. Məndə ağ rəngdə olmalıdır.Yaşıl rəng dediyini bir maraqlanım, İnşAllah. Qardaş, təşəkkür edirəm! Bir şey də soruşum.Arxaya plyonka vuran zaman şüşədə olan istilik verən zolaqları kəsməzlər ki?
Рекомендуемые сообщения